Sezatoare canadiana (99)
Raspunsuri - Pagina 16
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe se pare ca s-a lamurit problema mea de sanatate pentru ca sunt insarcinata; abia astept sa ajung la spital, ginecologul incearca sa ma plaseze cit mai urgent la Lackshore, ma intreb insa dupa o luna de hemoragie daca sarcina rezista; daca rezista si e ok... Ca y est, doar sa fie sanatos! sa-mi tineti pumnii, am nevoie...e ultima sansa la 41 de ani! uof http://www.floriinro.ro/ Ana, ma rog ca totul sa fie bine, ca bebe sa fie ok si sa venim la botez la anu la Montreal |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
ANAS-sanatate multa si Doamne AJuta!Va fi bine!
Khristin-te sun sa ne vedem saptamina viitoare,am fost tare prinsa,am bagat si Marineland si Emma numai de balene vorbeste(la anul neluam pass) si maine plecam la cabana.
Maru-bafta sotului!
Corina- sa va fie de bine mutarea!
Lorelaim si Try-pupici si flori!
Va pup pe toate!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Cricor spune:
Ana, felicitari!!! Multa sanatate si o sarcina usoara.
Try, eu sunt sigura ca oamenii aleg sa traiasca intr-o tara sau alta din motive foarte diferite. Noi de exemplu credem ca felul in care care crestea Luca, singur, fara rude, intre scoala, daycare, si devotamentul meu total de dupa munca, nu este firesc. Si englezii au o vorba 'It takes a village to raise a child'...ei bine satul in care crestea Luca avea o singura ulita, in intregime populata cu cupluri de 35-40 de ani in care sigur unul dintre ei lucreaza in IT. Repet, asta credem noi, pentru copilul nostru. Asta a fost motivul principal, peste care s-a suprapus refuzul sotului meu de a se adapta societatii canadiene, pe care el o considera falsa si care promoveaza activ lipsa oricarei valori morale exceptand voluntariatul in folosul societatii. Cam asta in linii mari.
Nu mai stiu cine ma intreba cati am stat in Canada, am fi facut 9 ani in septembrie.
Corina
Magdone spune:
AnaS, multe multe felicitari! ce veste buna! sa dea DD sa fie totul bine. Sarcina usoara!
Corina, re-adaptare usoara! Stiam eu ca vrei sa te intorci, dar totusi nu credeam...mare curaj aveti! Numai bine si multa bafta!
Khristin, esti pe ultima suta de metri, nastere usoara si un bb sanatos!
Ina, tu nu intri deloc sa ne arati si noua minunea mica?
pupici
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
oanagabriela spune:
Ana, ce veste minunata, iti doresc din toata inima sarcina usoara si fara probleme . Ai mare grija de tine...Si sa stii ca nu esti singura care este mamica la 40+
columbiana spune:
Mersi frumos fetelor! miine voi afla la eco daca este totul ok!
Mihaela, eu sunt mai aproape de vestul insulei decit de Montreal, mi-e mult mai usor cu parcarile, si am inteles ca e un spital nou, OK.
Carmen, ai pm, mersi mult!
http://www.floriinro.ro/
pitilache spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit!
Ne-am intors si noi aseara si azi am inceput sa ne intram in ritm caci iarba era de juma' de metru si florile pline de buruieni...
Sper sa reusesc sa pun si poze cat de curand. Concediul a fost super, vremea in Virginia de nota 100, apa la fel, si apoi pe unde am mai fost tot asa, Washington, DC, Jamestown, Virginia Beach, New York, Newport, Boston.
Ana, felcitari pentru burtica! sanatate multa!
Dana, multumim pentru invitatie dar din pacate nu cred ca putem sa ajungem. Daca se schimba planurile pentru 23 aug, te anunt din timp.
Va pup si mai revin cu poze maine.
Donia spune:
Ana, tin pumnii tare, tare stransi sa fie bine! Doamne ajuta!
Magdone, am uitat complet de moteluri din zona Am zis ca ma uita sa caut un link... si link m-am facut. Mai e nevoie?
pitilache, bine ati revenit si sa va fie de bine frumoasa vacanta! Ati fost cu masina?
lorelaim, trebuie sa vinzi mai multe ponturi cu economiile pe care le faci, ca si pe la noi se simte nevoia!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lorelaim spune:
scrise-i asa un mesaj lung... si din pacate nu l-am scris pe draft in gmail... ci direct pe DC si s-a blocat site-ul si s-a dus pe "apa Sambetei" tot
Super-rapid, ca s-a trezit Gabisor - Ana - felicitari! sunt ffff bucuroasa pt tine - ma rog bunului Dumnezeu sa fie bine pt mami si bb!
Fetelor dragi - va multzumesc pt aprecieri - si am sa iau cuvantul "invidiata" - in cel mai pozitiv sens :-)
Va tzuck cu drag si fug sa pregatesc copila pt gradi! Promit sa revin un picutz mai tarziu :-) O zii faina va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
ange spune:
ana,super!felicitari!trebuie sa gandesti pozitiv si ai sa vezi ca totul va fi bine.tin pumnii pt eco.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."