Sezatoare canadiana (99)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaana spune:
salutare !!
ne-am intors in sfarsit joi acasa
evident ca avionul lufthansa a fost anulat, asa ca am ajuns la otopeni la 5 dim degeaba, iar in toronto ne-am invartit o ora din cauza de ploaie/furtuna; si ne-au si bagat la scanare bagaje, dar nu ni le-au desfacut ca altora - asa ca am seminte de leustean!!!
fetitele s-au trezit la 5 dimineata, iar acum dorm in scaunele de masa
am ceva poze - nu prea multe ca transformatorul nu am putut as-l pun in prizele din constanta, dar macar a facut sora mea cateva pe care inca le astept
despre ro, in afara bucuria de a ne intalni cu rudele si prietenii, dezamagire totala; mihai a apreciat o crestere de 2% fata de acum 5 ani, eu am fost mai optimista: 5%
oanagabriela spune:
cge, bine ati venit. Abia astept impresii proaspete din Romania.
Si multumesc mult pentru siropele
lorelaim spune:
Cristina (cge) si Mamaana - bine atzi revenit! De-abia astept sa aud impresii din Ro :-)
O duminica faina va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Cricor spune:
Buna, ce mai faceti? Cred ca au trecut vreo 5 luni decand n-am mai scris. Am motive serioase, caci dupa cum se vede ne-am mutat in Romania si impachetatul a fost un cosmar...asta si pentru ca am lasat totul pe ultimele saptamani dupa prostul meu obicei. Tot acum am constat cate lucruri inutile putem aduna in 9 ani...2 oameni veniti cu 2 valize...
Romania este cum o stiti....basically nu se schimba.
Acum ca tot n-am serviciu o sa am timp mai mult de citit pe forum.
Corina
Ktrinel spune:
wow...asta de surpriza Cricor, pt unii evident...ca altii cred ca erau la curent cu mutatul ..noua nu ne spuneti nimic ? Succes la reintegrare !
cge si mamaana, bine ati revenit, va asteptam cu povesti!
Podeanu spune:
Am mai intrat si eu doua minute inainte de facut bagajele ca nu prea pot sta departe de forum si ce-mi vad ochii??? Corina v-ati intors in Ro? Asta da surpriza...de abia astep sa ne povestesti si noua mai pe larg.
Cge bine v-ati intors acasa si of course vrem si de la voi impresii.
Mamaana bine at-ti revenit si voi.
Azi i-am lasat un mesaj si Cameliei (ange) poate le face placere si lor sa vina pe 23 august.
Acum chiar ma duc la bagaje....
Ktrinel spune:
fetele din To, sunteti careva afectate de exploziile despre care vad acum la TV ???????
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Buna, ce mai faceti? Cred ca au trecut vreo 5 luni decand n-am mai scris. Am motive serioase, caci dupa cum se vede ne-am mutat in Romania si impachetatul a fost un cosmar...asta si pentru ca am lasat totul pe ultimele saptamani dupa prostul meu obicei. Tot acum am constat cate lucruri inutile putem aduna in 9 ani...2 oameni veniti cu 2 valize... Romania este cum o stiti....basically nu se schimba. Acum ca tot n-am serviciu o sa am timp mai mult de citit pe forum. Corina |
Asta telepatie...m-am tot gindit la voi zilele astea. Ma bucur ca ati ajuns cu bine. Va dorim mult noroc in noua viata si sa nu ne uitati .
Multi
mi_ro spune:
De la explozie mi-au zanganit geamurile vreo jumatate de ora. Sunt la aproximativ 2,5 km de locul unde s-a petrecut explozia. Eu una sunt cam speriata de explozii de la revolutie. Am stat in Bucuresti undeva in Drumul Taberei unde am dormit vreo 2 nopti pe jos la revolutie de cate impuscaturi au fost. Cand l-au impuscat pe Ceau' m-am mutat alte 2 zile prin Titan. La CC era sa ma impuste. Am scapat de toate astea si vin in Canada la alte explozii. Nu am putut sa mai adorm pana dimineata.
Cand am vazut ce s-a petrecut si unde ma gandeam cu groaza daca la mine zanganeau usile si geamurile unde eram destul de departe , ce o fi fost la sarmanii aia din zona. Sa te trezesti de dimineata in explozia aia cu toate geamurile pe tine. Duminica 401 a fost inchis pe portiunea dintre 400 si 407. Era asa o liniste la mine. Parca prea liniste.
Fereasca Sfantul pe toata lumea! Sa auzim de bine.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282