Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

Oti la multi ani Anei nazdravanei de Sf. Ana! tare dulcica e!
Pisi mi-a prins bine pupicul tau!
Cristina succes maine cu profu!
Anca, nu fii suparata, bb vine cand nici nu te astepti!ce mai face cumnata ta, cat mai are?
xerxe, sanatate lui Razvanel, imi pare rau ca ai probleme cu sotul, las' ca va faceti casa si ati scapat de socrii!
Kati, cum sunteti? mai da vreun semn!

Noi ne pregatim de petreceri, vineri e ziua lui Marc, asa ca mai fac cumparaturi, imi storc creierii cu ce sa duc la gradi, ce sa fac acasa...vineri il trimit dimineata la gradi, apoi la pranz vin socrii iar apoi isi doreste sa mergem la un strand care e mai mult de distractii decat de inot, asa ca asta vom face! Sambata dimineata incepe cursul de inot, iar de la ora 14 am invitati inca 8 copii si mi-e tare groaza de ce va fi aici! dar trece si asta si numai odata avem 5 ani!

pe toate, ma duc sa pregatesc copilul mic de nani!

Mergi la inceput

Ioana, pai voi numai intr-o distractie, trai si viata! Luati pe Vla cu voi de data asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuinea
Cat despre sot n-am stiut ca ai probleme si imi pare tare rau sa aud ca nu este iubitor si intelegator. Dra daca nu are calitatile astea doua pe care le are de merita sa te chinui?

In felul lui stiu ca ma iubeste, dar nu mai stie sa fie tandru, sa isi arate afectiunea. De fapt, de cand il avem pe Razvan s-a racit relatia noastra.

Razvan a fost foarte dragut si a acceptat mai usor doza de medicamente de aseara si nu a vomat. Sper sa fie pe drumul cel bun. Si noaptea s-a trezit doar de 6 ori si a papat si din biberon si nu mi-a terorizat asa tare tzatzele.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, 'ubitele mele!

Vaaai, atatea complimente vin catra mine din partea voastra, ca azi nici nu mai stiu cum mi-a iesit micul dejun. Dar de servit, tot il servesc, asa ca, sa curga , lapticul, capucino-ul, suculetul, ceiutul si binemeritata .

Daca tot am trecut prin atatea chefuri si onomastici, plus niste aniversari care se apropie, eu zic ca ne-ar prinde bine si-o inviorare de gimineata, asa ca, incepem:

Acestea "ziind fise", sa purcedem la povesti!

Oti, iubita, eu nu m-am referit atata la varsta Anitzei tale (careia ii spun si eu, din suflet, LA MULTI ANI! si-i doresc sanatate maxima si-o viata linistita, plina de fericire si satisfactii) cat, mai degraba, la inaltimea ei, dat fiind ca Vladi al meu arata la 5 ani de parca ar avea 3 . Cat despre nervul si cumintenia lui, sa nu mai povestim, ca are la dublu fata de doza normala.

Elena, nu dispera, fetita, caci, in atitudinea sotului fata de tine, poate o parte din vina o are si stresul construirii casei, plus ca nici aparitia "concurentei" nu-i suportata prea bine si usor de unii barbati. Ca sa parafrazez pe cei de la "Vacanta Mare", in atari situatie, "traba doar indemanare, pasiune si rabdare", ca sa treci hop-ul! Voi sa fiti sanatosi, ca zilele senine vor veni cat de curand, numai Razvanel sa creasca mai marisor si sa va obisnuiti cu noul statut de parinti! si succes!

Claudita, zici ca te pregatesti de chef??? Si nu-ti este groaza sa-l faci acasa??? ... Pe mine ma cam bate gandul sa le sarbatoresc zilele cipandeilor (doua intr-una) la un club pentru pitici, ca deja au lista lunga de invitati si nu vad cum ar incapea in casa, cu parinti cu tot! Tu cam ce le pregatesti??? Cu ce ii tratezi??? Si ce cadou i-ai luat lui Marc, ca eu si la capitolul asta sunt cam varza-creata???
Mai ia si un daca zici ca-ti pica bine!

Cristinica, tin pumnii stransi sa scapi cu bine dupa intalnirea cu prof-ul atomic. sa-ti mearga toate din plin!

Apropos: voua nu va este frica de experimentul de azi??? ... Mie, sa fiu sincera, cam da!

Ioana, chiar asa, greu v-ati starnit cu concediile, iar acuma nu va mai puteti opri! Lasa, ca orice iesire este un plus castigat, care-ti va imbogati sufletul cu multe amintiri frumoase si cu experiente unice, de neuitat intr-o viata de om! Chiar: nu aveti nevoie de o pisica??? ... Ca ma ofer voluntar!

Nico, mai scoate nasucul din hartii, treburi gospodaresti, sau cu ce te mai stresezi tu acuma, si mai zi-ne si noua o vorbulita-doua! ... Valabil si pentru Katik!

No, cam asta ar fi. Fug sa-mi caut un loc caldut si ferit de gaurile negre, ca sa ma ascund!

inginerele!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, neata.
Oti, sa-ti traiasca Ana si sa fie sanatoasa, sa i se refaca piciorusul rapid de tot.
Ioana, chiar asa, numai distractie?
Elena, eu nu cred ca sotul tau e o cauza pierduta...imi inchipui ca el e stresat de toata nebunia cu casa si tu esti supra solicitata de servici + bebe. Astfel de perioade indeparteaza oamenii dar eu nu cred ca este iremediabil. Cu pasi marunti si multa rabdare se poate face ceva...se pot face chiar minuni. Asa ca...nu dispera!
Cristina, stiu ca trebuie sa am grija de tiroida dar totusi organismul meu e destul de ok inca ...adica CM e regulat. Singurele modificari sunt in faptul ca am luat vreo 2-3 kg de care nu mai pot sa scap, ma simt foarte obosita si umflata in permanenta (ochi, maini picioare) + mi-e foarte sete. Iar de 4 zile ma doare capul in continuu. Iau niste vitamine, incerc sa mananc mai multe lucruri naturale...sa fac miscare in masura in care imi permite timpul si sa ma odihnesc (ceea ce e cam greu pt ca am un fel de insomnii, asa....mor de somn, ma pun in pat, adorm 5 minute dupa care ma trezeste cel mai mic zgomot si nu mai reusesc sa inchid un ochi). Asta e....iar de acum inainte cateav luni stres si mai mare, ca incepe "distractia" cu proiecte si agitatie. Ah...bafta la intalnirea cu proful azi!!!!!!!!!! O sa fie bine, o sa vezi.
O zi buna va doresc!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

'Neata! hop si eu la cafelutza repede ca apoi plec in oras!
Pisi, ce m-am distrat cu bancurile de la tine!
pai lui Marc anul asta i-am luat role, sunt pe dulap, nu le-a descoperit inca, insa trebuie sa mergem azi-maine sa ii iau si genunchiere, cotiere ca nu i-am luat inca! sper sa invete sa mearga cu ele fara incidente neplacute! socrii i-au luat niste masini ce merg pe o pista, ceva de la 5 ani, trening si probabil inca o gramada pe langa, ca asa sunt ei, in privinta asta nu ma pot plange, cumnatelu i-a dat bani!
de facut nu fac prea multe, mi-a facut mami foi cu miere, azi le umplu ca sa se moaie pana vineri, atunci vineri fac un blat din 9 oua pe care il siropez ft bine si crema de la dobos, iar pt sambata un tort de cioco de cumparat . La noi e totul pe baza de cioco fiindca asta ii place lui Marc! iar pt copii cumpar pizza de la pizzerie,si le mai fac cartofi prajiti si cam atat, fiindca toata lumea s-a plans ca au facut mancare degeaba la zilele copiilor si ft putin au mancat! anul trecut le-am cumparat meniuri de la mc donald, si au mancat numai cartofii prajiti! iar de parinti ...am scapat de data asta!
La gradi m-am hotarat sa duc inghetata si checuri de ciocolata!
Nu am vrut sa fac la o sala de distractii ca am tot fost si ajunge destul de scump daca sunt si 20 de parinti, insa pt ziua lui Luca anul viitor in februarie am inchiriat deja sala, de fapt la gradinitza lui Marc se inchiriaza sala si bucataria pt 2 zile, nu e scump insa trebuie din timp ca e cam tot timpul ocupat!
ma duc in oras, imi trebuie de la cofetarie ceva sa ornez tortul pt sambata, am cumpart farfurii, pahare, servetele cu mingi de fotbal, asa ca ornam si tortul in stil fotbal, si imi mai trebuie cateva mingi de cioco de la cofetarie! si aici e moda asa, copii primesc cate o pungutza de dulciuri cand pleaca acasa, noi le-am luat cate o mige si un fluier, dar la dau numai la plecare ca n-am chef 10 copii sa mi se joace fotbal in locuinta sau sa-mi fluiere in creier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Multumim frumos pisi pentru asa tratatie - mmmmmmmmmmm este buna ca deobicei!
Multumesc la toate fetele de urari de bine la intalnirea cu monstrul stiintei dar o sa vad cat de fosonata ies iar nu la propriu la figurat ... De cele mai multe ori creierul meu este cel vizat la sifonare ... Saracutul de el.. parca el ar fi vinovat ...
Cat despre experiment nu ma sperie de fel pentru ca ii stiu foarte bine pe cei de la CERN. Reactorul respectiv a fost ultima data in vizita vara asta si va ramane inchis pentru 35 ani. De securizat este ultrasecurizat deci nu va speriati!
Mai periculoase sunt experimentele mele dect ce fac ei acolo din cauza ca ei si-au luat toate masurile de siguranta eu nu...
Ancuta sa sti ca de la tiroida nu ti se deregleaza CM! Influenteza mai mult capabilitatea ousorului de a fi fertil sau nu. Cat despre: insomnie+sete excesiva+ senzatie de umflare poate fi un sem de glicemi excesiva. Ti-ai facut de curand glicemia? La atata stres sa nu te trezesti cu un diabet pe sistem nervos! Nu vreau sa te sperii dar eu provin dintr-o familie cu istorie la capitolul asta si eu am o predispozitie genetica catre asa ceva. Asa cum am mai zis si eu si parca otilia fa un set complet - dar complet de analize - poate si repetat la doua centre diferite si vezi cum ies.
legat de cadouri ca si eu o sa am sarbatorita in curand. Roxy face 4 ani pe 2 octombrie deja am cumparta o parte din cadouri de aici: papusi, carti care spun povesti in engleza, vrea si ea role ... Ma intreb ce va mai ramane din coate dupa achizitia asta dar cum nu te poti opune vor fi si role ...
Cat despre party va face unul la gradi cu colegii de acolo si inca trei acasa ain transe ca nu reusim sa ne punem toti in acelasi tip si in acelasi loc.
Va las acum ca zbiara treaba si vine intalnirea!
Va pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ziua!
Vla e la gradinita. L am lasat sa doarma acolo. Cica adoarme, se trezeste dupa 10 minute vorbeste cu fetele pe acolo apoi iar aadoarme 10 min. O sa am concerte diseara.
Claudia sa stii ca Vla nu vine cu noi. E prea mic sa inteleaga toate astea, plus nu vreau sa l iau cu avionul ca nu sta locului.
Pisi avem pisica, dar daca vrei te varam in geamantan!!!!
Anca sa stii ca nu e bine cu simptomele astea adunate asa. Cristina are dreptate..dar eu zic ca esti inca tanara si nu poate fi asa de grav. totusi niste analize iti vor indica unde e problema.
Numai la Vla imi sta gandul. De abia astept sa l iau sa l pup!!!!!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, dragelor!

Vin repede cu , suc, laptic, ceiut, capucino si nelipsita si va invit la povesti!

si va las linistite sa va savurati micul dejun!

...revin mai tarziu

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetelor.
Cristina, Ioana, mi-am facut analizele complete in aprilie, cand mi-am descoperit si problema cu tiroida. Nu am nimic cu glicemia, e chiar prea mica. Acum trebuie sa imi refac analizele de tiroida si sa incep tratamentul cu Euthyrox.
Va doresc o zi buna, eu am foarte mult de lucru (ca un inginer adevarat, nu?).

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput