Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
Eu am simtit ca am fost "luata peste picior"..dar ce mai conteaza?!toate trec,si rele si bune!
Deocamdata ,simt ca nu mai pot scrie aici................
Bubu,ca sa iti raspund la ce ma intrebai:Barosanelul e bine,voios,mancacios,kakacios!putin cam frichinit noaptea,dar nu ma plang!te

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Revin..
Amina,nu te poti oprii???mai poti???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam condoleante!cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. e trist cand cineva drag noua dispare, dar viata e plina de neprevazut! sunt noua pe forum - mamica de Teo, 27.03.2008 - si vroiam sa va salut, si daca mai e loc in clubul vostru de mamici de randunici sa ma alatur voua! |
Bine ai venit!
Teo e fetita sau baietel? Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mimonix spune:
LianaMbine ai venit! 10 mesaje iti sunt moderate (nu stiu ce inseamna asta
) si nu apar in timp real, de aceea bine ar fi sa mai scrii repede inca 9 ca sa scapi de moderare si sa poti vorbi si tu cu noi....in listuta nu stiu cine te va pune si cand, probabil se va intampla si asta odata si odata cand s-or linisti spiritele de tot, dar eu spun ca nu asta e cel mai important!
Spune-ne mai multe despre tine, in mesaje mici si dese
Teo e fetita sau baietel?
Ursuleataunde esti? 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
multumesc frumos de primire!Teo e fetita
! e primul si singurul nostru copil dupa o nastere cu peripetii!
lianam spune:
mmm...sa va mai spun despre noi...stam in bucuresti, in sectorul 5 "care este"
. randunica mea are 4 luni si un picusor si e "duracell" curat
!
lianam spune:
de saptamana trecuta am inceput sa bem suculet de fructe si morcovel
, n-as zice ca se da in vant - e jumate pe hainute jumate in burtica
- dar insistam!
mimonix spune:
Bubu, Cristina si cine mai stie...cat ulei de masline sa pun la inceput in piureul de legume ca mie mi-a zis doctorul 15 picaturi dar n-am pipeta si nici chiar asa de riguroasa nu vreau sa fiu.O jumatate de lingurita mica = o lingurita de silicon ???? O fi bine asa??
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
CristinaGoji spune:
Mimo - eu puneam cam o juma de lingurita mica la vreo 150 g pireu. Dar asta aproximativ, ca le puneam la ochi, atat pireul, cat si uleiul.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
lianam spune:
se intoarce pe burtica, se roteste, se taraie, se enerveaza ca inca nu stie sa se intoarca la loc - a reusit de vreo 2 ori doar - e capoasaaaaaa
, vrea musai in fund si mai ales in picioare, ceea ce zice doctorul ca e cam devreme si nu e voie! si uite asa avem reprize de urleteeee ! tine biberonul cateva minute bune, prinde suzetica si incearca sa o bage in gurita - mai pe alaturi, mai nimereste - se joaca cu jucarele, dar se plictiseste destul de repede!si ii place baitaaaa
!