Puiuti de Randunici 2008!! (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,Domnul te va ajuta pentru ca simt ca ai un suflet mare.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna seara randunici

am citit numai putin, scriu, si apoi ma intorc la recuperat

mihutza, azi zi maaaaaaaaare. a sosit si la mine CM, fapt pentru care la serviciu am "produs" numai 20ml din AMBII SANI. m-am speriat rau. sper ca a fost o exceptie, ca pe urma la celelalte mese a supt ca timp tot ca inainte, iar supliment nu a cerut mai mult.
a fost mai abundent decat acum 1 an si 1 lunace mult a trecut, si m-a fentat, noroc ca pantalonii de la uniforma sunt bleumarin si nu s-a vazut.

kya. si mie imi pica rau parul. stian c-o sa se intample dar nu credeam ca asa de tare. am inceput sa iau vitamine, sa vad daca are vreun efect.

M-am observat la serviciu, sunt mult mai relaxata, mai calma, maturizeaza mult un copil. nu-mi vine sa cred ca transformare. mai mult decat toate formarile on psihoterapie (facute direct pe caracteristicile personale).
am uitat sa impartasesc inca o observatie apropo de serviciu. le-am lipsit la greu. dincolo de declaratii, m-au pus coordonatoare pe celelalte psiholoage. asa ca pauza asta se pare ca mi-a fost de ajutor si profesional.

gecko merci de raspuns. am schimbat marca la scutec, sa vad daca nu e si vina lor, si azi nu mai parea verzui. luasem la oferta chicco si cred ca are ceva in el ce face "reactie" cu kk de bebe, ca parea mai uscat, intrat in scutec si era mai inchis la culoare. pe pampers culoarea a fost cea obisnuita. baia mare e vraiste, toata e in lucrari, 2 poduri in refacere, dar strazile deja incep sa arate occidental. a fost bine gospodarit si inainte, dar acum s-a posrnit rau primarul pe treaba.

trimit, si ma intorc la citit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

v-am adus de la serviciu o carte cu jocuri pentru copii. pun acum introducerea si primul capitol, pana la varsta de 8 luni. am constatat ca facem lucrurile astea din instinct, dar asa, ca si bibliografie auxiliara merge. sper sa mearga cu copy/paste

nu merge, spuneti-mi cum pot sa le aduc pe crenguta, sunt in pdf

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

da mai Mimo, m-am inecat in lacrimi de crocodil..ca-s multi p-aici...prin Florida vreau sa spun

am citit, dat de raspuns uite ca nu ma mai lasa Sean.
vreau sa construiesc si eu un pomelnic, sa vad cum fac. cred ca voi scrie pe bucatele.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Seara buna, m-am adunat de pe drumuri, am fost la cumparaturi cu sotul si iedul carat in marspiu. Ma uit la SZ da' scriu si eu ceva repede.
Fetelor ma bucur de intalneala voastra, poate bea si pentru mine careva un pepsi .
Bubu, Sovi imi pare tare rau ca sunteti suparate .
Tuchi .
Ariel hai ma ai luat-o pe urma mea cu sperantza...???
Cristina iti multumesc si eu am problema asta cu constipatia la fetita.
Bine ai venit acasa Kya si apropo de par si mie imi cade groaznic de mult par, cred ca in curand raman fara .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Varuna, multumesc pt. floricica!

Incerc de o ora sa-l culc pe Stefan, are chef de hlizeala, apoi pica de somn si plange...m-a zapacit...Vlad e in baie...si sunt si singura cu ei...poate revin dupa ce-i culc...

Tuchi, imi pare rau ca ti-a plecat bona si te-a lasat cu ochii in soare...e f. greu, stiu...sper din tot sufletul sa gasiti o femeie cumsecade si sa va ajute cu copilasii...hai, va fi bine!

Fetelor, plange Stefan...revin...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ma duc sa intind rufele, sa spal vasele si apoi vad daca mai am loc la calculator revin, de nu, apar maine dimineata, doamne am uitat ca azi am si de calcat...ce mi-a trebuit plimbat azi nu stiu...

Mergi la inceput

Am uitat...Mihatp multumim pentru carte, poate poti sa o pui pe mail-ul comun, pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

da mai Mimo, m-am inecat in lacrimi de crocodil..ca-s multi p-aici...prin Florida vreau sa spun

am citit, dat de raspuns uite ca nu ma mai lasa Sean.
vreau sa construiesc si eu un pomelnic, sa vad cum fac. cred ca voi scrie pe bucatele.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Dupa un mesaj sarcastic ,ca asta,spuneti-mi voi ce placere sa mai am ca sa mai scriu????? Imi pare sincer rau ca s-a ales praful de tot!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput