Puiuti de Randunici 2008!! (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

felicitari pentru dintisor Mimo! cum rezista la aparitia lor? e bazaici?
valentina, probabil deja te simti mai odihnita, nu ?eu recunosc ca nu am avut probleme deloc cu Teo din punctul asta de vedere. doarme noaptea super bine (ptiu ptiu sa nu o deochi )!de la ora 21-22 pana dimineata la 4-5 nu cere papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Varuna, asta voiam sa zic si eu. E si pe tvr1

Valentina si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui varuna

Uitati-va pe EuroSport la deschiderea JO.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

bai, a fost senzationala deschiderea, cu tobele alea!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

felicitam dintisorul lui Vlad si Mateiul dormicios, tare te invidiez, Valentina!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luny, a fost o noapte, sper eu prima!!!In ultimul timp, daca-l laud, si-o ia in cap! Asa ca la noapte..sa vedem..Dar nu puteam sa nu va spun asa ceva..
Mimo, felicitari pt dintisor! Cu sau fara urlete/febra/nesomn?
Super deschiderea JO!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Salz,fetelor!
Mamaaa ce veste minunata mimo, un dintisor?Pai cine vede primul dintisoru' sare la baiatu' cu,cadou'.Eu asa stiu,asa ca mami trebuie sa-i cumperi ceva nou baietelului.
Mimonix referitor la tinerete...imi pare rau si mie dar nu am intinerit.Cand te gandesti ca toata lumea imi spunea ca voi arata de nu se poate dupa nastete...daaa...cu 16kg in plus si obosita .Asta este si crede-ma ca atunci cand il privesc pe Vlad imi trec toate.Ma supara coloana si articulatiile.Nu stiu voi cum va simtiti dupa nastere dar eu dupa cezariana mi se parea ca nu o sa-mi mai revin odata.Ma rog nici acum nu sunt mai sprintena asa cum mi-as dori dar ma multumesc si cu atat.
Dragele mele nici nu am apucat sa citesc prea mult si m-am simtit asa destinsa in fata calculatorului si bine dispusa.Numai ca Vlad e primul sa apese pe tastatura atunci cand se afla in brate la mine sau la surioara lui.Cand scrie Andra ca un magnet e pentru el si face galagie,da din picioare pana-l pun in bratele Andrei.Bineinteles ca Andra isi ia adio de la mess drept pentru care eu ii multumesc lui Vlad ca mai face si fata mea o pauza.Cand te gandesti ca-mi propusesem sa nu-l las la calc. de micut cum am lasat-o pe Andra.Ma enerveaza cu chatul asta tot timpul!
Mimo fata ta te ajuta cu Vlad?
A mea il plimba prin casa(afara nu am lasat-o inca)caci il dau in primire sa pot face si eu ceva la bucatarie sau ma rog am altceva de facut un dus ...E cu ochii pe mine sa vada cand termin ca sa mi-l plaseze inapoi.Mai face ceva prin casa dar intr-o cantitate infima si numai daca-i amintesc.S-a invatat asa de cand era unica fiica,ca eu sa le fac pe toate.S-a mai apropiat de Vlad in ultimul timp mai ales de cand Vlad ciupeste si trage de par e mai atractiv pentru ea.Fiind prea mic unde-l puneai acolo statea ,acum ,protesteaza isi manifesta multumirea sau nemultumirea ne intinde degetelul cand ii cerem sa-l pupam ...e cu totul altfel.
Am lasat-o sa se recreeze caci intra cls.a-VIII-a si are de tras anul acesta(felicitari lui Teo).Fuuug caci s-a trezit Vlad!Brb

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salut Maia .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! iaca asta e dependenta curata:) sau solidaritate,cum vreti sa-i spuneti. l-am pandit pe frate-miu, i-amdat de lucru' sii-am furat calculatorul (adica sursa lui de bani, serviciul lui) si...am intrat pe forum!
raport: am facut vaccinul. teo mic si dulce nu a scos niciun sunetel, nu a schita niciun gest...baiat mare!acum pandim temperatura...pana acum nu s-a modificat nimic. Doamne ajuta! tare vrem sa venim diseara in parc. mi-e dor de voi! m-as bucura nespus sa avem parte si de surprize din cealalta parte...ufff, ce urat suna! mai bine reformulez, de la celelalte randunici care locuiesc in alt cuib. eu as aprecia gestul si l-as lua ca un fel de pas inainte.

kya, draga mea, te inteleg perfect. si mie mi s-au umezit ochii, dar apoi mi-am zis ca nu merita! dar fac ce fac si ma gandesc numai la asta si-mi zic ca va trece....timpul le repara pe toate. ca nu va mai fii ca inainte, asta e clar, dar cu putin efort putem face sa fie la fel de frumos sau poate chiar mai frumos.si eu mi-am privit "prietenul" agonizand, am privit "cutzitul" din spatele lui si m-am intrebat DE CE??? pt ceva ce trebuia sa ramana doar un schimb de opinii???

olgutza, din suflet iti zic condoleantze!

simo, imi pare rau ca te-ai simtit jignita...sper ca nu am facut-o eu, dar daca am facut-o, involuntar, imi cer scuze!

stela si luny, va respect alegerea.o floare.

varuna, speranta mea este cand sus, cand jos...oscileaza.

vali, abia astept sa ne vedem.

mimo, noi am vb. deja:)felicitari pt dintisor! la mai multi!

mami de teo, bine ai venit! fa ce-ti zice mimo, ca bine zice:)), scapa de moderare si hai cu noi la mamiceala! lma pt teo, ieri...

cristina, multumim pt sfaturi. pretioase ca de fiecare data.

cat despre PM-urile primite azi, ca reactie la postarea mea de azi noapte (dimineata) nu le-am ignorat, promit ca voi raspunde la ele...cand voi avea sufletul si mintea pregatite!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna maia! suntem noi "adultii" impatimiti ai chatului, forumului , ym-sului, daramite o pustoaica:) pupa puii.

vali, aseara i-am dat lui teo cereale cu lapte cu lingurita si dupa ce am dat pe langa juma din ele:))), le-am pus in biberon, dar nu cu tetina, ci cu adaptorul ala ciudat...a papat la 23 si s-a trezit la 10.30!!! uraaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maia tu vezi cumva la mine in casa? Sunt la camera ascunsa?
Nici eu n-am intinerit dupa sarcina, dar eu sunt copilul optimist "inca mai caut trenuletul" daca nu stii bancul sa-mi zici ca ti-l spun eu Multumesc lui Dumnezeu ca nu ma doare nimic in plus fata de ce ma durea inainte si ca Vladutz e cuminte (numai afara sa nu-l scot ).A fost un an greu pentru noi cu examene si bebe dar a trecut cu bine si succesele obtinute au fost "gura de apa rece pe caldura mare".Mergem mai departe...Mi-e ciuda ca sunt ca si la primul copil, nimic nu-mi mai amintesc sau ce-mi amintesc s-a schimbat ...medicii copilului ma trateaza ca si cum le-as stii e toate , mie mi-e jena sa intreb unele lucruri ca sa nu rada de mine (pai cum sa sun sa-ntreb cam cat ulei inseamna 15 picaturi?) si uite asa mai cu jumperul, mai cu AVIONUUU mergem mai departe.
Dintisorul a venit cu f putine maraieli suplimentare (eu am crezut ca-s de la burta) dar groso-modo nu ne-a terorizat.Iar despre cadou nici nu poate fi vorba ca d-abia i-am luat jumper, sa se joace frumos cu ala si pe urma mai vedem
Teo il iubeste mult dar nu prea e amatoare de stat cu el si nici eu nu vreau sa o solicit prea tare , ca nu-i al ei Il considera un fel de mascota, il prezinta la scoala si pe webcam la toti prietenii ei dar cand incepe sa maraie (cam 2 minute dureaza) vine si-l preda imediat :Ia-ti-l! In plus, cand am fost in concediu si l-a vazut pe celalalt baietel care avea 8 luni, statea in fundulet si zicea gagaga
a zis : al nostru nu-i asa destept !
Si uite asa...mai scrie-ne de la mare ca noi anul asta nu stiu daca vom ajunge , macar sa ne descrii un pic peisajul

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput