Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana nu tu esti bufonul.Dar intelege ca mai mult de 9 luni am fost "torturata" de semnatura lui Ralu.M-am abtinut atat sa nu ii spui de banc imi statea pe limba si ma manca pielea rau de tot,ca stiu ca este o treaba serioasa si numic de ras doar de zambit si de sperat.Dar stiam faza cu astept sa vina toamna din clasa aI a,iti dai seama ca la cei 17 ani ai mei e mult timp invatata asa.In fine sunt o ciudata,stiu...Asa e pisiscu'meu.Dupa concediu o sa astept si eu cu tine toamana,bine?
Gabita uite aici:http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Gastroenterologie/Sindromul_de_intestin_iritabil_SII_972.htm sper sa te lamureasca si uite aici pe endo ce spune: http://www.endo-resolved.com/symptoms.html la simptome...irritable bowel syndrome plus legat de durerile mele cretine acel pelvic immflamatory disease...ehe si fix inainte cu un pic de a incepe problemele mari am avut-o si pe apendicita.Lamurita iubita?Normal ca fac primire si te curtez ca am interes,nu-i pe gratis.poate mai stai cu noi.
Alinaalex si eu imi aduc aminte de tine.Erai pe aici rarut cand am aparut si eu.In primul rand sa iti traiasca flacaul,sa fie sanatos si sa va umple sufletele mereu de bucurie!Legat de ce intrebi tu,eu nu am auzit de dat diphe asa.Doar cele 3 max 6 luni dupa operatie sau diphe de gramaj mai mic inainte de FIV pt inhibare.Deci aici ar fi dubiul legat de doctora ta.Un alt dubiu ar fi cel spus de trompite ca nu a fost nimic.Cu certitudine nici ea nu poate spune ca n-a fost acolo,nu?Singurul lucru ce ma face sa o ascul este chestia cu endometriza cand ti-a spus ca din cauza ei nu reusesti.Simplu si scurt.Adica da semne ca o ia in serios,cauza puternica.Eu sunt obisnuita sa fac o dubla verificare,adica mergeam sigur la 2 doctori.Problema e sa stii la cine sa meri,nu asa din recomandari si basta.Eu iti doaresc SUCCES si sper sa reusesti sa iti implinesti al doilea vis cat mai repede!Si sa fii ok tu.Te mai asteptam,da?Aaaaa stii ca la noi este o graviduta dulce si isteata foc.a reusit cu IA la debreten.din prima.debretenul e aproape de tine.Daca cumva te intereseaza.Ei au tinut cont de endometrioza ei si au aplicat IA-ul in consecinta.
Mey ce de intalnisuri va dati!TZZZZZ si struguri sunt acrii rau!Cum sa nu te invidiez Ioana ca intalnesti toate fetele dragele?Plus burtici si pitici.
experta nu sunt in pastilute,daca te iei dupa net te iei cu mainile de cap ce spun unele fete.Dar invat ca ma intere sa dau in freza kg-lor si matisoarelor mele nevrozate...
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pai si finutza de ce nu e pe lista? laurica? nu ne onorezi?nu vedem minunea de burtica?
lilisor....no comment
luciasa stii ca am inceput sa visez la pastilele tale. daca nu se misca cantarul ala de la 70 de kile unde s-a priponit pana in noiembrie,si nu oricum, asa, macar cu 5 kg in jos, bag pastile, desi eu mereu am fost impotriva. dar decat depresiva si grasa, mai bine fericita si slaba de la pastile, naturele, ca din alea gen reductil n-as lua in veci...desi, never say never.
abia astept intalnirea, sa va prezint flacaul si sa va vad, nu in ultimul rand sa mananc papa bun...daca va intrebati de ce nu slabesc. ideea e ca si daca mananc mult si daca mananc putin, rezultatul e acelasi. asa ca am ales sa mananc normal, macar asa am laptic.
we asta am avut botezul, acum 2 we am fost la mare-fff mega , extra ultra frumos. mi-era teama de bebe,sa nu fie marait, dar a fost exemplar. ma rugam de el sa se scoale de dimineata sa mergem la plaja, deci m-am si odihnit.o sa pun poze curand, promit, deocamdata ma refac dupa botez, oboseala mare.
va pup...
p.s. mama,naste boo...hihi, il cunoastem curand pe bebe alex
p.p.s plagiati-ma cu incredere, sa cada frunzele toate si sa se iubeasca lumea cu spor si cu folos

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna seara,dragele mele...

......eu ma simt anesteziata...trista...

Multumesc pt sustinere,sinteti minunate: Ioana Lucia Boo Mada Magdita Aerlilian Gabita(iubita) Ralu Georgia c Bubu 73...

Numai bine tuturor !!!

Mergi la inceput

hai ca vine beleaua peste tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai...cum dam noi din plans in ras....Lucialu esti mortala .... Vezi ca am primit unda verde de la Ralu_t, asa ca o sa te torturez si eu inca o toamna..... Multumesc pentru pumnisorii tai stransi!
Ralu_t iubita, abia astept sa-l vad pe Tudor baiat mare deja. Oricum eu il am si acum in minte cum era la maternitate....o dulceata....abia astept sa vad cat a crescut. Cat despre finutza mea, spera sa ajunga si ea, dar nu stie sigur, pentru ca a inceput reamenajarea casutei, pentru venirea lui bebe Luca Cristian. Si stii cum e...!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lilisor nu fi trista iubita, pentru ca o sa rasara soarele intr-o zi si pentru tine! Te rog din suflet sa nu-ti pierzi speranta! Noi nu te lasam sa ti-o pierzi, te vom bate la cap zi de zi, pina vei incepe din nou sa speri!!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Eheeee Ralu nu te-am vazut cand ai intrat.Sa-ti traiasca crestinutu!Sa creaca mare si sanatos,ca in rest va ingrijiti voi sa-i oferiti toate cele necesare,cu ajutorul lui DD.Eu nici nu ma indoiam ca ar fi marait,la cat de bucalat e cred ca singura maraiala e legata de papa buun si muuuult.Deci ne dai verde si ne lasi sa fim Eve ante alungare din rai,adeca fara frunze?Vai de pupeza mea.Ca cred ca si imbracata mumie al meu tot saxi ma gaseste...numa eu fug si nu stauBine,incerc sa ma "deihibez"de parca asta era problemaCum fu concediul?Detali-detalii....
Ioana stiu si de mine stau aproape soriceii insetati,dar nu vrea muschiu meu sa le dea apa.sunt rea,sunt foarte rea.Mai bine sa rad pana trece gura de urechi...I'm bad,i'm bad...tortureaza-ma.Acu' stiu de ce.Bula m-ai ingropat si tot tu mai salvat.
Mai Ralu crezi ca eu sunt pro pastile?Nu-mi ajung toate boabele pamantului pe care ingurgitez?Dar asa am zis si eu igzact ca tine decat depresiva si de asta,ca acu nu se ducea neam decat inainte...mai bine slaba daca se poate.ca nu credeam.Deci pana acum am luat asa cand imi filau lampile:dr.Ionut Morar nspe boabe sarlatane,Clarinol...si astea cu efect,serioaseleDar dupe ce termini alaptatul,bine?Oricum ai timp sa vezi efectele la mine,primo cobaiul live.Va scriu tot ce patimesc
Lilisor nu uita ce mi-ai promis.Ca te ciufulesc de nu te tii de ea.Vezi ca numai o mare ne va desparti in curand,deci is pe aproape...cerceteaza hartile si crede-ma/teme-te!M-ai vrut?Te-ai procopsit cu beleaua.Somn usor iubita!
Noapte buna iubitele1
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata
si ca sa va intre mai bine cafeaua, aveti poze cu biscuitul meu la semnatura-botez&mare

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

'Neata Ralu.Merci de caftea.mmmmm daca as bea toata cafeaua de pe forum...n-as mai avea treaba cu tensiunea mica,doar cu aia mare
Mai ai un bb Tudor de sa-l mananci pe paine.Stiu ca pozele mai adauga niste kile dat tot e bucalat bine bine si numa gadilat mere daca vreau sa vaz un zambet in rest e sobru...ce taltabosi are si gropite la manute si freza cum ii sta domle' si mamii ce bine stie sa translateze ce as vrea eu sa spui...si sunt cel mai cel:si tzitzi si bibe ca doar am fost la restaurantSi tu soro loghish ca te-ai ingrasat,dar sincer tot bine arati,sexi.Nasica si ea e frumi.Dar imi pare rau Tudorel v-a luat cireasa,el e cel mai frumi.O sa planga multe fetisoare cu inima franta dupe el.Sunt convinsa ca o sa fie frumos ca barbat.Parca la inceput semana mai mult cu tati.Acu' s-a razgandit.Incepe sa semene cu tine.Bine se mai schimba.Is funny schimbarile astea sa le vezi in timp.Si invitatia e tare.Am vazut si pozele de la mare.Stiu ca nu esti multumita,dar ai forme clare,mijloc.E foarte bine.Trust me.Nu ti-ai pierdut charmul.POate chiar maternitatea a mai adaugat.Sa va bucurati o suta de ani alaturi de bebe Tudor de lucruri frumoase si sa fiti sanatosi!
Toate sunteti frumoase ca mamici.Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi a intalnire cu dulcecile astea de copii si burtici la fel de scumpe.
O zi frumoasa!
KISSES

Mergi la inceput