Puiuti de Randunici 2008!! (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny vezi ca are site www. doctorbilic. com (scoate tu spatiul dupa puncte)

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

acum am vazut ca a explicat si Blankar cum e cu rotavirusul..

Pidana chestia aia de pe trilulilu am incercat-o si eu cu nuste colegi cand eram la facultate in Iasi pe dealul Buciumului si chiar e pe bune... ca am ramas si noi atunci f uimiti..
Maia ma bucur sa te revad pe crenguta
chiar de catva timp tot voiam sa dau si eu o strigare: Coryyyyy, Simonette, Papacios, Vera (ce fac gemenii?), RalucaS, Lyvy nu mai sta dupa canapea, Laly, Raluca grecoaica, Dana indiana, Rox cu Raducu licentiat si oltencele Ela si Deea!!!si restul!!

Roxana iti spun si eu Bine ai venit acasa!!

stati asa ca ce a zis Valentina mi-a adus aminte de inca o faza de azi cu Andra.. o pusesem in scoica ca abia mancase, ca daca o pun jos imediat se intoarce pe burta si da afara, ei si ce credeti.. atata s-a foit si s-a incordat pana a reusit sa se intoarca.. dar era intr-o pozitie ciudata rau.. si a inceput sa scanceasca, eu nu am vazut-o si am crezut ca vrea bagata in seama, mai dar si cand am vazut-o.. leleii.. frateeee nu mai sta locului deloc, parca e argint viu... pai pana cobor eu carutzul jos ea in stare sa faca ravagii prin casa pana vin ... e culmea fata asta!

Bubule ce frumos doarme Stefanut.. la Andra in loc de perna e o paturica, mai si si-o trage peste nas si atata o mai imbratiseaza de numa..
Cleme imi pare rau de cazatura...chiar asa cred ca o sa cam trebuiasca sa ne pregatim sufleteste pt asta cand or sa inceapa sa misune intr-una..
Gecko bun asa cu diversificarea ... ne induci in e(o)roare [:P]
Kya ce haioasa ai fost cu intamplarea ce le mai trece prin minte la astia mici

acum sa va marturisesc ca de suparare am baut o bere si am mancat niste cioco mici, dar cam multe.. nu dati cu rosii (ce imi place si mie emoticonul asta- hihihi)

p.s. meyy ce "rele" sunteti.. nu mi-ati spus ce inseamna NTZ sau TZ

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Varuna noi stam in casa unor prieteni care nu o prea folosesc. Si cum e (foarte) privata, nu-mi bat capul daca da copilul concert, pentru ca nu-si baga nimeni nasul la mine in casa.

La hotel e mai complicat un pic cu bebe mic. Desi noi am stat si asa, si nu a fost nici o problema. Totusi, oricat ar fi de cuminte copilul, mai si plnage, ca doar nu e mut, nu?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

varunatu esti?sau suna interfonul?tantana, o fi prietena mea.....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

p.s. meyy ce "rele" sunteti.. nu mi-ati spus ce inseamna NTZ sau TZ

Mihaela nici daca ma bati nu stiu sa iti explic, ca dupa mine ar trebui sa auzi si ti-ai da seama. De fapt zi-l singurica tare si vezi apoi hai ca asta-i buna. Te pup si pe tine si argintul viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui varuna

Luny vezi ca are site www. doctorbilic. com (scoate tu spatiul dupa puncte)

multam!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai Kya, super asa...poate gasim si noi sa inchiriem o casuta ceva, o sa mai luam niste prieteni sa impartim costul.
Intre timp orezul pentru caine sta prins de cratita, noroc ca bietul caine nu face reclamatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, vineri vine o prietena pe la mine...sa vad daca o pot muta pe alta zi...

Ariel
, am vazut ca m-ai strigat azi-noapte...dormeam...Eu si inainte de copil dormeam la cel tarziu 11. Acum, 11 e tarziu pt mine...fiindca ziua nu pot dormi .Daca m-am obisnuit cu somn mult sunt cheauna dupa 5-6 ore de somn...

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Varuna sa inteleg ca e un fel de "sac-sac"/"ciuda tie"?.. eu cam asa ma gandeam.. si eu si iedul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc...nu stiu unde...da' gasesc eu o directie de plimbareala...

mihutza...poate te-ai stresat si de aia...poate si Andra avea ceva bai de se agita la san...ca Patrick uneori urla din gura de sarpe cand il pun la san...de zici ca vreau sa ii dau otrava...si sotul..inteligentul casei zice...NU II E FOAME...dupa care il pun pe Patrick pe umar si il linistesc...dupa care iar il pun la san...si asa baloteaza si ofteaza...de zici ca nu a mai vazut tzatza de un an. De cele mai multe ori cand se intampla asta e de fapt doar foarte obosit.

ai dreptate varuna ca nu trebuie sa ma grabesc cu diversificarea...doar ca ar trebui sa ma gandesc sub ce forma sa ii imbunatatesc lui Patrick aportul de fiert (asa zice la carte ca dupa 4-6 luni nu mai primeste suficient pt nevoile lui din laptele de la san)...ma gandesc eu...fie cereale...fie sucuri/piureuri...vad saptamana viitoare cand merg cu el la control si vaccin ce imi recomanda astia. plus ca devine din ce in ce mai greu sa mananc eu cu Patrick uitandu-se fix la mine si bagand privirea aia de mic cersetor.
violeta...tu ai inceput diversificarea sau doar te documentezi? ca de luny parca stiam ca nu.

miha...am uitat sa iti zic ca e normal kk martian. si Patrick mi-a umplut cativa pampersi cu spanac...zice husbandu'...ca pentru ca se matureaza functia vezicii biliare...asa o fi daca spune el...

kya...absolut normal comportamentul tau la 4 ani...fiecare printesa are dreptul la un castel...proprietate personala...
eu de mica mi-am aratat aptitudinile de doftoreasa...la 5 ani am basculat fratele ce plangea din patutz...l-am asezato/rasturnat in patul mare si i-am admnistrat cu toata seriozitate picaturile de ochi in nas...tratament reusit...prea socat de cele intamplate fratele a tacut...sigur ca a tacut si mama de groaza cand si-a vazut odorul mutat din cuibul lui si cand aiurita de fiicasa ii explica mandra toata procedura...iar cazaturile lui din pat...au fost la ordinea zilei...chit ca nu pot spune ca au ramas fara urmari...sau poate felul lui de a fi se datoreaza berbecului din el...who knows...

bey, mai e vreo una ramasa fara ciclu???? sau sunt ultima ramasa?? sau patesc si eu ca si bubu care azi il pomenea si a doua zi il saluta...apropo bubu, bine ca a venit acum si nu cand sunteti la mare..

si gata...fug sa il intreb pe Patrick unde vrea plimbareala...

Mergi la inceput