Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Boo LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita si dupa cum spuneau si medicii in curand al doilea bebe. super dulce bebe Alexandru.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Buna felelor,ajutati-ma cu un sfat!Starea mea s-a inrautatit,duminica am inceput sa sangerez,luni am fost la urgente,si stupoare se oprise cand m-a controlat si mi-a spus ca nu e nimic grav si sa continui cu pilulele,si mi-a mai dat niste picaturi ca sa imi opreasca sangerareaALCHEMILLA si niste calci cu magneziu,ieri am sangerat mai mult,iar azi varza m-am facut ci protej-slipul meu,ce mai,nu stiu ce sa fac.In loc sa se linisteasca incepe mai tare,azi m-a intepat si in burta un picut pe la ovare,ce sa fac?
As opri pilulele(mercilon) ca astea imi fac rau.CE SA FAC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

BOO, LA MULTI -MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIE SI BB ALEXANDRU, SA ITI TRAIASCA, FELICITARI MAMICO !

Ai primit o minune in dar de ziua ta! si cum spunea si dr., sa nu astepti, sa-i dai bataie repede sa vina si bb2!
am vazut pozele, Alex e un scump, iar tu arati super, se vede ca radiezi de fericire!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo...ma crezi ca n-am cuvinte???E...perfect omuletul!!!E...de vis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fory...e dificil sa-ti dau un sfat....daca as fi in locul tau, le-as opri. Dr care ti le-a recomandat ce zice, daca ai incredere in el continua tratamentul. Fa ce simti tu ca-i mai bine pentru tine.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Foryv, sunt de acord cu Mada. Mult bine anticonceptionalele nu fac oricum la endometrioza. Mai depinde acum si de cat de mult sange pierzi de la ele. Daca e foarte mult, mai bine opreste-le.
Nu te stresa prea tare, nu e un capat de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Boo, l-am vazut pe bebe Alex si e un scump ! Sa va traiasca sanatos si sa ii aduca barza un fratior sau o surioara in curand .
Fetele, am mai pus cateva pozici noi de la nunta fratelui meu si din concediu.
Va pup pe toate si sa auzim vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt absolut disperata!Nu gasesc Pregnyl nicaieri iar eu saptamna viitoare fac IA.Ce ma fac?Ce se poate folosi in locul lui?Sau unde sa-l gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Cu intarziere si coplesita de emotii iti spun si eu LA MULTI ANI Boo!!! Felicitari pentru minunatia de baiat, toata fericirea din lume alaturi de noul membru al familiei!!!
Eu recunosc ca nu citesc zilnic aici, iar de scris..... din an in Paste. Dar ma bucur enorm cand intru si gasesc atata veselie. Hai ca se poate!!! Parca ieri ne anunta ca e si uite ce minune de baiat a facut!
Eu sunt iar la Szeged, in plina stimulare (marti am punctia), si de data asta sunt mai optimista ca oricand.
Va pup pe toate si-mi doresc sa vad poze cu bebeii fiecareia dintre voi cat mai repede!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

aerlilian In loc de pregnil eu am folosit Ovitrelle ( l-am luat din ungaria), dar poate gasesti prin comanda la farmaciile sensiblue. Am inteles ca e chiar mai bun, asa ca daca gasesti eu zic ca poti folosi cu incredere. Tinem pumnii pt IA, e prima, nu?
Boo Ma bucur mult ca totul merge bine si ca ai lapte ( pt mine asta e stresul principal). Pupam propaspata mamica si bebe Alex!
mada23 Nici mie nu-mi vine sa cred ca avem deja 31 sapt si ca au trecut fara probleme majore. Abia asptept sa-mi cunosc printesa si sa va umplu de poze. Cat despre poze cu mine, nu prea am, numai indecente, ca sotului ii e asa de draga burtica ca tot nuda ma pozeaza.
Magdita Blondina sexy, iti sta minunat cu un baietel in brate, astept curand sa preiei stafeta de la Boo.

30+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput