Mici schimbari
1. Am schimbat modul in care se introduce un citat in mesaj. De acum in colo el o sa apara asa.
Citat: |
Exemplu de citat |
In acest fel cred ca o sa fie mai evident cand se citeaza din alt mesaj.
2. Fiecare mesaj si fiecare raspuns are in capul de tabel o iconita noua pentru a vedea linkul direct la acel mesaj/raspuns. Acesta este util in momentul in care doriti sa faceti referire la un anume raspuns. In fereastra care se deschide aveti linkul direct si puteti sa faceti singuri Copy/Paste. Daca folositi butonul, acesta foloseste o componenta de acces in memoria clipboard si apare un mesaj de securitate. Este alegerea voastra daca aveti incredere in acest site si folositi butonul sau faceti simplu Copy/Paste.
Numai bine
Raspunsuri
andacos spune:
Nu vreau sa par rautacioasa ,din contra chiar ma bucura toate aceste facilitatzi,dar cum am putea beneficia de ele(modul de a se introduce un citat intr-un mesaj,sau povestea cu pm-urile)daca accesarea forumului si postarea mesajelor(sper ca acesta sa apara) a devenit o problema!
Imi inchipui ca nu putetzi raspunde fiecarui membru in parte,dar nici raspunsuri din partea moderatorilor de genul"serverul functzioneaza perfect"chiar nu ma (ne) multzumesc!
Multzumesc pentru intzelegere!
Dana
marius spune:
Repet nu sunt probleme cu accesul (viteza de incarcare). Verificati cu daca nu aveti restrictii de tip firewall, site-uri dezavantajate ca si prioritate pe calculatorul dvs. etc etc. Pot fi un numar de posibilitati pt care sa nu se incarce o adresa(IP). De mers merge Ok dinspre serverele DC.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
admin spune:
In ultima vreme am investit mult timp in rescrierea unor parti a forumului pentru a elimina buguri si a imbunatati performanta.
In paralel am acasa un server nou care urmeaza sa il instalez pentru a mari viteza forumului. Din pacate nu toata lumea stie dar sunt cu piciorul in gips si nu pot merge sa-l instalez in sala de servere aflata la 47 de Km. Sper insa ca acest lucru sa se intample la inceputul lunii septembrie.
Qamar spune:
desprecopii este unul din putinele site-uri care imi merg destul de repede, desi sunt pe un modem orange fff lenes...
deci problemele de mai sus cred ca tin de conexiunea fiecaruia
de fapt, Florin, vroiam sa iti urez insanatosire grabnica!
(sunteti inca in RO?)
elara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN 1. Am schimbat modul in care se introduce un citat in mesaj. De acum in colo el o sa apara asa.
In acest fel cred ca o sa fie mai evident cand se citeaza din alt mesaj. |
Am si eu o sugestie. Dupa cum observ eu dupa cuvantul CITAT mai apare si "din mesajul lui x"
Pentru ca nikurile la genul feminin nu se declina la genitiv cu "lui" si apare "citat din mesajul lui Ana" (in loc de Anei) eu propun sa apara "citat din mesajul postat de ...." .
Sugestia mea nu se vrea o critica pentru o scapare de inteles cand depuneti atata efort pentru acest site pe care eu una il iubesc. Daca o agreati si e timp pentru efectuarea modificarii eu una as aprecia gestul.
Insanatosire grabnica si sa stii ca m-a emotionat pana la lacrimi articolul aniversar de anul acesta.
P.S: Si mie imi merge excelent site-ul. Fff repede. RAR DE TOT (la cateva luni) merge mai greu si nu tine mult.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca