Sezatoare canadiana (99)
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
eu sunt pentru Pace vesnica, si pentru armistitiu
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru lorelaim, multumesc de sfaturi! noi, in ceea ce il priveste pe andrei am incercat orice. Mananca miere si un kg pe saptamana daca il lasam, viseaza mierea si cand se trezeste e primul lucru, dupa spalat pe dinti. ce merge deocamdata sunt: 2 mere pe zi, fructe cu coaja in general iaurt zilnic multa miscare nici un tip de salam in alimentatie |
maru, al tau a fost asa de mic sau a aparut mai tirziu. o fi de la prematuritate?
Pucku, am luat noi bilet pt loteria de ieri dar nimic...
nu stiu ce e ala numar virtual. si noi tot cu startec. vedeti ca au redus pretul la 2.9c cu rom. parca a mai scris cineva pe forum despre asta ca eu asa am aflat.
Simonna, scrie-mi numarul de telefon pe PM.
lorelaim, eu fac parte din categoria care te invidiaza. recunosc ca ma macina frustrarea ca nu pot petrece mai mult timp cu copiii dar trebuie platit mortgageul ... in plus, imi place ce fac si merg cu placere la serviciu si asta ma face sa ma simt si mai vinovata ca las copiii plingind la gradi si plec. na, am zis-o. ma duc sa bocesc un pic acum.
Ica 1975 spune:
Carmen, merci
Dana, eu stiu ca daca nu te suna in 1-2 sapt inseamna ca rezultatul este ok, insa nu-i rau sa ceri o a doua opinie
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Hilde spune:
Salut fetele dragi.
Am vrut sa le spun lui Maru si Lorelai ca pentru constipatia copiilor sa cumpere eventual niste biscuiti de la Kashi. Sunt 7 whole grains si sunt chiar deliciosi. 5 biscuiti si un pahar cu apa. :)
E un snack natural, fara multe chimicale.
http://www.kashi.com/products/tlc_crackers_original_7_grain
Daca nu-i gasiti, in general mergeti pe paine whole grain si eliminati faina alba din dieta lor. Ar trebui sa functioneze. :)
mikiion spune:
Merci, lorelaim, nu am facut legatura cu maseaua din spate care sta sa iasa. Alea ultimele ...Poate de la aia este.Dar cum de doua zile nu doarme nici la pranz la gradi, eu iar miros a otita. Daca e iar, nici nu discut, o sa insist inoctombrie sa-i puna tubulete....E a 8-a in 10 luni....
Nu va spun ce monstrulet am acasa cand ajung. Nedormind la pranz e imposibil sa te mai intelegi cu el pe la 7-8 seara.Macar azi noapte ne-a lasat sa dormim...
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
maru spune:
lorelai, da are legatura cu prematuritatea, a sa a fost de cand s-a nascut
da-i merele cu tot cu coaja, noi il mai pacalim si cu cartofi fierti noi, cu tot cu coaja...coaja contine fibra
hilde, mananca zilnic cereale cu fibra, paine alba noi nu consumam, ingrasa nu de alta. Plus ca evitam fainoasele, adica covrigi, biscuiti, si tot asa, cerealele ii luam cu cat mai multa fibra
el e mai atipic: i-am luat prune uscate, de la Burk Barn, delicioase, eu am mancat ca sparta si am stat jumate de ora in biblioteca din baie, el n-a avut nimic, cu toate ca am mancat la fel de multe.
i-am facut tarate cu apa, am luat si eu, ca sa vada ca e bun, iar lectura in baie, el super ok
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
monicutza_bb spune:
mikiion si noi trecem prin aceeasi situatie cu Alex, cred ca tot maseaua din spate, a facut febra 1-2 zile, apoi a trecut. L-a vazut si pediatrul si a zis ca timpanul este "dull" (ce naiba intelege el prin asta...), dar nu se vede infectat (rosu) si sa asteptam si alte simptome. Nici noi nu mancam, plangem noaptea (de durere saracutul) si avem toane si fitze pe noi... si daca i se pare ca il respingi, sau ca nu vrei sa ii dai ceva (sau vrei sa ii iei) urla de zici ca il tai
Carmen, nelia si restul de mamici... cine vrea premergatorul? ca nu mai am loc in Toys R'Us-ul numit rareori si living de la mine din apartament (cred ca sotul pune la bataie si o bere pentru cine il ia, de 3 luni ma roaga sa scap de el, dar am vrut sa va intreb intai pe voi, ca stiu ce greu se gaseste in Canada unul cu roti)
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
maru esti mortala... si este bogata biblioteca ta din toaleta?
Pai tu faci experimente pe tine chiar daca nu ai nevoie? asta da sacrificiul unei mame
Sa stii ca si eu tot asa, la 2-3 zile ma... lecturez... dar asa am fost de cand ma stiu. Cred ca se numeste constipatie doar daca produsul finit este tare... greu de produs... si eventual lasa si urmari nedorite. Dar daca consistenta "prajiturii" este normala, cred ca este vorba doar de un colon (sau tranzit intestinal) mai lenes.
(scuze de scarboseniile scrise)
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
mikiion spune:
Monicutza eu la pediatru nici nu am mai ajuns. Pt. ca m-am saturat sa mergem cu Marc cu aparenta de copil sanatos. Deja ala nici nu ne mai baga in seama ......Crede ca nu am unde sa socializez copilul..... Ca in afara de nedormit si iritabilitate seara, el sa zice, ca pare corect. Dar eu am mai patit-o cu aparenta asta de copil sanatos asa ca il urmaresc.
Ktrinel, esti pe aici? Am vazut niste poze super cu Grandby si ma gandeam sa merg sambata. Daca nu schimba astia prognoza.
Ai niste sfaturi ceva pt. mine, de genul, ora de plecare, cam ce ati mancat pe acolo, sau ati venit cu mancarea de acasa......unde ati lasat masina? Aproape sau departe......
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru hilde, mananca zilnic cereale cu fibra, paine alba noi nu consumam, ingrasa nu de alta. Plus ca evitam fainoasele, adica covrigi, biscuiti, si tot asa, cerealele ii luam cu cat mai multa fibra el e mai atipic: i-am luat prune uscate, de la Burk Barn, delicioase, eu am mancat ca sparta si am stat jumate de ora in biblioteca din baie, el n-a avut nimic, cu toate ca am mancat la fel de multe. i-am facut tarate cu apa, am luat si eu, ca sa vada ca e bun, iar lectura in baie, el super ok |
Chiar ca e atipic. :)
Mai incearca sa elimini grasimea animala, mai ales porcul, si vezi daca e vreo diferenta. Incearca sa-i gatesti doar pui si peste pentru o saptamana. : )