Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
Cuscra ce mai faci? mai aveti un pic si veniti, nu?
cu drag!
p.s. eu cred ca si fetele pe care le-am strigat de aia nu mai scriu ca e tristete pe crengutza.. hai ca e vara, inca nu a venit toamna sa se scuture frunzele..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
fusese alarma falsa cu trezitul.. s-a invartit un pic.. dar oricum nu cred ca mai doarme mult!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
hehe, cred ca sunt si eu la prima emisiune 
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
Olgutzika spune:
Violeta,
Cineva mi-a spus astazi o poveste de suflet , din suflet, pe care eu o voi lua in mormant, pentru ca ii voi fi respectat rugamintea. Imi doresc sa o fi putut spune, ca sa vedeti toate cata suferinta incape uneori in sufletul cuiva si cat de grele pot fi cuvintele aruncate la intamplare. Lacrimile tale de crocodil apar pe forum in urma unui mesaj scris din suflet de Catalina, pe care poate nu dai doi bani ( pe ea, pe experienta ei de viata, pe ce a scris ), insa intreaba-te in sufletul tau daca a fost uman ce ai scris. Pune-te o clipa in pielea ei si vezi cum ti-ar cadea. Esti mama si esti fiica, si sotie. Si imi place sa cred ca esti mai presus de micimea umana care indeamna la rau, sau cel putin imi place sa cred: ca nu m-am inselat in privinta ta, asa cum am crezut o vreme. Si ca mesajul tau a fost intamplator acolo ( nici nu m-am uitat la ora, sa pot presupune ceva...)!
Nimeni nu e perfect, nici tu, nici eu, nici Naty, nici Catalina, NIMENI pe pamant. Ne luptam cu atatea in jurul nostru, de ce trebuie sa ne razboim si pe un forum unde eram DOAR mame?
Eu stiu foarte bine ce si unde am gresit! Si va mai spun inca o data ca adevarul e intotdeauna la mijloc. Ca dincolo de cuvintele de pe forum, sunt oameni, si sentimente si experiente de viata pe care tindem sa le ignoram pentru ca vedem numai emoticoanele si alea trei randuri interpretabile. Imi pare rau ca nu reusesc sa ma mai simt bine aici. V-am citit zilnic, am cautat in fiecare zi resurse sufletesti sa revin, dar cand vad mesaje de tonul tau, Violeta....imi pier toate puterile! Nu e un razboi, nu reusesc sa inteleg ce se intampla...
Va mai spun doua si gata:
1. Am cunoscut atat datorita baschetului, cat si joburilor, mult, foarte multi oameni. La baschet eram cel putin 15 fete/femei in permanenta impreuna. Caractere diferite, orgolii, capete tare, competitie permanenta pentru un loc in primii 5. Am lucrat la un dealer Connex si am vandut telefoane si cartele si am facut abonamente directorilor Petrotrans si tiganilor cu lanturi de aur la gat. Lucrez acum atat cu oameni din orasul Balcesti, Corabia si Brezoi, cat si cu COO si directori de vanzari de companie multinationala. Si niciunde si la niciunul dintre ei nu am gasit atat de putina intelegere ca zilele astea pe un forum.
2. Ii multumesc cuiva anume, care se va recunoaste cu siguranta, pentru lectia pe care mi-a oferit-o astazi!
Imi doresc, in final, sa pot scrie sa va povestesc de fii-mea si nu sa dau lectii nimanui, ca ma simt ca musca la rahat, cand postez numai la scandal...En fin, multe fete dragi las aici, sper sa le regasesc candva, sper sa ma ierte daca le-am gresit, nu a fost nici o clipa cu intentie! Si nu ma retrag ca sa pedepsesc pe cineva, numai va rog sa ma intelegeti ca imi lipseste starea sufleteasca sa o mai pot face cu aceeasi placere. Voi imi sunteti dragi, atmosfera insa nu imi mai place deloc...cam atat!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
remaliss spune:
Buna seara!
Vreau sa-mi expun si eu punctul de vedere in ceea ce priveste mesajul lui Tuchi. O fac pentru ultima oara in acest mod, dar si pentru ultima oara scriu aici…Nu scriam eu prea des, dar ma gandesc ca am dreptul sa-mi spun parerea pentru ca intr-o masura mai mare sau mai mica ma priveste... Abordez inca o data subiectul si ma retrag respectuos…
Vreau sa vin in sprijinul a ceea ce Tuchi a scris despre meseria de medic! Imi pare tare rau, draga mea, ca s-a intamplat asa cu mama ta.Cuvintele sunt de prisos !
« Stiu ca pare o poveste siropoasa, dar pana n-o sa intrati la mine-n cabinet sa ma cunoasteti n-aveti nici un drept sa spuneti nimic mai mult! » Sustin pe deplin ceea ce afirmi ! La fel o fac si atunci cand e vorba de sotul meu si cand altii incearca din rasputeri sa terfeleasaca munca lui de ani de zile. A patit-o si el, dar nu mai permite nimanui sa-i adreseze vorbe care ar murdari ceea ce el a construit in profesia lui.Si, de ce ar face-o ? Cand vine acasa dupa o garda de 32 de ore si cand un copilas isi gaseste sfarsitul in acea noapte, ce credeti ca e in interiorul unui medic ?E o lupta cu el insusi, care poate daca nu are stapanirea de sine, poate lua forme mai dramatice. Cum il pot sustine si ce cuvinte sa-i adresez cand stiu ca a facut tot efortul, impreuna cu alti medici, dar inevitabilul s-a produs ; copilasul avea leucemie…Nu pot decat sa-l imbratisez si sa-i spun ca-l iubesc ! Nu mai spun de ce simt acei parinti indurerati…
Dupa cum am mai spus intr-un alt mesaj, presa sta la panda,abia asteapta o greseala a vreunui medic...Unde e adevarul si cine-l spune ? Am ascultat de multe ori la tv diverse opinii despre cazuri dramatice si de fiecare data medicul a fost pus la colt, el greseste intotdeauna. De ce nu sunt laudati atunci cand salveaza vieti ? In multe cazuri, uitandu-ma impreuna cu sotul meu la tv, exclama indignat « in acest caz si cand pacientul vine in ultimul moment, nici in alt stat nu ar fi fost salvat » Dar, pt ca suntem in Romania si sistemul il cunoastem, vina ii apartine in intregime medicului ! Pluralitate de adevaruri cu privire la unul si acelasi fenomen nu poate exista, pluralitate in interpretare, insa, da ! Pentru a interpreta si a ne spune parerea, in calitate de diletanti, trebuie vazut adevarul nud, nu ascultata doar parerea unei singure parti. Nu, nu sunt de acord cu cei care nu isi fac meseria cum trebuie, cu cei care gresesc pt ca nu isi dau interesul sa-si faca treaba asa cum se cuvine ! Eu insami m-am confruntat cu incompetenta unor medici, dar hai sa facem diferenta ! Toti vrem sa stralucim in ochii oamenilor din jur, in ochii societatii ! Ne putem permite acest lucru doar in spiritul cinstei !Da, multi nu au aceasta stralucire, dar totusi sunt in functii.Avalansa de titluri, grade, functii cu care s-au impanat tot felul de oameni ajunsi in anumite pozitii sociale, a dus la demonetizarea notiunii de valoare si stralucire. Medicina e o profesie nobila, cu stralucire ! Pacat ca e improscata cu noroi, sunt oameni improscati cu venin…Oare doar in aceasta meserie se fac greseli ???In care alta meserie sa salveaza vieti ?
Nu critic pe nimeni de aici, nici macar subtil ! Critica n-a vindecat si n-a indreptat pe nimeni ! Dimpotriva, a creat mari probleme, a generat doar complexe de inferioritate…Ca sa critici, nu trebuie sa fii nici foarte inteligent si nici foarte cult…
Nu ma astept la nicio recatie la acest mesaj…Mi-am spus parerea din solidaritate si din respect in primul rand pentru profesia sotului meu si din respect pt munca lui, pt ca a fost atacata (si criticata) aici…
Tuchi, Naty, va felicit pentru alegerea profesiei voastre !
Alina, o mamica fericita!!
ariel_7000 spune:
un buhuhu timid...
olgutza,
pt ce ai scris referitor la "acel cineva" .
alina,
pt ce ai scris referitor la sotul tau. si eu sunt mandra de al meu si cred ca fiecare de al ei. mama zicea ceva ce mi s-a parut inteligent: orice meserie e nobila! atata timp cat nu furi si nu dai in cap la altii, poti sa speli si WC-uri pt ca ai constiinta curata si esti OM. am intalnit oameni "scoliti" care erau 0 dpdv al calitatii umane si am intalnit oameni fara "educatie" care erau intr-adevar oameni...
sustii medicii, frumos din partea ta! si eu il voi sustine din tot sufletul pe medicul care mi-a salvat fratele, dar ii voi blama pe cei care au hotarat cat "costa" viata lui! la fel si pe cei care aproape m-au asasinat pe mine si pe copilul meu la nastere...nu medicul a fost vinovat, ci managerul spitalului...dar tot din sistemul asta aberant face parte....oricum, banuiesc ca nu ai habar despre aceasta poveste, altfel poate intelegeai ca am dreptul sa spun ca nu e totul roz in sistemul medical...
zici de sufletul parintilor copilului bolnav de leucemie (urmez exemplul tau)... poate ca in timp ce agonizeaza, unii isi sterg noroiul in sufletul lor...
e usor sa catalogam oameni, mai ales pe cei pe care nu-i cunoastem! ma opresc aici...ca nu vreau sa zic mai multe. sunt prea trista si dezamagita!
tuchi,
, sper sa gasesti rezolvare la toate problemele tale. aceeasi mama, zicea ca "dupa nori vine soare".
restul fetelor care au ales sa paraseasca crengutza si voua
. mi-ati fost dragi, cu unele am interactionat mai mult, cu altele mai putin...in functie de subiectele comune. sa aveti parte de clipe frumoase in continuare impreuna sau separat! daca am suparat pe unele dintre voi, imi cer scuze! nu are rost sa-mi fac mea culpa....unele sunt atat de inversunate (stiu ele care) incat nu are rost sa incerc sa schimb nimic...nu stiu doar cu ce am gresit,de sunt ponegrita. pt ca am avut coloana vertebrala si mi-am spus punctul de vedere? eu va respect decizia...
fetelor care au ramas pe crenguta
le multumesc ca au facut-o. sper sa redevina crenguta frumoasa de acum cateva luni. eu una nu mai am energie sa infrunt furtuni.
acestea fiind zise, noapte buna! fie ca noaptea sa fie un sfesnic bun!
ps:sper ca nu am ofensat IAR pe cineva ca mi-am zis parerea...daca da, dragoste cu sila, nu se poate!am recitit mesajele postate la "povestea nasterii lui teo"...atunci am fost impresionata si acum am lacrimat citindu-le...dar ce valoare au, atata timp cat cel putin una dintre cele care au scris acolo, "inlacrimata" de emotie, are tupeul sa ma jigneasca, spunand ca m-am tampit si ca o enervez!!! culmea e ca e o persoana, cu care nu am avut schimb de replici prea multe...eu nu am jignit-o niciodata, insa ea isi permite sa o faca, logic, pe la spate! rusinica, rusinica! stii tu cine esti! eu nu voi intinde degetul acuzator si nu te voi lua in furci, nu imi permit sa fac asta, dar daca ai verticalitate, te astept sa-mi zici, aici sau pe pm, de ce ma consideri tampita! culmea e ca esti singura care a facut-o! si nici macar nu am avut vreo treaba cu tine, vreodat' ...o floare si tie, poate te va mai relaxa!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
VioletaH spune:
Olga,
Acel mesaj al meu nu are legatura cu mesajul Tuchitei. Ma surprinde o asemenea presupunere din partea ta, pentru ca desi nu sunt de acord cu felul in care ai intervenit intr-o discutie de principiu, te consider o persoana inteligenta. Dupa cum probabil ai vazut, am inceput sa raspund unor postari de la inceputul capitoului si m-am oprit din lipsa de timp. Aveam intentia sa continuu mai tarziu. Daca spiritele incinse ar fi avut rabdare si nu s-ar fi repezit sa interpreteze atat de eronat niste cuvinte doar pentru ca erau semnate de mine, ar fi citit si mesajul meu cu adevarat adresat tuchitei pe care aveam de gand sa-l scriu.
Te rog sa nu-mi mai dai tu mie lectii de viata pentru ca nu ma cunosti. Eu nu ma razboiesc cu nimeni. Cu tine nici atat. Si nu accept acuzatii gratuite de la nimeni. Daca tie si celorlate prietene ale tale vi se pare ca aveti dreptul sa jigniti si sa faceti misto si totusi sa pozati in nevinovate, va inselati rau. Da, asa cum deja stii, am citit si eu ce-ati mai postat in ultima vreme in noul vostru cuib exclusivist. Am vrut sa vad si eu care este adevarata culoare a fetelor din gasca ta. Nu are rost sa ma obosesc sa dau citate, stie fiecare ce a zis. La asta se refereau lacrimile de crocodil si cugeratarile mele recente. Nu cred ca e un defect sa faci haz de necaz, eu ma straduiesc sa-mi mentin stilul asta de a privi lucrurile si de a trece prin viata. Faptul ca nu vin sa-mi vars problemele intime pe forum si in fata oamenilor in general, nu inseamna ca nu le am si eu pe ale mele sau ca nu le inteleg pe ale altora.
Nu judec prieteniile si afinitatile tale, dar condamn subiectivismul grosolan cu care privesti acest asa-zis conflict si cu care ma judeci pe mine. Si eu mai stiu ca prietenii buni isi arata unii altora unde gresesc, unde nu au dreptate. Tu ai facut-o cu prietenii tai??? Daca iti place fair-play-ul, unde erai cand au fost jignite Zozela, Elara, Sovi, Ursuleata, chiar si eu, de una si aceeasi persoana pe care tu o sustii atat de tare???
Tuchita, departe de mine gandul si intentia de a lua in zeflemea postarea ta. Cred ca in penultimul mesaj pe care am avut ocazia sa ti-l adresez, iti trimiteam o imbratisare si iti spuneam ca iti inteleg situatia. Nu stiu daca ai observat, dar eu nu arunc asa lejer cu imbratisari, pupaturi si flori. Imbratisarea aia a mea virtuala a fost din suflet, nu din taste. Sper din tota inima ca tu nu ai corelat mesajul meu cu postarea ta. A fost pur si simplu o succesiune nefericita.
Si pentru restul care mai citeste si e doritor de dat cu pietre: daca din cele peste 400 de mesaje ale mele voi ati ales sa trageti astfel de concluzii referitoare la persoana mea, nu pot sa mai spun decat ca regret. Si am speranta ca mai exista totusi persoane pe forumul asta care stau stramb si judeca drept.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Amina_Marina spune:
Violeta, nu-mi vine sa cred ca mai sunt si Oameni Intelepti ca tine, sunt rari, dar bine ca sunt..
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
Olgutzika spune:
Violeta,
Nu pot decat sa ma bucur ca a fost o intamplare mesajul tau! Asta mi-am si dorit sa aud, de asta am spus ca NU asta am crezut la un moment dat despre tine.
Nu vreau sa dau lectii de viata nimanui, sa stii, vreau numai sa inteleg de ce se intampla ce se intampla. Atat! Iar discutia de principiu de care amintesti tu, nu era deloc una de principiu, de asta am intervenit. Si de la o Catalina care se plangea de bona, discutia s-a transformat intr-un despre spagi si medici si despre multele defecte ale Nataliei. Nu am inteles de unde si pana unde!
Subiectivismul grosolan de care vorbesti ma impiedica sa explic relatia mea cu Ela, Elara sau cu Sovi ( recunosc ca cu Ursuleata nu am una, din pacate, insa as vrea sa am timp sa gasesc mesajele mele atunci cand Ursuleata a decis sa nu mai scrie, sa vezi ca nu sunt ATAT de indiferenta pe cat crezi ), pe care le rog sa scrie public daca indiferenta ( ?!?! ) de care am dat dovada este sau nu compensata de ce am incercat sa dau in prietenia ( sper! ) cu ele. In plus, nu sunt atat de conflictuala incat la fiecare cearta de pe forum sa devin judecatorul poporului si sa impart eu adevarul. Cu ce ma face asta mai prejos?!?
Iar haz de necaz poti face cat vrei, numai ca ai grija ca jignesti. Daca nu iti pasa de asta, continua sa razi. Daca iti pasa, fa ca rasul tau sa fie evident un ras, pentru ca sunt suflete, asa cum spunea Ariel, in care se intra cu cizmele pline de noroi. Suflete bune, rele, dar suflete!
Pe forumul alternativ pe care scriem unele dintre noi am cautat linistea pe care am avut-o aici candva. Acolo am putut eu din nou sa scriu fara sa ma tem ca randurile mele vor fi interpretate ( cum au facut-o si alte fete, si uite ca nu le-a reusit ), fara sa dau explicatii pentru ce am vrut sa spun, sa vorbesc despre putinul pe care il am cap la diverse momente. Ce ati citit voi acolo, a citit Naty aici. Si doare al naibii, sunt convinsa!
Inchei spunandu-ti ca eu am scris acolo ca imi pare rau ca am putut sa ma insel atat de tare asupra oamenilor. Printre persoanele la care ma refeream, erai si tu. Nu pot decat sa ma bucur ca nu este asa!
Imi pare rau, inca o data, ca lucrurile au ajuns aici. Imi pare rau ca din gasca pe care o am nu fac parte mult mai multe fete. Mana mea le ramane intinsa! Mi-as fi dorit sa putem fi prietene, sau daca nu, din opiniile noastre divergente sa iasa ceva bun si contructiv pentru toata lumea.
Ariel, imi pare rau pentru mesajul primit de tine! Asta nu face decat sa imi confirme ca s-a ajuns atat de departe, inutil...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
VioletaH spune:
Mihuta, am auzit de la multe mame care au alaptat ca le-a venit CM in jur de 5-6 luni de la nastere. Si eu ma astept oricand. Aia cu laptele, eu cred ca a fost doar un episod trecator. Am mai spus eu, mentalul influenteaza foarte mult productia de lapte si letdownul.
Kya, da, sunt sigura ca aerul de munte a avut impact asupra Sanzianei. Eu personal aveam intotdeauna alt tonus la munte cand eram copil.
Mimonix, uite cum faceu cand vreau sa-l invelesc pe Sean, aleg un scutec foarte lat si ii indes partile laterale dupa salteluta ( cat mai adanc intre saltea si barele patutului). Ii las un pic de lejeritate ca sa nu-l traga in sus cu picioarele daca le aduce la piept (stii cum se joaca ei) si nu-l trec mai sus de brau. Mie mi-e foarte teama sa nu si-l traga peste fatza si sa nu poata respira.
Luny, imi amintesc de subiectul cu pricina, si eu mi-am spus parerea la el.
Cu intarziere (desi la mine e tot 7 august) spun si eu La multi ani Teodorilor si Teodorelor! Sa cresteti mari si frumosi!
Sovi si Bubu, capul sus! Cum zice si Valentina.
Mihatp, sunt de acord cu tine, maturizeaza mult un copil. Si asta am observat si la sotul meu.
Varuna, vad ca si tu esti foarte gospodina, ii faci concurenta lui Bubu?
Si acestea fiind spuse, ma retrag. Ma duc sa-mi pup copilasul scump si sa-i urez vise placute. Uneori sunt trista cand ma gandesc ca intr-o zi va fi om mare.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA