Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Violeta, am avut noroc ca m-am culcat aseara si am citit ce-am lasat in urma de dimineata, si ca n-a durat mult pana am citit tot!
Nu vreau sa zic nimic mai mult decat ca doare al naibii de rau sa-ti fie interpretate prost cuvintele, nu?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Amina_Marina spune:
Ce personalitate incovoiata au unii.
Stau si ma intreb ce doare mai rau, ca nu esti repectat cum ar trebui sa fii, in primul rand ca om , si -n al doilea rand ca meserie, ca nu -ti ajung banii sa^ti platesti bona, ca pe unii useri de pe internet nu reusesti sa-i convingi ca esti Geniu sau ca tu nu ao gresti cu nimic, ori ca Viata Copilui Tau este in pericol si nu ai nicio soltuite, a, da ar fi una , sa -l tii acasa in avcariu. Oare ce doare mai rau? Victimizarile unora sau sufletul acestei mame, printre care si eu .http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125078
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
CristinaGoji spune:
Bubu - sunt suparata ca s-a ajuns aici, cred ca toate suntem, si sunt suparata ca vad ca nu se mai termina schimbul asta de replici dure odata si odata...si aici sunt de acord cu Amina - EXISTA pe lumea asta lucruri care intr-adevar conteaza, deschideti forumul de Umanitare. Iar noi, in loc sa ne bucuram ca ne sunt copiii sanatosi ne dam in cap una alteia in discutii inutile.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
Cistina,ba exact d-aia am ales eu sa ma tin departe de asta si sa fiu doar recunoscatoare Cerului ca sunt mamica si am puiul sanatos...
gecko multam de cafea!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
nici mie nu imi vine sa cred ca s-a ajuns pana aici
.. chiar e aiurea.. dar asa se intampla cand esti suparat/neinteles si pe urma interpretezi la randul tau si bulgarele de zapada devine tot mai mare... si nu imi place ca s-au cam facut bisericute.. eu vreau si cu stanga si cu dreapta...
si mai imi pare rau ca dupa ce scrisese Adriutza mesajul ala frumos incepusera sa mearga lucrurile si acum iar s-a revenit..
Suntem mamici de pui minunati si sanatosi.. toate ne-am dorit sa ii avem, sa ii vedem sanatosi si sa ne bucuram de fiecare moment din viata lor! offff.....
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
Vio asa a fost - totul mental ca azi a fost ok..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Amina_Marina spune:
Acest forum a avut grija de toata lumea si de toate meseriile. Pe aria "Prieteni etc", parca e un pic mai sus, gasitit asa . Mamici doctrite, profesoare , educatoare, vinzatoare la apaca etc. Dupa aceea pe regiuni, ardelence , moldovence etc. Mamici cu doi sau mai multi copilasi, Mamici de carlionti etc. Acolo se imparte lumea, si cine doreste sa discute ca atare poate sa posteze si acolo, aici la Clubul Scutecelor suntem doar Mamici. Discutiile , cit de amarati sunt medicii, santieristii s.a.m.d nu-si au locul intr-un topic atat de nevionvat si nu face nimeni pe seful , un sfat ,faci un capitolas, o floare , un sarut, o incurajare o dai de placere, dar nu te astepta sa-ti cada lumea la picioare ca tu ai vrut sa faci pe Rambo nesilita de nimeni.
Cine se imprieteneste, ajuta in realitate , pe noi astia care postam nu ne intereseaza pentru suntem toate Mamici Minunate si nu grupulete ascunse.
S^a ajuns la mizerie , pentru lumea asta virtuala a fost cam prost inteleasa de unii.
Sunt o gramada de mamici care si-ar dori sa discute cu noi aici, chiar si la acesta furtuna dar nu mai au ce, pentru ca ingerasii lor s-au dus.
O fapta a intelepciunii este mult mai grea decit ofrnada adusa zeilor.
Cam asta e pararea mea. Nu e un sfat pentru ca nu-mi pemrit sa fac eu pe Maica Sfatoasa.
Cristina, in timp ce noi discutam de mancarea copiilor , fiarta sau aburi , altii saracii se culca nemancati, batuti si trebuie sa chinuie pentru simplu fapt ca s-au nascut.Noi oamenii maturi dam vina pe tara, guvern, oamenii rai etc. gasim o scuza, o portita de rasuflare. Acesti copilasi pe cine sa gaseasca vinovat si ce scuza sa aiba?
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
luny spune:
nu-si au locul pentru ca spui tu?...noi am convenit de la inceput, cand tu poate nici nu erai p-aici, sa ne descarcam si sa vorbim despre tot ce vrem, iar situatia asta s-a creat total aiurea si este intretinuta la fel de aiurea...inclusiv prin postarile tale! noi te-am mai rugat o data sa incetezi...lasa-le pe fetele care au ceva de rezolvat, sa rezolve intre ele, nu suntem roboti sa vorbim aici doar despre mama, caca, pipi, papa...suntem oameni, ci probleme reale, bucurii reale...iar ce ai spus tu mi se pare absurd...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny nu-si au locul pentru ca spui tu?...noi am convenit de la inceput, cand tu poate nici nu erai p-aici, sa ne descarcam si sa vorbim despre tot ce vrem, iar situatia asta s-a creat total aiurea si este intretinuta la fel de aiurea...inclusiv prin postarile tale! noi te-am mai rugat o data sa incetezi...lasa-le pe fetele care au ceva de rezolvat, sa rezolve intre ele, nu suntem roboti sa vorbim aici doar despre mama, caca, pipi, papa...suntem oameni, ci probleme reale, bucurii reale...iar ce ai spus tu mi se pare absurd... LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Nu. nu pentru ca spun eu, pentru asa spune regulamentul aici la Clubul Scutecelor , tocmai ca sa nu degenreze discutiile.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

...si cam atat...