Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ginaaaaaaaa
ragusisem cat am strigat dupa tine, cred ca de aia am facut amigdalita. de ce ne-ai parasit???

Virgo, exact asa cum descrii a inceput de azi sa faca si al meu. SI in plus azi la 18.15 a spus pentru prima oara TATA si inca foarte clar. Asa m-am bucurat, l-am sunat imediat pe tatic sa-i spun. Si, Virgo, daca ai impresia ca nu face ceva, n-ai decat sa te plangi ca nu face si o sa faca, dupa cum se vede :)))))) Felicitari pt Cazimirul mic.

Ellenuta, intotdeauna ma impresioneaza cand citesc scrisoarea aceea, aproape imi dau lacrimile, din pacate uitam intotdeauna sa privim astfel lucrurile. Acum imi pare rau ca m-am enervat pe batranii de la dr.

tineti-va bine ca acum incarc poze noi!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Angi, ce naspa!!!!
pai si cum, nu ai intrat in fata? eu inainte de stefan nu as fi indraznit niciodata sa ma bag in fata. chiar si cind eram gravida stateam la coada dupa toti bosorogii pina ma vedea asistenta si ma lua...dar acum, ma bag oriunde, fara nici o jena.
oricum, la dr meu au prioritate gravidele si copiii. ceea ce mi se pare normal, ca u n copil nu are rabdare sa stea doua ceasuri la coada....iar tu daca erai cu bb....

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Buna si de la noi:

Carticica din aia fosnitoare am luat din carrefour de la raionul de BB si e de la Betoni, 30 Ron si are un succes nebun la Pupicu.

Raportez ca Pupicu nu mai face pasii calm asa cum ii facea ieri si alaltaieri si incepe sa faca bicicleta cand simte tare sub picioare ca si cand ar vrea sa alerge si atunci desigur ca nu mai are nici un succes :))) In schimb azi a obtinut oarecare succese notabile la taratul in 4 labe :)))

Eu in schimb....

M-am imbolnavit din vina mea, am venit de la plaja cu parul ud si am dat drumul la aerul conditionat din masina si mi-a ajuns. Din ciclul "sa nu faceti ca mine"

De azi sunt 5 zile pe antibiotic, azi noapte mi s-au inflamat amigdalele in ultimul hal, abia respiram nici de inghitit nu puteam inghiti si m-am dus la dr. Cu Pupicu dupa mine, desigur. si am stat la coada doua ore pana am intrat, fetelor, sper sa nu se supere cineva pe mine, dar numai mosi pleznind de sanatate veiti dupa retete sau sa li se ia tensiunea. AM inebunit stand in brate cu copilul care norocul meu ca fiind carat pretutindeni dupa mine de cand s-a nacut este ff sociabil si nu se sperie, asa ca nu a plans nu nimic. Dar asa o rautate, unul nu s-a ridicat sa ma lase sa stau jos, inteleg ca sunt batrani dar sunt RAI, fetelor. Toti se jurau ca la ei nu dureaza decat 5 minute si stateau cate un sfert de ora, 20 de minute, cei de-afara comentau ca "Uite, dom'le cat sta, eu stau putin ca n-am ce face" si cand intrau uita Dumnezeu si de ei.

A doua bomba e ca mi-a dat of course antibiotic pt ca am "amigdalita cronica hipernustiuce" si i/am spus sa fie un antibiotic permis pt ca inca alaptez. A zis ca stie si ca bineinteles ca e permis in alaptare. Merg la farmacie si o rog pe farmacista sa citim prospectul si ce credeti ca scria acolo? "Produsel e contrindicat in alaptare, a se intrerupe alaptarea pe perioada tratamentului" Asta insemna ca eu 5 zile cel putin nu mai puteam sa alaptez. si cu copilul ce faceam, care nu pune gura pe biberon si pe lapte praf nici atat? A, si mi-a mai dat si un antiinflamator pe care scria la fel. Mi-a dat farmacista amoxicilina simpla care e permisa si gata.

Hai ca m-am descarcat...

Inimioara mea

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor .... mi-a venit menstruatia...
deci nu am bebe 2
laptic foarte putin

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara! sara buna:)

gina! ce surpriza placuta! te dadusem disparuta. am crezut c anu ne mai iubesti! bine-ai revenit!!!

angi... fa-te bine si sa-i ia dreaq pe talambii car enu pricep ce isneamna sa ai un bebe mik in brate:(

virgo, tu puteai sa citesti mesajul lui ramona, ca esti panicarda rau mai nou! cazimirul tau e mai mult decat perfect si extraordinar! ai icnreder ein el ca stie el cum sa creasca! iaca, acu o ia de-a bushilea. e oricum mai interesant decat statul in fund:) cu slabitul... poate daca ai mai manca din cand in cand - ca te stiu io - ai pastra putinul ce-l ai:)

ramonaB, eu am inteles ce-ai spus in mesajele tale, dar e drept ca e greus a fii relaxat si degajat cand bebele ar eo pb. si o inteleg si pe lala, dar ei ii trebuie timp sa se obisnuiasca cu ideea ca nu orice buub se transforma in catastrofa. bibi a ei a trecut prin multe si grele, dar daca stau sa ma gandesc bine, aproape ca ne-a bagat toti clopoteii in buzunar la ce frumoasa s-a facut!

gatta, ma necajesc cand citesc ca saratsel e asa sensibil. si ca va chinuiti cu analize si tratamente. dar ma bucur ca urocultura a iesit bine. ce sa faci, asa cresc astia micii mari, orice bubu ne destabilizeaza. pup mama frumoasa si saratselul fashnets:)

mitsu, mah, tu meriti o bataie! daca ma itnrebai iti ziceam ca plec! nici nu ma gandeam ca vii fara sa arunci un buzdugan inainte!!! poate cine stie, iti amani venirea. macar pe 22 sa ne vedem, pana pe 24. tot sunt niste zile. mis e pare aiurea sa vii in capatul lumiii si sa nu ne vedem:(

ginette, uuuuuuuuuf analizele astea:( chiar, de c enus chimbi centrul? ma omoara gandul ca mai nici unc entru de analize d ela voi nu e de icnredere:((

micsunelule, eu tot astept sa imi spui despre tine. un PM poate? mai zi o vorba doua. am crezut ca esti suparata pe mine ca nu mai zici absolut nimic de nimic, nici tu, nici vincent. am vazut pozele cu voi din slide si sunteti tare frumoshi!

ellenuts, da sa pup! ashea, ca mi-e drag de eva ta:))) ce ochioasa e! si in slide va sta asa de bine galben pe verde:)))

grati... neastamparata e ozi a voastra. dar cat nu ramane cu cicatrice remarcabila... restul trec. sa va bucurati mai departe de vacanta, si daca te "incalzeste " cu ceva... sacha e un codash la lapte. valabil si pt gabritza. are totusi 3 mese solide (seara iaurt cu cereale, fie natur fie cu fructe, fie din frigi, fie la temp camerei) dar la lapte... ne trezim noaptea sa recuperam:)

din serialul: "rasistii lu peshte", ce-mi scoate azi ca replica "vulpea"- stiti voi, colega x, flamanda pana in gaura.... zice:"vai, tu folosesti camasa ca sa speli pe jos? ca ti s-au decolorat rau dungile din model"!!!!! pai fetelor, initial am crezut c anu pricep bine, p-orma... am fost prea socata sa reactionez! adica io imi spal camasa in fiecare zi (avem numai 2 cu maneci scurte, deci una o iau, alta o spal) si javra asta ma intreaba daca spal cu e ape jos? cand cred ca sunt singura care am camasa calcata si am dungi la maneci la mm? apoi fu'....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am uitat
bine ai revenit gina.ragusisera fetele cat au strigat dupa tine.
eu am renuntat la ai da orice tip da lapte dariei.mananca putinu de la mmine si gata.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

gabritza, nu-i bai! vine el. rabdarica. bucura-te de pitica acum. o sa ai vreme sa faci al doilea. mama natura stie mai bine! pusici, si nu fi trista.

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca, a vrut asistenta sa ma ia in fata si au inceput sa vocifereze rau de tot si sa spuna ca puteau si ei sa-si aduca nepotii de acasa si sa sara peste rand. daca bebe ar fi fost cel bolnav, as fi intrat in fata si putin m-as fi sinchisit de ei, dar problema era la mine. Ma bucur numai ca nu era nimeni pe-acolo bolnav cu ceva molipsitor. Chestia e ca martea e program numai pt bbici si gravide dar si atunci vin mosi la consultatie//.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri, Ozi efectiv nu are simtul pericolului...la mare este in transa.

Fetelor maine incepe Olimpiada! Deabia astept inotul, gimnastica, atletismul.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Miri,cand am citit ce ti-o zis vaca aia am ramas eu cu gura cascata. Cat de lipsita de cel mai elementar bun simt sa fii ca sa spui asa ceva_ Iti spun eu ca in alea vorbesc complexele, ca tu, o venetica (n-o spun eu, o spun ele in sinea lor) ai putut sa le bagi la cofa pe ele, neaoshe. Pup fata

Gabrita, lasa ca vine el si bb 2! Imi pare rau insa de laptic...

Si acum, POZE CU PUPICU LA 7 LUNI http://good-times.webshots.com/album/565160309oqZmqK SI LA PLAJA http://good-times.webshots.com/photo/2326777020065968642rrUrCg

Dintre toate cea mai draga imi e asta http://good-times.webshots.com/photo/2608620210065968642ZQutNE

Va rog sa ne laudati si pe noi putin....

Inimioara mea

Mergi la inceput

grati, intre un copil complexat si temator, care sta numai dupa fusta lu mama si unul neastamparat si explorator ca ozi, o prefer pe ozi d eo mie de ori. sunt convinsa ca ozi a ta va reusi in viata, o sa-si atinga toate scopurile fixate! p julitura azi e o lingurita de curaj pentru maine!

angi, io inca mai rumeg ce-a zis "vulpea". ea cica a zis ca e o gluma. colega mea, marocanca de 3 generatii in be, care e frecvent atacata pe teme de islamism, si cu care u ma inteleg super, se tot uita la mine si nu pricepea de ce nu reactionez. mai bine ca nu m-am involburat atunci, ca cred ca stergeam io cu ea pe jos...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput