Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Mai fetelor...nu va mai suparati...pe bune...chiar imi pare nespus de rau ca s-a ajuns aici...
Simo de Bv, si tu esti supi?? ce mai face Barosanelul? n-ai mai scris de mult.... ![]()
Miha, pune-l pe mail-ul comun.
Cristinica, sa nu zici ca si tu esti supi...
Mimo, cu constipatia ti-a zis si Cristina, scoate-i morcovul fiert si da-i suc de morcov crud. Pruna io zic ca e prea devreme sa i-o dai...la fel, cu uleiul de masline, stiam ca-i bun si combate constipatia. Incearca si cereale care au porumb.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
VioletaH spune:
Ursuleata, multumiri de capitole!
blankar, sanatate lui Eric!
bubu, mai zi, mai zi, poate se ia si la mine harnicia ta si ma indur si eu sa spal cuptorul.
ariel, asa am auzit si eu despre monti, ca are tot felul de efecte negative
. mai bine cumpara-ti ciorapi.
gecko, ce facusi bre? il inveti pe bursuc la d-astea cu colesterol? eu nu am inceput diversificarea. astept sa se apropie Sean de 6 luni. dupa 5 luni o sa incep sa-i dau cereale de orez amestecate cu lapte de la mine. dupa ce invata el care e treaba cu lingurita, o sa incep cu fructe, legume samd. vreau ca la 6 luni deja sa stie cum sa manance din lingurita.
nici mie nu mi-a venit CM, si sper nici sa nu se grabeasca![]()
Roxana, felicitari pentru operatia reusita!
Cleme, uf imi imaginez ce sperietura ai tras cand a cazut micuta! Mai dar vad ca deja multi copilasi au facut cunostinta cu podeaua. mie mi-e teama de moment, ca stiu ca va veni si la noi mai devreme sau mai tarziu. eu sunt disperata, mereu ma iau de sotza-miu: nu-l pune acolo, nu clipi, tine mana pe el!
mai scriu!
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
bubu05 spune:
In sfarsit a adormit Stefan..la 11
Era asa de agitat...i-am zis Tatal Nostru de mai multe ori si l-am pus pe burta...sa vezi trante, ca nu vroia sa stea...pana la urma s-a linistit si a adormit...ce concert am avut, ca niciodata! e prima data cand face asa...O fi fost deocheat? eu nu prea cred in deochi, dar...s-au mirat doua vecine de el 
Maine vreau sa ma trezesc de dimineata ca sa...dar nu mai zic ce vreau sa fac, ca poate nu-i asa important...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
varuna spune:
Bubu ba zi ca e important ce faci maine...deci ii rad morcov crud pentru constipatie si zici ca morcovul pentru piure doar il fierb si nu il pasez???am inteles bine???
Simo vad ca scapati de ursi
ii muta in Arges si uite ca au rezolvat problema
.
Gata am intins rufele, ma duc la spalat vase.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
varuna spune:
Cand trec la calcat, nu va mai scriu, ca mi-e frica sa nu auziti si voi bombanelile.![]()
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
bubu05 spune:
Varuna, eu zic sa nu mai fierbi deloc morcov in supica daca se constipa. Morcovul doar crud, suculet. Cu mar, cu piersica...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihatp spune:
sa-mi spuna careva daca a ajuns materialul pe e-mail-ul comun, va rog. ca eu nu am parola sa pot verifica
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
ursuleata spune:
Eu nu stiu de diversificare ana
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mihatp spune:
merci stela, am verificat, a ajuns
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
mihutza11 spune:
helau!!
mai ca sa vezi cum am nimerit-o cu deochiul
Mimo... asa si multumesc de explicatii.. am inteles cum vine cu tz-ul ala 
Stela bv ca ati scapat cu bine de vaccin! si LMA lui Teo!
Ariel dar ai o bafta de numa'.. LMA si lui Teo al tau!
aaa si LMA si Teo de Mimo! 
Sovi, Bubu pup fetele din butoi!
Tuchi sa iti dea DD multa putere si tarie sa treci cu bine peste toate! 

Miha na ca si pe tine te-au vizitat rusii.. cred ca a fost si la tine accident cu numai 20ml.. azi pot sa spun productia de lapte e ok, cum am zis cred ca aseara neuronii nu au percutat cum trebuie..
Bubu eu una cred in deochi, si mai ales daca vecinile au ochii verzi sau albastri se poate sa se prinda deochiul (sa ii pui benchi in frunte-asa ne facea mama
-apropo stii cum vine asta?).. imi aduc aminte ca bunicuta mea ne descanta(sau cu Tatal nostru) si imi zicea ca i se impleticea limba in gura, deci era clar deochi.. iar pe sora mea o data numai descantand-o a putut sa o linisteasca.. aa si a ars si un carbune parca..
si mie imi pare rau de supararea care e pe crengutza.. offf...
dupa concertul de care va ziceam aseara vreau sa spun ca prima masa azi noapte a avut-o la 3 (dar tot a avut cateva treziri frichinite-am obs ca au un fel de orar si astea, adica se intampla in intervalul 21.00-23.00).. si de trezit s-a trezit complet la 6... vad ca fata mea se culca si se trezeste o data cu gainile
..
ma duc ca vad ca s-a trezit!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara