Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35
Raspunsuri - Pagina 20
andrea32 spune:
Buna si multumesc pentru raspunsuri,
Trompele mele sunt forte bune si mi-au spus ca nu a fost asa multa dar cu siguranta sunt parti care nu se vad pe care nu a putut sa le cauterizeze. Si tocmai de aceea trebuie sa intrerup 3 luni, adica sa fac injectiile acelea - danazol. Ma gandeam, oare este posibil sa raman insarcinata dupa laparo fara sa fac nimic altceva?
Dar am citit pe net si de LUPRON DEPOT este tot pentru endometrioza.
Le-as suna pe doctor dar imi este cam rusine. Mereu ma gandesc sa nu il deranjez.
mada23 spune:
Ioana...
fata luptatoare, ma rog sa-ti fie bine, sa ne fie bine, si io sunt cazuta rau, dar nu trebuie sa ne pierdem optimismul e tot ce ne-a ramas, e singura reteta catre bebele mult visat.
Planurire Lui Dumnezeu sunt uneori neintelese de noi, dar menite sa ne aduca fericirea vesnica, atat timp cat in suflet pastram flacara vesnica a credintei, rabdarii si sperantei. O sa fie bine ai sa vezi, nu lasa indoiala sa-ti cuprinda sufletul.
mii de
suntem aici pentru tine 
Rog mamicile frumoase si gravidutzele burtoase sa iasa la interval cu minunile lor sa mai bucure si sufletelele nostre triste, sa ne aminteasca ca se poate, minuni sunt la tot pasul, trebuie numai sa credem in ele 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
andrea32 spune:
Ce dreptate ai mada. Ai mare dreptate. Da, Dumnezeu ne iubeste si pe noi la fel de mult. Mereu ma gandesc ca poate vrea sa ma invete ceva din toate astea, numai El stie.
Cu toate deceptiile mele de fiecare luna continui sa cred in El si stiu in adancul sufletului meu ca imi va da pana la urma un copil.
aerlilian spune:
Am facut IA!.A fost ok,m-a durut foarte putin cand mi-a strans colul cu clestele.In rest super ok,5 min pe scaun la Tutu si pana acasa culcata pe bancheta din spate la masina.O sa mai prestez odata astazi ca sa fiu eu sigura ca am sanse mai mari.Cu gigeii a fost foarte bine.Am nimerit o bioloaga tare draguta la Giulesti.A ramas dupa program pentru mine,mi-a preparat si mi-a dat "produsul" in seringa aceea speciala,doar sa fie implantat.A durat jumatate de ora de cand a terminat prepararea pana au ajuns copilasii la mine in burtica.Si...am avut 26 mil.
Ioana,chiar ai disparut de tot?Am nevoie de tine!
Boo, a inceput Alex sa spuna poezii?Daca vrea sa dea la teatru,sa-l lasi,da?![]()
Lucia,nu e prea lung concediul tau?
Ralu,poate mai bagi si tu ceva pozici cu Tudor,ca sa se bucure si ochii mei!

lucialu spune:
Heeeeeeeeeeeeeeeeei!Ce-i aicea?
Lipsesc un pic si voi va dati in stamba cu prostii si tristeti...offff va dau na-na.Ma jur!
Boo
sa-ti traiasca odorul,zambacioasa mica ce esti!Si la multi ani si sanatate,sa ne traiesti si sa ne inveselesti!
Imi pare rau cu treaba cu operatia...sper ca s-a rezolvat tot asa cum a fost planul.Nu pot sa nu ma gandesc ca depande mult probabil de unde sunt asezate leziunile,ce si cum...dar leziunile si aderentele sunt consecinte asa cum si infertilitatea este.Tu esti exemplul clar ca SE POATE ramane gravi chiar si cu chisturi,leziuni,aderente...si ai reusit din prima cu FIV-ul!Endometrioza asta este o cocoana parsiva...dar daca DD zice sa vina BB bate cam toate cele stiute/presupuse de doctori si implicit endometrioza.Din nou te dau ca exemplu de reusita pe tema optimismului.Sunt convinsa,doar am stat pe forum cu tine,ca ai avut si tu momentele tale de balaceala la butoi...dar ai introdus vizualizarea in meniul subiectului nostru si ai vizualizat cu zambetul pe buze mai tot timpul.
Starea de spirit este fantastic de decisiva.Ma bucur din inima pentru voi!Si iti doresc ca Dumnezeu sa-ti aduca zile la fel de senine precum esti tu!
Ioana
eu am plecat cazatura de acasa in vaanta.Stiu cum e.Acum voi spune un lucru general valabil.Ne-am atasat unele de altele.Si am ajuns sa ne menajam exagerat,pentru ca asta duce intr-un mod ciudat la instrainare.Eu zic sa nu ne mai ferim si sa ne spunem ofurile,sa ne descarcam aici.Putem sa radem la unison,de ce nu putem sa ne si impartasim durerile,tristetile,gandurile mai negrute?Fetele care vor sa scrie mai frecvent cu siguranta nu ne vor ocoli pentru ca stiu si au nevoie.Depresia vine si din frustarea de a nu obtine o sarcina atunci cand ne dorim,dar vine si data de endo,de efectele ei,de durere,ingrasare,balonare,celulita,samd...Nu suntem niste nebune.Sunt lucruri acceptate de medicii cunoscatori intr-ale afectiunii.Si ceea ce simtim/traim face parte din realitatea noastra de zi cu zi o data cu primirea acestui diagnostic.Eu zic ca am trece mult mai usor peste hopuri daca le-am asterne aici.Pentru ca nu ne-am simti singure si neintelese.Spun lucruri stiute si totusi in practica uitate.Vreau sa fim noi insine macar aici.
Georgic
] esti la ungurasi.Mi-a parut tare rau ca nu ti-am mai putut raspunde tie si lui Aerlilian,si Ioanei,dar eram deja in contratimp.Va tin pumnii dragelor!Aerlilian
deja ai facut inseminare si mai este si Crisis plecata la ungurasi.Eu sa stiti ca am pus o rugaciune fierbinte pentru toate fetele de aici si de la aspirante in general la Medjugorjie sus pe Colina unde Fecioara Maria s-a aratat unor copii.
Eu am fost la Muntenegru dar nu ne-au placut statiunile in sine cu plajele lor.Asa ca in doua zile am tuns-o la croati.Si a fost de vis!
Am facut plaja,baie,miscare multa in munti.M-am tonifiat si am mai dat jos.Ma declar o indragostita pe vecie a acelor taramuri!Si cu siguranta de Dumnezeu ne va da zile imi voi duce copiii acolo.Am gasit ceea ce cautam si ceea ce aveam atata nevoie.Sunt cu bateriile incarcate la maxim si va voi tine in pas alert!![]()
Fireyes
m-ai facut sa pufnesc in ras cu faza cu ovulatul in cor!![]()
Ana-Alexia
in ce ape te mai scalzi iubita?
Lilisor
ma bucur tare-tare ca te-ai tinut de cuvant si ai intrat pe aici!Cum esti carra mia?
Gabita unde esti?
Andreea32
bine ai venit alaturi de noi!
Anaconda
iti tin pumnii cand vei face o noua propunere la DD si barza!
Forvy
ce ai facut in final?Ai mai luat ACO?
Roxana
cum esti draguta?
Alexia
si eu m-am bucurat ca ti-am auzit vocea dulce!![]()
Mada
sa inteleg ca pleci/ai plecat la mare?Iesi din butoias sufletel...tu incurajezi de zor si tu...
Magdita
cum esti dupa bunatatile oferite de concediu si nepotel?
Diana
calator...
AlexiaIoana
mai vin-o seara pe la noi....iubita doamna!![]()
Speranta
astept mielul
cand voi avea si eu casa si curte.
Felixina
am ochit dincolo si am vazut ca ai revenit!Bine ai revenit!Tot cu joarda?
Mai e nevoie?![]()
Va puuuuuuuuup pe toate-toate!Si bb-ei de mamici ocupate...Ylary,Ralu draga mea,si burtici de Ancute si de Andreutze!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
magdita spune:
Buna fetele mele,
Aparu Lucic

sa ne scoata din barlog
. Ma bucur fata draga pentru concediul de vis pe care l-ai petrecut alaturi de sotul tau.
Eu sunt bine, m-am programat pentru histeroscopie luna viitoare si probabil in noiembrie voi mai face o IA cu Tutu, dar de data asta stimulata cu injectabil ( probabil gonal ). Daca nu iese nici asa, cred ca ma apuc de strans bani pentru una, doua IA la Szeged. Si daca nici asa nu vine bebe, probabil la anul in timpul asta voi face FIV, in Ungaria sau Austria. Cam asta ar fi planul meu de bataie. Mi-am propus ca pana la 35 ani sa devin mamica si intentionez sa ma tin de aceasta promisiune facuta mie. Bineinteles, cu ajutorul lui DD, ca fara El, nimic nu e posibil.
Legat de nepotelul meu drag, acum mi se pare un vis vizita lui in Romania, parca nici n-ar fi fost. Imediat dupa plecarea lui, am suferit mult, insa cu fiecare zi care trecea am inceput sa ma reobisnuiesc cu viata mea dinainte de vizita lui. Sunt foarte bucuroasa ca am petrecut trei saptamani minunate cu el si incerc sa imi pastrez vii aceste amintiri. Sper din suflet sa mi se umple acest gol din viata si din sufletul meu, sa ne ajute Dumnezeu sa reusim sa devenim toate mame. Sunt convinsa ca vom fi niste mame extraordinare
.
Va pup pe toate, fara exceptie 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
roxana07 spune:
Lucia
, bine-ai revenit din concediu cu bateriile incarcate!
Fetelor, m-am gandit sa ne simtim si noi un pic ... celebre:
celebrities-with-endometriosis
.
Pup toate fetele