Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Monica, eu tocmai i-am cumparat lui Marc un jumperoo care ii place maxim, si nu mai am loc de depozitare, asta 1, si 2, mi-ar fi frica sa il las prin casa in premergator la cat e de nazdravan, si asa face o groaza de prostioare fara premergator , ieri, de ex, mi-a sapat cu mainile floarea din sufragerie , eu il rugasem pe Matei sa se uite la el pana ii fac lui carnita, si Matei s-a uitat bine mersi ... la televizor , si cand m-am intors in living sa pic in fund .. Marc arata ca un adevarat lucrator al campului, plin de pamant, pe maini, pe haine, plina sufrageria ... ce sa mai zic ... deci de aia ma gandesc ce ar face in premergator . Daca vrei sa il dai, pune un anunt pe kijiji cu a donner si il dai in juma de ora, sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen77
Daca vrei sa il dai, pune un anunt pe kijiji cu a donner si il dai in juma de ora, sigur.

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Monica si Carmen, nu stiu daca kijiji e o idee buna, pentru ca e interzisa comercializarea chiar si second hand. Poate alte cai, mai nepublice...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelai, f frumoase printesele tale

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Donia, cum sa fie interzisa comercializarea?? Pai kijiji tocmai asta e, un site unde toata lumea vinde/cumpara. Si eu ii sugeram sa il doneze, nu sa il vanda. La fel e si craigslist. Aceeasi idee ca si kijiji, doar ca e citit mai mult de anglofoni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cineva intreba de cam cit costa in vacanta in Corsica:
- cazarea la particulari (inchiriat de pe situri) poate merge de exemplu (pentru 4 persoane) de la 500 euro (bungalow cu 2 camere, la 10 min de plaja) la 750 euro (mic apartament pe malul marii, cum am stat noi, 2 camere, bucatarie, baie, terasa) si evident mai mult (cu cit cauti mai de lux). Ideal este sa mergi in iulie, pentru ca in iunie inca nu este apa asa de calda, iar in august este mult mai scump si f.cald. Mergeti ep abritel.fr sau homelidays.com si faceti o cautare. Partea frumoasa a Corsicii este coasta de sud-vest, estul nu este asa de frumos iar spre nord este mult mai aglomerat.
- mincarea: ce luam noi, gata facuta, ne costa cam 50 - 60 euro, pentru 4 pers, 2 mese pe zii (dar noi ca familie mincam putin si luam lucruri mai scumpe, care ne duceau si la 80 euro pe zii). Daca iei de la supermarket si faci cite ceva in casa (chiar si friptura) sigur iesi mai ieftin. O sticla de vin rose buna este de la 4 la 8 euro, laptele 2-3 euro, o bagheta 3 euro etc. La restaurant este scump si nu merita (ajungi usor la 100 euro o masa pentru 4 pers).
- avionul: daca mergi cu Air France ajunge la 1500 $ biletul. Cu Air Transat este mai ieftin, insa mergi pina la Nisa sau Marsilia si pe urma trebuie luat ferry-ul (alti bani, alta distractie).
- masina pe 2 saptamini a fost 700$
Cam asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Multumesc mult Carmen si Donia pentru sfaturi. Intradevar este interzisa comercializarea premergatoarelor, chiar si pe kijiji. Eu nu vreau bani pe el, vreau doar sa ajute o mamica si un bebe care are nevoie de el. Pe mine m-a ajutat foarte mult cand l-am primit din State. Si am anuntat aici intai, ca stiu cat de greu se face rost de unul si ma bucur mai mult ca pot ajuta o mamica de aici decat o straina. Oricum s-a rezolvat "problema", maine ma intalnesc cu o mamica sa ii dau premergatorul in cauza.

Maru cred ca trebuie sa imprumut si eu cate ceva din biblioteca ta, ca pe a mea am epuizat-o stand pe buda (eh... recunosc ca este cam singurul moment de relaxare, ca macar acolo nu poate sa vina nimeni calare pe capul meu, sa ma sacaie... asa ca profit)

Ma duc si eu la dodo ca tare somn mai imi este (si vroiam sa fac snitele, am totul pregatit, dar cine mai sta o ora in picioare langa aragaz cand toata lumea din casa sforaie... pas moi)

Pup sezatoarea

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Lorelai ce fete frumoase ai! Sa va traiasca. Voi a-ti fost la Disneylandul din Los Angeles , nu? Seamana extraordinar cu cel din Florida.

Oana pretul la cazare este pe saptamina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

scurt.....ca pic de somn

voiam sa va zic ce mi-a zis mie nutritionista si gastro

pt cei cu probleme se recomanda min 8 gr de fibre par portion....daca va uitati la etichete nu o sa gasiti multe....ca sa ajungi la un echilibru poti adauga allbran in supa de exemplu, in amestecul de pesmet, in sosuri, pireuri....eu il macin la masina de cafea il fac pudra si physilium....e o pudra o cumpar de la magazinul naturist

pt cei care sufera de costipatie ideal sunt ca cereal ALL BRAN BUDS de la kelongs care contin si physillium...eu i-am de la costo, 1 Kg + vreo 8 $ parca,
pt cei care au un tranzit rapid se recomanda ALL BRAN simplu, betisoarele...

eu sunt cu tranzit rapid, sotul si copila cu dal greu, asa ca fac jumi juma sa impacat tot

pt copii mai mici si mofturosi grau cu savor, se gaseste pre ambalat deja in pachetele, Steph e innebunita dupa oua de dino si fructe de padure...dupa minutul la microunde amestec o lingura intreaga de cereale, care se inmoaie un mic si prind gustul dulce de la celelalte

limitat consumul de lactate, si cascaval- unul dintre factorii moderni de constipatie- era ceva cu proteina bovina, cand o sa dau de articol o sa va fac referire.....si marit consumul de lapte de soia....e greu la inceput, odata prins gustul.....yami yami....cel cu capsuni e mai leger, nu contine atata zahar

pt adulti o cafea cu lapte....eu sunt o mare amatoare de cafea.....poate de aia ies la toaleta de 3 ori pe zi, dar la mine e scurt......nici n-am timp sa-mi pregatesc hartia ca sunt gata

am si niste liste pe undeva cu alimente de mancat in cantitati mai mari sau mai reduse o sa le caut intr-o zi

aaaa....si sa nu uitam fasolea boabe, sunt care contin si 14 gr de fibra pe portie.....efectul de gaze si balonare se va reduce treptat cand organismul se va obisnui cu un consum ridicat de fibre....in jur de o luna......noi mancam des salata de fasole boabe cu legume.....yami yami

gata

ma duc la dodo

din pacate nu am castigat decat 5 $ ieri la loto asa ca maine la servici......si da si eu as vrea sa lucrez part time vreo 3 zile numa, sau de la 8 la 12, sau macar un post ciclic, cu toata vara de conge......dar deocamdata nu iese altfel pasenta....asa ca sanatosi sa fim....
btw, copila mi-a venit cu febra de la gradi, cica e un virus care face ravagii de o zii- am mai fost deja 3 copii asa.....si eu eram de negasit......ca am plecat la pranz de la servici sa-mi fac comisioanele.....si pana la 5 fata mea a stat cu febra ca eu eram lelea prin magazine.....acum ce sa fac?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

http://www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4

ma scuzatzi... dar de dimineatza doresc sa va fac cadou cateva melodii dragi mie :-) care ma fac sa plang :-)
(am vazut aseara "La vie en rose"... asa de pe la jumatate... ca pana a adormit copila... a trecut ceva timp... :-))

http://www.youtube.com/watch?v=2-sUzR71wpQ&NR=1

un pahar de vin, un dans in bratzele sotziorului iubit? va invit sa visatzi alaturi de mine :-)

http://www.youtube.com/watch?v=UG7jEEg2PFk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NjR5xFZxZK8&NR=1

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Carmen - bafta "iepurasului" frumos (are niste ochisori albastrii fantastici - chiar nu-l faci "model"? - e atat de expresiv :-)) la iesit dintzisori :-)
Miki - multa sanatate puiutzului si itzi tzin pumnii sa nu "datzi" in otita :-( cu dintzii a mers tare greu si la Gabisor... Doamne-multzumescu-tzi ca atrecut! multa bafta lui Marc si tzie putere si rabdare!
Lorelai - dulci foc puiutzele (si pe mine ma bate gandul de un Disneyland la anul... dar o sa mai vedem... :-)) :-) eu cred ca constipatzia nu e legata de... prematuritate... o spune in direct subsemnata :-) nascuta la termen :-)... dar alaptat de la mamica... vaca: muuuuuuuu.... cu bibe (va rog - acum nu va ganditzi ca m-a pus mamica proprie direct la tzatza vacii in grajd :-)) Gabisor a avut o perioada - pe la 2 ani cand saracutza o perioada in care iesea odata la 3 zile (ea a fost alaptat la cerere la tzata mamei proprii:-) aici eu fac: muuuuuuu). Imi era asa mila de ea... de durere pur-si-simplu ii era frica sa mai mearga la olitza... Mentzionez ca la vremea respectiva avea 4 mese de fruct pe zii si o masa de iaurt amestecat cu kefir... I-am dat miere... s-a imbunatatzit un picutz situatzia... da' tot "tare ca piatra" :-( S-a "destupat" cu totul copila cand am inceput cura de polen. Polenul a fost si ramane pt ea "solutzia" :-) Cura de polen trebuie insa intrerupta (pe perioada verii) si apoi reluata... Cand am intrerupt au inceput din probl... asa ca am reluat polenul si "merge struna". Atunci cand ii dau uleiul de peste (toamna - iarna) si mierea la prima ora dimineatza, micsorez f mult nr granulelor de polen pt ca altminteri dam in probl opusa. Eu nu am cutezat sa-i dau prea multa miere pt e "crazy about it"... de fapt avem o probl MARE-MARE cand vine vorba de DULCE si tre' sa fiu f prudenta. Fibre (paine Wasa, quinoa, cereale) mananca - da' nu o ajuta...
Try - tu esti "moderator"? nici n-am observat (sunt crunt de neatenta)felictari! Multa sanatate tatalui!

In alta ordine de idei - sa stitzi ca a fii "casnica" are un pretz de platit... si mie cred sincer ca mi-ar folo un job... singuratatea nu aduce nimic bun... http://www.financialexpress.com/news/Depressed-Get-back-to-work-at-once.../319112/
As dori sa am un job part-time... de la 9am la 1pm, sa pot lua prunca de la gradi/scoala si apoi sa ma ocup de ea si de casa... Pt mine personal asta mi se pare solutzia ideala... O alta posibilitate ar fii "a lucra de-acasa" - dar din-nou asta inseamna (mai mult sau mai putzin) izolare... Apoi - oricat de bun, darnic, intzelegator este sotzul - e asa fain sa ai banii proprii! (eu nu-s o cheltuitoare - din contra! - da' imi place sa stiu ca-mi pot permite sa iau o carte fara sa-mi intreb sotzul: "imi potzi imprumuta cartea ta de credit s-o folo pe amazon, te rog frumos?"... ma simt usor... penibil...) Si apoi mai e si... pensia... Cine imi da mie pensie (oricat de mica si neinsemnata zicem noi ca e pensia de la stat - tot e mai mult decat nimic) daca nu lucrez si nu cotizez? Si fiind MEREU acasa... parca niciodata treburile casnice nu se termina :-( Nu stiu cum se face dar INTOTDEAUNA mai e ceva de facut...
Si - da - banii nu cresc in copaci... iar din cont dispar al naibii de repede... chiar daca nu am mortgage (am rent in schimb) si masina si nici o datorie la banca... tot cheltuim cu f multa prudentza si f chibzuit... ca altminteri... se topesc mai rapid decat banchiza de ghiatza de la Polul Nord si nu pot sa fac "bidi-badi-boo!" si sa-i pun la loc... din pacate :-) cand ai numai un singur salar in casa musai sa "strangi cureaua" daca nu esti milionar... (si cum noi nu suntem...)
Va tzuck si va urez o zii faina... (la noi ploua de zici ca s-a deschis cerul si vine potopul... e fantastic ce poate sa toarne... si eu care-mi faceam azi planuri sa fac cumparaturile (groceries) pe weekend...)
Edit: ca uitai sa-i spun lui Pucku - multa sanatate lui Steph!

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput