Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetelor!
n-am mai intrat pt ca am fost in concediu. acum am vazut ca intre timp s-a produs minunea.

Boo felicitari, sa va traiasca bebe Alex, sa fie sanatos caci frumos am vazut ca e. iar tu, radiezi, parca a fost o placere sa nasti.

fetelor va pup pe toate si va tin pumnii sa treceti si voi prin ce trece acum Boo.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata fete dragi

...sint...la bar "net"...(Gabitu) ...

Aerlilian ...

Numai bine tuturor..mai vechi,mai noi:...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo... felicitari , bebe alex bine ai venit arati super, radiezi de fericire ma bucur pentru tine

Ralu...multumim mult pentru pozici, lui Tudorel
Ancutule...nu pot sa cred 30 sapt , bebe Sara sa fie sanatoasa, Bunul Dumnezeu sa fie langa voi , asteptam pozici noi

Diana, Magdita, Andreyuza, Ylari, Liliana, Alexa Ioana, Hera,Aerlilian mii de

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Boobulina.. mi-a soptit o pasarica ca azi e ziua ta, LA MULTI ANI sa fii fericita , sanatoasa, sa te bucuri de cel mai frumos cadou daruit de Bunul Dumnezeu, bb Alex.
Un milion de flori pentru tine

asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Boo, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa ai parte numai de bucurii in viata, alaturi de sotul si de baietelul tau !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adica cea mai proaspata mamica are aniversare astazi?Adica a primit in dar de ziua ei un bebe?Ce sa-si mai poata dori de la viata in afara de sanatate?LA MULTI ANI,SCUMPA MEA!!!.Sa revii curand printre noi,te asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

LA MULTI ANI, mami Oana si Alex, sa-ti traiasca mamica!!!!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

LA MULTI ANI !!!PROASPATA MAMICA sa va traiasca puiul Alex.
salut toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !!

Am prins un moment liber si intru sa va multumesc pentru galerie si pentru gandurile voastre. Noi suntem bine, am trecut deja de 2 nopti acasa si am "supravietuit". Bebe Alex e minunat, cuminte si eu il vad ca pe un ingeras pe care l-am primit cadou de ziua mea. Ma uit la el si nu pot sa cred ca e al meu si ca il tin in brate.
Va pun si poze ca sa il vedeti mai bine.
Eu ma simt bine, ma mai doare un pic operatia dar suportabil. lapte am din plin, chiar mai mult decat trebuie asa ca deja depozitam pentru zile negre.
Operatia a fost ok, dar mi-au gasit intr-adevar fff multe aderente si chisturi pe ambele ovare. Trompele in schimb cica sunt bune. Macar atat. Iar sugestia doctorilor este sa ma apuc de nr 2 cat mai repede posibil, eventual dupa 6 luni de acum.

mai intru cand mai am timp. va pup pe toate.
PS: cui dau stafeta ????

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo...multumim de poze, e un dulcel Alexutz , stafeta cred ca o vrem toate daca s-ar putea , dar cine o s-o ia hotaraste DD, asteptam si vedem. Tinem pumnii sa te refaci repede.

Mergi la inceput