Sezatoare canadiana (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku scurt.....ca pic de somn voiam sa va zic ce mi-a zis mie nutritionista si gastro pt cei cu probleme se recomanda min 8 gr de fibre par portion....daca va uitati la etichete nu o sa gasiti multe....ca sa ajungi la un echilibru poti adauga allbran in supa de exemplu, in amestecul de pesmet, in sosuri, pireuri....eu il macin la masina de cafea il fac pudra si physilium....e o pudra o cumpar de la magazinul naturist pt cei care sufera de costipatie ideal sunt ca cereal ALL BRAN BUDS de la kelongs care contin si physillium...eu i-am de la costo, 1 Kg + vreo 8 $ parca, pt cei care au un tranzit rapid se recomanda ALL BRAN simplu, betisoarele... eu sunt cu tranzit rapid, sotul si copila cu dal greu, asa ca fac jumi juma sa impacat tot pt copii mai mici si mofturosi grau cu savor, se gaseste pre ambalat deja in pachetele, Steph e innebunita dupa oua de dino si fructe de padure...dupa minutul la microunde amestec o lingura intreaga de cereale, care se inmoaie un mic si prind gustul dulce de la celelalte limitat consumul de lactate, si cascaval- unul dintre factorii moderni de constipatie- era ceva cu proteina bovina, cand o sa dau de articol o sa va fac referire.....si marit consumul de lapte de soia....e greu la inceput, odata prins gustul.....yami yami....cel cu capsuni e mai leger, nu contine atata zahar pt adulti o cafea cu lapte....eu sunt o mare amatoare de cafea.....poate de aia ies la toaleta de 3 ori pe zi, dar la mine e scurt......nici n-am timp sa-mi pregatesc hartia ca sunt gata am si niste liste pe undeva cu alimente de mancat in cantitati mai mari sau mai reduse o sa le caut intr-o zi aaaa....si sa nu uitam fasolea boabe, sunt care contin si 14 gr de fibra pe portie.....efectul de gaze si balonare se va reduce treptat cand organismul se va obisnui cu un consum ridicat de fibre....in jur de o luna......noi mancam des salata de fasole boabe cu legume.....yami yami gata ma duc la dodo din pacate nu am castigat decat 5 $ ieri la loto asa ca maine la servici......si da si eu as vrea sa lucrez part time vreo 3 zile numa, sau de la 8 la 12, sau macar un post ciclic, cu toata vara de conge......dar deocamdata nu iese altfel pasenta....asa ca sanatosi sa fim.... btw, copila mi-a venit cu febra de la gradi, cica e un virus care face ravagii de o zii- am mai fost deja 3 copii asa.....si eu eram de negasit......ca am plecat la pranz de la servici sa-mi fac comisioanele.....si pana la 5 fata mea a stat cu febra ca eu eram lelea prin magazine.....acum ce sa fac? Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
Ce sunt astea? Eu inteleg mai greu ...
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
maru spune:
Puck, multumesc mult pentru ideea cu Allbran, o sa ii introduc si eu in alimentatie, noi luam cereale cu fibra, dar nu allbran, dar nici de ala loaded cu zahar...
Cat despre biblioteca...universitatea sa traiasca, merg la sediul studenyilor, acolo sunt is majoritatea restaurantelor si imi iau ziarele (gratis), plus ca mai primesc donatii de carti, colegele de aici ma intreaba daca vreau carti cand sunt in chef de curatenie. Eu iau tot ce pica, nu sunt pretentioasa, ca am primit si carti bune pe langa garbage
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
dar la mine e scurt......nici n-am timp sa-mi pregatesc hartia ca sunt gata |
Puku, parc-am fi surori .
Lorelaim, si mi-e mi-a placut la vie en rose. Actrita aia a jucat bestial. Jurai ca e edit piaf la un moment dat .N-am stiut niciodata ce viatza tumultoasa a avut pana n-am vazut filmul.
Iar atat n-are nimic, doar ca aia l-au gasit inchipuit cu ceva. El e sanatos la locul lui.
Si ai dreptate, stiu ca nu-i parfum sa fii casnica, eu ma gandeam mai mult din perspectiva timpului cu copii si a faptului ca nu trebuie sa dai socoteala nici unui sef. Adicatelea fanteziam (care-i verbul ca io nu l-am gasit, exista in romana?) si eu un pic.
Si-acum cealalta lorelai, ai doua printese ca doua floricele. Scumpe foc amandoua, chiar daca mi-a luat 3 sferturi de poze de vizionat pana am ajuns si eu la concluzia care-i Maya si care-i Liza.
Ce sunt astea? Eu inteleg mai greu ... |
Las’, Ica, nu esti singura.
columbiana spune:
pfui, ce vreme, pic de somn in plina inchidere de luna ; sper sa nu fie asa pe 23 august, sa-i intoarcem casa Danei pe dos!!!
Maru, ce fain cu cartile(cred ca-i tare misto jobul tau, in general, in mediul in care esti!) ; mie mi se par destul de scumpe, ce reusesc sa cumpar, si pe Amazon degeaba ma bucur ca-s ieftine, pentru ca le dubleaza transportul;
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
Ana, noi mergem des la Chapter si la alte magazine cu carti, care prin mall, care de aiiurea, si cumparam ce e in reducere, chiar si de la Sears am luat carti...
Mediul e super, nu am de ce ma plange, oamenii sunt grozavi, eu incerc sa ii impac pe toti, ca am sa cresc eu mare si vor trebui ei sa ma impace pe mine...pana acum strategia a mers..
Lorelaim, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste depresia suferita din cauza statului acasa..eu sunt tipul de om care are nevoie de interactiune cu oamenii, de mers undeva...am jobul de vis, lucrez doar 22 de ore, pot sa imi aranjez singura programul, eu sunt flexibila si tin cont de programul directorilor..Si tot vreau mai mult. Acum am mai avut iunie si iulie inca un contract part time la fostul loc de munca, si de luni ma intorc la programul de part time...deja ma apuca disperarea...acu ce sa zic, si banii sunt un factor.
sunt in situatia Simonnei ca nu as mai pleca de la job, dar eu am si un birou state of the art, ca vorba aia centrul se ocupa de cercetare in ergonomie
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Podeanu spune:
Pucku, si eu tot $5 am cistigat ieri...De fapt ma gindesc ca mi-ar fi si teama sa cistig lotul cel mare.Cred ca o iei razna numai la ideea de a fi milionar,cred ca nici prietenii nu ti-ar mai fi asa apropiati ca nu poti multumi pe toata lumea. Cred ca ti s-ar schimba toata viziunea despre viata. Eu ma multumesc sa fim sanatosi doar. Ah, am reusit sa-mi iau rv la alt ortho pe 16 septembrie. Pina atunci trebuie sa mai am rabdare.
Eu azi muncesc de acasa-unul din avantajele serviciului meu si intre timp am si ceva rufe la spalat.. Nu stiu daca mai reusesc sa intru pe week-end si luni dimineata plecam la Las Vegas.
Mai postez inca odata lista ptr POOL PARTY St Hubert 23August 2008:
-Ana & family
-Ktrinel & family
-cge & family
-Simonna & family
-Ica & family
-oana & family
Nu se stie inca:
-carmen & family
-Roxana & family
Lista ramine in continuare deschisa.
Pupici
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui maru Ana, noi mergem des la Chapter si la alte magazine cu carti, care prin mall, care de aiiurea, si cumparam ce e in reducere, chiar si de la Sears am luat carti... Mediul e super, nu am de ce ma plange, oamenii sunt grozavi, eu incerc sa ii impac pe toti, ca am sa cresc eu mare si vor trebui ei sa ma impace pe mine...pana acum strategia a mers.. Lorelaim, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste depresia suferita din cauza statului acasa..eu sunt tipul de om care are nevoie de interactiune cu oamenii, de mers undeva...am jobul de vis, lucrez doar 22 de ore, pot sa imi aranjez singura programul, eu sunt flexibila si tin cont de programul directorilor..Si tot vreau mai mult. Acum am mai avut iunie si iulie inca un contract part time la fostul loc de munca, si de luni ma intorc la programul de part time...deja ma apuca disperarea...acu ce sa zic, si banii sunt un factor. sunt in situatia Simonnei ca nu as mai pleca de la job, dar eu am si un birou state of the art, ca vorba aia centrul se ocupa de cercetare in ergonomie Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Marule, tu ai jobul de vis, bravo !
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Donia spune:
carmen77, scuze, am vrut sa scriu ca e interzisa comercializarea premergatoarelor, fie ele si second hand... si a iesti ca pe kijiji e interzisa comercializarea
Ana si maru, dar de ce nu mergeti la biblioteca? Poti sa iei o valiza de carti pentru 3 saptamani, mai faci si prelungire inca 2... sa tot citesti!
Eu am cateva carti de suflet (de fapt mai multe ) pe care tin sa le am in biblioteca mea de acasa, cele care sunt in romaneste, dar din cele in engleza nu mai prea cumpar. Mai luam intr-o perioada de la Armata Salvarii sau Value Village, dar mai nou merg la biblioteca cu Roxana si venim acasa cu o sacosa care ne rupe mainile. Acum de exemplu citesc o carte care ar fi costat 40 de dolari fara taxe, pai prefer sa o citesc gratis de la biblio... Plus ca sunt carti care imi par atractive pe raft, dar cand imi bag nasul in ele pur si simplu nu fac "click", asa ca le duc fara regrete inapoi. Si mai e si o atmosfera asa de faina acolo... ai impresia ca sta timpul in loc, iar tu parca traiesti doar in paginile cartii pe care ai deschis-o...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mikiion spune:
Donia ce frumos vorbesti tu despre biblioteca publica. Esti buna de reclama!!!! Adevarul e ca sunt grozave. Eu tot le descopar acum de cand fac studii in domeniu si sunt incantata. Oricum aici se considera( si asta spun francofonii nu eu) ca bibliotecile anglofone sunt super dotate si finatate comparativ cu cele francofone din Quebec. Ca la anglofoni banii nu vin doar de la stat ci si de foarte multe donatii , mai ales testamentare....
TryDupa Edith Piaf...eram moarta in adolescenta. Citisem o carte , pe care o aveam in casa, scrisa de sora ei, Simona de B.....nu mai stiu cum. Superba cartea. Adauga la asta Bacovia.... Nu prea sunt preocupari adolescentine. Credca eram cam trista pe atunci si morocanoasa. Saracii mei parinti. Dar macar eram cuminte in general.
Despre carti. Am descoperit ca la vente de garage , se vand si carti pt. copii. Am luat vreo 4-5 superbe. Unele pe care nu le-as fi gasit pe aici ca noi. Luate, cred, direct de la Disney. Ca mai nou e mort al meu cu Mickey si Chip si Pluto. Si la village de valeur , la fel am gasit unele f. interesante. Ca sa fiu sigura eu le spal pe coperta cartonata cu servetele umede de bebe. Si daca sunt cartonate in interior , le sterg peste tot. Ca Marc mai le si mananca uneori. Mai rar acum, dar pe la 1 an, era jale. Am gasit asa si cu Telletubies, cand era el maniac. Acum i-a mai trecut. Si nu gaseam nimic prin magazine. Ca nu stiu de ce. Si la jucarii si la carti, mie mi se par foarte limitati. Au cateva obsesii nationale. De ex. Diego, Dora. Si apoi nu mai gasesti nimic altceva. Plus ca in Quebec sunt jucarii care nu se pot vinde , pt. ca nu sunt bilingve. Le vad pe site-ul de la ToyURS, dar spun ca nu se face livrare in Quebec. Numai anglofon sa nu fii.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
maru spune:
o, bineinteles Donia ca mergem la biblioteca, mai sa impulsionam plodu sa citeasca, mai sa aruncam un ochi in lumea civilizata
mereu sfarsesc cu books on cd, de care sunt indragostita, imi pun castile in urechi si gata, plutesc
ce zici, ne dam gaseala diseara pe mess?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2