Deodorant intim ?
Buna fetelor,
am cautat ieri prin Carrefour un deodorant intim...n-am gasit nimic.. doar servetele umede si gel pt. spalat.
Unde as putea gasi(in Bucuresti)? Caci pe caldurile astea...
Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni
Raspunsuri
maraki spune:
Nici nu am auzit ca exista asa ceva...esti sigura ca e pe piata??? Stiu de servetele intime iar cat priveste caldurile.....spalat cat se poate de des Poarta chiloti de bumbac ca daca transpiri nu e asa problema si nu emani miros.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
unboticutz spune:
pai tocmai, pe caldurile astea trebuie apa si sapun sau servetele intime daca alta posibilitate nu exista.
Emma are nevoie de noi!
ingridnen spune:
acum multi ani am avut un astfel de deodorant... mi-l adusese cineva parca din Ungaria. De aceea am intrebat.
Normal ca ma spal dimineata cand plec de acasa... si am servetele umede la mine... dar pana seara cand ajung nu ma simt OK... si cum la serviciu nu am posibilitatea de a face dus
Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni
maraki spune:
revin la ideea mea, conteaza foarte mult si ce lenjerie porti Daca ai tanga, e dezastru
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ingridnen spune:
Lenjeria este din bumbac (si nu tanga... nu suport)
la birou este bine.. avem aer conditionat... dar cand plec de aici... pana acasa, vreo ora pe drum la peste 30 de grade (chiar spre 40) vreau sa spun ca am lenjeria uda si abia astept sa intru la dus.
Ingrid
trischa spune:
pentru maraki..existä deodorant intim.il gäsesti in DM sau alte drogherii.un exemplu,,vionell,,.iar la subiect ,normal ar fi sä gäsesti cä existä.intreabä la farmacie.
maraki spune:
Trisha merci,o sa ma uit la Muller sau DM vreau sa vad si efectul, ce diferenta este cu...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andreea81 spune:
Draga Ingrinden, rau e cu mirosurile pe caldurile astea! Eu folosesc urmatoarea "formula": bikini din bumbac (cu greu gasesec, dar si cand ii vad, ma aprovizionez la greu), spalat de dimineata si 2-3 pufuri de deodorant Dove...la subsol, pe sub rochita...
madau spune:
Magazin DM este si la Real..intru eu azi si ma uit, daca gasesc ceva va dau de stire
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2