Durerea unei pierderi de sarcina (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Wind! Am plans lacrimi amare citind mesajul tau! Ai scris exact ce am simtit toate (sunt convinsa) cand ne-am pierdut puiutii, copiii nostri Imi pare tare rau, chiar ca e nedrept! Dumnezeu sa te intareasca
Referitor la cele 6 luni, nu cred ca-s necesare, mai ales ca ai nascut natural. Dupa cezariana e o perioada mai lunga pt refacerea uterului cicatricial, dar asa eu cred ca poti incerca sa ramai mai repede.
Spunea cineva pe forum ca singura vei simti cand esti pregatita fizic si psihic pt o noua sarcina si avea dreptate. Multe fete au ramas in prima / a doua luna dupa un chiuretaj si au dus sarcinile la bun sfarsit. Eu am incercat sa raman insarcinata la 5 luni dupa cezariana, dar nu am reusit. Alte femei nasc natural la un an dupa cezariana, deci se poate.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

DIANA am vazut pozele. Foarte frumoase. Iar voi doi niste frumosi. Se vede ca va simteati bine.Mi-a placut cararea din padure, ciupercile, tu sprijinita pe capita cu fan, tu atat de melcancolica pe bucata de roca,foarte frumoase.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

multumesc frumos , lasa-ma sa imi incep ziua , imaginandu-mi ca pup un copil frumos , pe Alessio

Michelle , Wind , ma gandesc si la voi ...

va pup pe toate , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

wind
te rog din suflet, contacteaza ma, ....m-am regait in cuvintele tale atat de bine, am trecut si eu, exact la 24 sapt, prin trauma de a naste un bebe mort..un bebe pe care nu am avut puterea sa l vad, citind cuvintele tale acuma regret.....
din pacate si la mine placenta a fost prinsa tare de uter, totul se intampla din cauza ca a fost bebe mort acolo si la un moment dat placenta si-a incetat activitatea....
iti dau un sfat, asteapta cele 6 luni....nici eu nu am vrut sa accept, doamne cat ma rugam sa treaca timpul, si uite a trecut.....au trecut 6 luni dupa care dr mi-a zis deja : " TE ASTEPT LUNA VIITOARE GRAVIDUTZA LA MINE"
DRAGA MEA, organismul tau are nevoie sa se refaca, crede ma iti inteleg profunda durere, dar te rog din suflet, gandul la un bebe, la o noua sarcina sa iti dea putere sa astepti...nu cred ca vrei sa treci din nou prin experienta de ati pierde copilul din nou.....

daca vrei sa vorbim, as fi incantata....te astept....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIANA multumesc de cuvinte. Asa frumos mai scrii ca-l pupi pe Alessio ca ma topesc toata. Sa dea D-zeu sa te binecuvanteze cu un pruncut ca ai fi o mama minunata!

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

....

Voiam doar sa va spun ca astazi in Franta a fost publicat decretul prin care si copiii nascuti la mai putin de 22 saptamani (cat era limita pana acum) pot fi inscrisi la starea civila si li se pot organiza funeralii.

E bine ca se intampla. Legea a fost initiata dupa lupta "Asociatiei Clara" - Clara fiind o fetita nascuta la 18 saptamani. ...La 18 saptamani au fost nascute si fetitele mele. Iar legea asta vine cu sapte saptamani prea tarziu pentru mine - dar nu asta ma doare cel mai tare pe mine, caci nu doar niste nume pe livretul de familie imi doream, ci ca fetitele mele frumoase sa fie alaturi de mine in carne si oase si suflete si zambete...

Nu sunt si nici nu vor fi vreodata. Nu ele. Surioarele si fratiorii lor - poate. Dar ele ...niciodata.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat: in luna iunie am pierdut o sarcina la 8 saptamani si mi s-a facut chiuretaj.Cm trebuia sa vina la 6 saptamani dupa chiuretaj si a venit fara probleme dar totusi in cantitati mici fata de obicei.Acum ar fi fost timpul sa-mi vina iar si a intarziat cam 5 zile pana acum si totusi nu am nici un semn ca ar veni.
E normal sa se deregleze dupa chiuretaj sau dupa sarcina pierduta?? Problema e ca in toata perioada ce a trecut ne-am protejat cu prezervativ si deci e imposibila o sarcina,imi e frica sa nu fie altceva.
Ma puteti ajuta?Voua vi s-a intamplat??
multumesc

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

ANK24,stai linistita ca si mie mi sa antamplat la fel ,an iunie am avut un avort spontan m-au curatat iar cm mia venit dupa 48 de zile si tot asa ca tine f f f putin si nu era nici rosu era rozaliu m-am dus la dc si mia spus ca e normal si este bine ca mia venit asa putin asta anseamna ca m-am curatat bine iar al doilea nici mie nu mia venit anca ,unica problema este ca suntem noi prea stresate si de acea avem si delegrari de cm .Depinde si de organizmul fiecareia mai asteapta putin si nu fi stresata, pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna! Sa va zic pe scurt problema mea. Acum 2 saptamani mi s-a provocat un avort (cu pastila) deoarece sarcina mea de 14 saptamani se oprise din evolutie. Am sangerat o saptamana, nu foarte tare, apoi s-a oprit. Nu am avut dureri dupa, o usoara jena mai mult in prima zi. Dupa vreo 4 zile (miercuri seara) am inceput sa simt niste cutite incepand din vagin in sus si am avut niste pete maronii, mici. Azi (sambata) am simtit in partea stanga destul de jos o durere ca o arsura pe care o cunosteam de la anexita, am tot avut probleme pe acolo, cum stateam cu picioarele mai reci incepea sa ma doara. Asa ca am luat o pastila de ibuprofen, ca stiam ca imi trece cu asta. Nu m-am ingrijorat prea tare, insa asta seara cand am mers la dus m-am ingrozit, pentru ca tot tamponul meu de zi era plin de sange, dar maroniu total, fara pic de rosu. Nu am simtit cand am sangerat si nici nu ma mai doare deloc. Insa sunt cam speriata. Nu stiu ce a fost asta. Luni o sa merg la doctor, insa pana atunci mi se pare un secol. Dupa capul meu, parca ar fi fost un hematom, care s-a dezintegrat...Posibil sa spun o tampenie, dar nu stiu ce altceva sa zic...Poate ati fost in situatia asta, ori ati auzit, ori sunteti in domeniu, poate imi spuneti si mie ce ar putea fi...Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank24
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat: in luna iunie am pierdut o sarcina la 8 saptamani si mi s-a facut chiuretaj.Cm trebuia sa vina la 6 saptamani dupa chiuretaj si a venit fara probleme dar totusi in cantitati mici fata de obicei.Acum ar fi fost timpul sa-mi vina iar si a intarziat cam 5 zile pana acum si totusi nu am nici un semn ca ar veni. E normal sa se deregleze dupa chiuretaj sau dupa sarcina pierduta?? Problema e ca in toata perioada ce a trecut ne-am protejat cu prezervativ si deci e imposibila o sarcina,imi e frica sa nu fie altceva.Ma puteti ajuta?Voua vi s-a intamplat??multumescank
Ank ,eu am fost chiuretata pe 4 iunie ,iar primul ciclu mi-a venit la 26 zile ,al doilea la 19 zile (am inceput sa sangerez usor din z 16),iar acum a venit la 34 de zile. Eu am avut tot timpul un ciclu regulat de 28-29 de zile.Eu cred ca m-am dereglat de la utrogestan ,pt. ca am mai avut 2 sarcini pierdute si chiuretaje ,dar nu mi s-a dereglat niciodata ciclul .Acum nici eu nu stiu ce ma dereglat :chiuretajul sau hormonii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

si mie dupa pierderea de sarcina si nasterea fatului mort, apoi chiuretaj sa scoata placenta....mi s-a deregelat ciclul....nu stiu niciodata cand vine, a venit si la 31 zile, si la 34 si la 37 si la 40.....deci chiar nu stiu ce sa cred ca ar fi de vina, e logic ca un asemenea eveniment in corpul unei femei produce schimbari care isi revin in luni de zile.....alte femei poate doar cu tratament de reglare isi mai revin.....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput