Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucialu.. veselia noastra bine ai revenit

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
Roxana foarte util site-ul.Multumesc
Ioana sa iti regasesti puterea de a fii optimista si increzatoare, sa regandesti pozitiv si sa fii vesela. In situatii de "disperare" eu ma duc la biserica,cateodata functioneaza.
lucia pentru ganduri si ca nu ne-ai uitat. Esti foarte draguta, ai scris fiecaruia dintre noi cate o vorba..., stii sa aduni oamenii langa tine, sa ii tii legati.Mare calitate
magdita, sa ti se indeplineasca planul cat mai repede..poate nu ajungi la FIV. multa credinta!!!
aerlilian Doamne ajuta! sa fie cu ochisori!!!!
anaconda2 sa fie bine!!! Asta iti doresc !!!!

Despre mine, iau vitamine si inca ma gandesc ce sa fac.Mi-am cumparat si Vitex Fruit, inca nu il iau, cred ca in prima zi de CM - voi incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mey eu mi-s inca obosata...de drum.Am facut neste trebi pe acasa,dar mai sunt multe de descurcat so...sper ca in curand sa ma tiu gaie de voi as usual.V-ati luat agocalmine,antinevraligice si antilucice?Ca sunt fata buna si va preven...
Roxana eu am documentar despre endometrioza Marilianei.Ce gusturi domne' pe mine!Si cum regina Victorita este bonica reginei Maria de la noi,ete drace ca ne inrudim!noi romancele...si mai ales cele de aici de pe sobectAi inebunit?Vrei sa dea statul roman faliment de am lua exemplul Queenei de Bretania sa turnam plozi in mod terapeutic?Tu ma stii sper de un an,nimic rautacios...just joke de capu' meu.
Magdi te puuuuuuuuuuuuuup si lasa ca acum esti matusa si in real life dar si de nnnnnnnn ori virtuala!Prinzi experienta si sa nu te vaz bosomflata ca esti uzata de ei nepotii/nepoatele pentru pruncii tei ca imprumut joarda Felixutei!Tu trebuie sa-ti promiti ca esti tare si optimista si luptatoare ca sa te mentii in forma.K?Restul vine de la sine,nici nu ma indoiesc
Madule aci mi-erai nepoata!
Speranta nu-mi da coarne.Folosesc ce mi-a dat DD nici un merit eu doar Lui si voua ca m-ati invatat sa fiu asa.Adeca sper ca am fost bun invatacel pe forum
Pupilici si o sa pui pozici sa vedeti si voi.Numa sa ma dumiresc cum,ca uitai maica de cand n-am mai dat pe acolo.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia,asa imi place:cum te-am strigat,cum ai iesit la raport!.Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Lucialu...asteptam poze cu fata plimbareata

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Special pentru Crisis...

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Da fetele , am mai luat azi inca 2 inj Gonal , sa mai fortam un pic foliculii . Dupa cele 6 facute , am vreo 4 foliculi , de 13-17 mm , cam asa . Sambata merg iar la monito , si in functie de schimbari...fac IA in cursul zilei . Sau duminica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Lucia, ador felul cum imbizgubezi raspunsurile.
Am si eu o intrebare mai..."tehnica". Eu am sangerari mai tot timpul. Nu e mult, dar e annoying. Mai experimenteaza cineva asa ceva?
Problema ar fi, de fapt si de drept, ca iar imi scade fierul sub nivelul marii...iar trebuie sa trec pe buline feroase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madutz multumesc pentru galerie . Am citit si mesajul de la CT. Maine la ora 11.30 am ET si luni imi duc acasa .

Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie. Sa ne vedem MAMICI cat mai repede posibil.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Crisis...iti doresc sa va intoarceti cu bine si cei doi embrioni sa se transforme in doi frumosi si sanatosi! (am vrut sa pun si unul roz, dar n-am gasit )
Bafta la ET

Mergi la inceput