Puiuti de Randunici 2008!! (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna Ariel,Varuna si toate celelalte randunele!Ce puisori frumosi avem dragelor!Am sesizat o suparare mare pe forum si-mi pare rau,eu n u sunt la curent cu ce s-a intamplat mai exact dar va trebui sa citesc din urma ca sa stiu...Lasati fetelor caci supararile vin si trec asta-i viata...ce sa faceem.
Ariel i-as da si eu cereale lui Vlad daca i-ar place dar le-a refuzat,deocamdata.Voi mai incerca.Sunt de la Humana cu lapte inclus.Lui Vlad ii place supa crema si piureurile di fructe mai ales.Azi nu stiu ce atre ca-i tare suparacios...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianaindurare...mesajele tale sunt undeva in urma si ca sa le citesc trebuie sa dau mereu inapoi ...pe seara tarziu citesc tot si revin cu detalii, felicitari, "emoticoane" tot tacamul! promit!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Maaaaai Maia, Vladut al tau papa fructe si piureuri si Mara mea doar cerealele le vrea . Uite si tu cum sunt copilasii nostri.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mai randunici vorbarete, mie nu mi-a raspuns nimeni in legatura cu centrul de activitate. Parca era cineva aici care si-a comandat de pe net si-a postat si link. Vreau si eu link-uri si merita luat? Atrage atentia la bb? Si care ati luat de pe net, a venit centrul intreg si fara alte probleme?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel ptr vaccinul nedureros!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Vaaaiii!ar fi buna o camera caci asa m-ati vedea cum am ramas cu turbanul in cap de trei ore si nu am reusit sa ma usuc la par.Am avut ajutorul fiicei cand mi-am spalat parul caci la luat ea la plimbare prin camera(bb se plictiseste repede)ca sa ma pot spala si eu linistita la cap dupa 4 zile de asteptare...
Asa ati vedea si pe dansatorul meu caci nu-i stau picioarele deloc cand e treaz.Asa-i spun copiii,vecinii cand il vad.
Plimbarica placuta fetelor si relaxati-va...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

CAPITOL NOU

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bag unul scurt...ca azi am fost cam constipata la gura...dupa care ma pun sa fac un capitol nou.

lianam, bine ai venit la noi. Felicitari pentru mandra Teo, sa iti creasca mare si frumoasa. Inca doua mesaje si scapi de ochiul vigilent al lui Big Brother si vei putea vorbi "in direct"...intre timp te pun la "panoul" de la intrarea in crenguta...

Maia, bine ai revenit si hai mai des pe la noi....cine stie?? poate si lui Vladut de la malul marii i se arata de un dintisor.

Mimo, felicitari pentru dintos...si daca imi aduc aminte eu corect...parca 20 de picaturi intrau intr-o lingurita...baga si tu o regula de 3 simpla si afli raspunsul. Dar dupa cum spuneam...cresterea copilului nu e rocket science...pune si tu acolo cat te lasa sufletul si imaginatia (asta in cazul in care ai procurat ulei de masline)...iar Vladut va fi cel care iti va spune daca e suficient sau nu (daca iti scuipa intre ochi piureul...vei sti ca nu e bun).

valentina...felicitari pentru noaptea dormita...mai ce stiu baietii astia sa faca bucurii mamelor...la cat mai multe de acum in colo.

olgutzica, Dumnezeu sa il odihneasca...iar voua celor care il plangeti sa va aduca alinarea.

luny, am vrut sa iti scriu ieri si azi am mai tras odata cu ochiul prin carti...ca eu nu am gasit niciunde sa scrie ca daca mama isi suplimenteaza aportul de Fe...atunci cresc depozitele la copil...Fe din laptele matern ramane acelasi orice ai face...nu laptele de mama reprezinta sursa lui de Fe. sa incerc sa ma explic....pana la varsta de 4-6 luni bble are depozite de Fe primite de la mama in timpul vietii intrauterine...de aia e protejat pentru anemie si NU de Fe pe care il primeste prin lapte...dupa aceste 4-6 luni...aceste depozite scad...si ele trebuie realimentate...iar aceasta realimentare se face din legume/fructe/cereale imbogatite cu Fe. Sigur ca tardyferonul luat de tine nu poate sa iti faca rau (mai ales ca majoritate suntem mai anemice dupa lohii bla, bla)...atat ca iti face kk negricios...doar sa nu te bazezi pe el in ceea ce il priveste pe mufarina.

gata...pauza s-a terminat...capul la fund...ma duc sa incropesc de un capitol.

Mergi la inceput