Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
gecko nu mah, nici eu nu am inceput sa-i dau altceva...astept sa faca 5 luni, mergem la control, mint frumos acolo ca i-am dat suc de morcovi si vedem ce zice pediatrul...desi incep sa ma gandesc serios la moment...si am ajuns la concluzia ca noaptea se scoala frichinit asa des din cauza gingiilor...
Nici mie nu mi-a venit CM, ce bine!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Varuna sa inteleg ca e un fel de "sac-sac"/"ciuda tie"?.. eu cam asa ma gandeam.. si eu si iedul! |
Mimo

help ca zau daca stiu sa explic, ca nu e ca "sac-sac"/"ciuda tie", fetelor care va pricepeti la cuvinte, explicati fetei ca io rad pe aici ca ....si habar n-am sa ii explic.Miha
am bagat si eu aseara niste bomboane cu rom, de la ele oi fi adormit repede
.Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
mihutza11 spune:
Varuna, nu mai rade mey de mine.. sunt si io mic si nestiutor de neologisme din astea 

Gecko, am incercat si cu linistitul si cu cantatul nu a fost chip, dar bine ca pana la urma a fost ok..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
varuna spune:
Mai zic una si plec si eu afara (poate ma intalnesc cu Gecko
):
Gecko, tot din cauza de fier am inceput si eu diversificarea si i-am bagat si cerealele si vreau sa va zic ca pe alea le soarbe din priviri, da ca puiul din aripioare pana ii bag lingurita in gura...ufff imi vine sa o mananc.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
apropo de fier, eu am inceput sa iau iar Tardyferon ca sa ajunga si la Mufa...
LUNY
mihutza11 spune:
ma duc la nani!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mimonix spune:
iote ca m-ati trezit!![]()
Cu ochii "lipiti" am cautat si eu capitolul trecut sa vad ce s-a mai scris dar n-am gasit linkurile (ursuleata
)
Si cand sa ma dau inapoi, mai gasesc doua pagini pline
Ptiu, ptiu...o fi alungat Mihutza deochiul ala ![]()
Sa va spun cum m-am trezit? Eu din cand in cand (pentru ca-s obsedata
) mai arunc un ochi la receiverul lui bebe, chiar si noaptea. Cand ma uit, vad niste picioare
Zic, ma ce naiba.... misc un pic camera cu gandul ca am apasat eu aiurea pe botoane si ce vad? Bey, unde-i statea capul ii stateau acum picioarele si capul era regulamentar invelit cu paturica
Mi-am rupt picioarele pina la el in camera si l-am descoperit repede...dormea ca un ingeras, a fost putin deranjat de lumina (ca la el in paturica era inca noapte tztzt
), a papat si nani iar.
Mihutztztz este zgomotul pe care il faci din buze atunci cand te miri, sau esti ingrijorat de ceva. Ntz=nu...Varunad-aia m-ai sculat mah? 
N-am citit tot tot dar sa va zic ce-am retinut:
Geckohalal doctoreasa, sa-i dai tu baiatului ardei umpluti tztztz
In rest numai de bine...sa vezi ca pe masura ce trece timpul si te patrunde tot mai mult sentimentul de mama o sa incepi sa te iriti tot mai tare auzind pe altii vorbindu-si mama de rau
Asta nu inseamna deloc ca vei putea face pace cu propria mama
nu stiu sa explic asta...Kya a incercat si cu diplomatia si nu a mers!
Eu de cate ori incerc asta ma enervez asa de rau ca nu intelege nimic incat am ales sa zic mereu pe sleau ce am de zis, ca sa se enerveze ea, nu eu
Asta nu inseamna ca dupa aia nu-mi pare rau si ca nu ma jelesc invocand mereu dreptul la o mama clasica, d-aia ca-n povesti
Ma bucur ca si Kya vrea intalneala, Vali please incearca sa rezolvi cu prietena (ia-o si pe ea
) si Luny ramane
cum am stabilit! Dar daca e pentru un scop nobil si te faci frumoasa, te iert! Alta data poate? ![]()
Lunycum a dormit Mufa?
Kyafaza cu sculatul nu e de la munte, e de la crestere...Si al meu dormea mai mult si brusc si-a schimbat obiceiurile. Doarme si acum, nimic de zis, dar se trezeste mai devreme dimineata !
Cleme, Vladut a cazut din pat direct un cap sub ochii Teodorei care saraca era atat de speriata
Eu sper ca n-a patit nimic
pina acm n-a dat semne
In rest l-am mai dat chiar eu cu capul o data de usa si o data de spatarul scaunului
Si de sarit din scoica, nu mai zic! Se foieste pina ajunge in cele mai incomode pozitii sau chiar pe langa ....e ciudat , ca sunt destul de mari sa se foiasca si sa nu mai stea in scoica dar inca nu pot sta "in fund" ca lumea. Bine ca ti-ai facut curaj si te-ai tuns, eu inca nu ma-ndur....ma gandesc ca mai vin calduri si vreau sa am parul strans ca altfel mor!
Bubuimi amintesc ca am citit inca de aseara si tare m-am distrat...cum mah, aveai bucataria curata si apa murdara ?
Na ca ti-au copt-o aia de la Radet!
Mai citesc din urma si revin...
Scuzati scrisul imbarligat/ dar eu d-abia m-am sculat (asta ca am citit si versurile lui Ariel si mi-au venit rimele
)
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
neata fete! am dormit din 2 in 2...alex a fost agitata, a plans, eu chiauna din perete in perete. am visat forumuri, crengute
, grupuri, bisericute, intrigi, urzeli, ufffff. ce scenarii facea subconstientul meu! poate din cauza faptului ca m-am gandit toata seara cum sa reanimam crenguta....
kya,intr-adevar era o idee buna ce spusese stela, dar vad ca ... a disparut si ea??? am intrat oare intr-o gaura, gen triunghiul bermudelor?
cat despre ce ai zis despre diplomatie, din pacate este pura teorie, in viata de zi cu zi nu functioneaza. daca incerci sa-ti spui parerea nu e bine, nu esti diplomat, daca nu ti-o spui, nu e bine, esti "altfel"....am mai zis eu pe aici, in viata reala functioneaza cu succes sintagma "cine nu e cu mine, e impotriva mea". de cate ori am indraznit sa-mi zic parerea, mi-am luat shuturi in fund...luny, poate iti mai amintesti "disputa" de la generale, in care m-am implicat atunci, am incercat sa aduc argumente, dar si acolo se facusera 2 tabere si eu fiind in " a ta" mi-am furat-o...asa ca nici pana in ziua de azi nu am primit ajutor de la un anumit membru, care m-a considerat rau de tot anti....ii cerusem ajutorul pe pm in legatura cu alaptatul...ar fi putut sa o faca, dar din cauza ca mi-am spus parerea referitoare la subiectul deschis de tine, am devenit persona non grata....se pare ca asta se intampla de fiecare data cand cineva are "tupeul" sa-si spuna punctul de vedere....
eh, in fond ce pun atat la suflet,e doar un forum sunt zeci si sute de forumuri, de subiecte, de ramurele...pacat ca am investit atata timp si suflet aici...dar cat voi putea, voi incerca sa tin crenguta vie, chiar daca din copac a ajuns sa fie intr-adevar doar o crenguta.
mihuta, ntz este o expresie intraductibila. semnifica "nu", se citeste cu tz de la mihutza:)
gecko, tu ai fost d-na dr. din scutec, poate ca d-aia o faci bine si acum, ai antrenament:)
vali, imi pare rau ca nu vii...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
hahaha
Arielam aparut noi si s-a ofilit si ramurica aia prapadita de mai ramasese din pom
O fi de la noi?
Ia mai animeaza tu un pic aici, ca tot ai visat forumuri si crengute
Eu indata ma bag la cujetat !
Dar eu sa stii sa nu citez din marii ganditori, eu chiar am inspiratie cand spal vase! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
stiu ca ti-ai spus parerea atunci, Ariel, ca si mine, de altfel, amndoua am sfarsit cu suturi in dos!
si putin imi pasa, fiecare e liber sa zica ce vrea si sa judece cum poate..despre faza cu alaptatul..nu stiu despre ce e vorba, stiu ca ai avut probleme, si incercam toate sa venim cu cateo idee, sugestie, ceva...
mimo ramane pe alta data sa ne intalnim!
LUNY