Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 5
danita spune:
salutare
apropos de piscat copii : azi ne-am intalnit pe strada cu cineva care are un baiat de varsta fulguletilor nostri . copilul a inceput intai sa tzipe la P apoi sa dea cu palma in P , parintii ii spuneau ca NU el repeta, apoi a inceput cu piciorul ...... P nu zicea nika, nu l-a placut ... el se baga in mine cand cupilul cela era mai veolent ... io nu prea am stiut cum sa reactionez ......
D
Teutz spune:
La multi ani Crykett!
Kikineata, ma bucur tare, tare, ca Garga merge mai bine! Sa dea DD sa treaca repede totul si sa poata alerga iar ca ma inainte!
Ruxandra
Luciaro, vacanta placuta!
Yagmur, si Alexia alearga incotro vede cu ochii, nu conteaza ca e vreun pericol. Degeaba strig sa se opreasca, sa ma astepte, ca vine masina, ca e baiatul cu bicicleta, ca sunt scari si se poate rani etc... nici nu se uita inapoi, vorbesc de una singura. Si are o viteza... Cand ma duc dupa ea, chicoteste si fuge si mai tare. Ia totul ca pe o joaca, iar mie imi vine sa-mi dau palme, ca nu stiu cum sa mai procedez, cum sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa se opreasca atunci cand ii spun. I-am explicat de n ori, cum m-am priceput, cat mai pe intelesul ei... Cand are chef sa asculte ce spun (ca de multe ori nu are si incearca sa scape din mana mea, sa fuga in continuare), incepe sa rada, isi freaca fata de mine, imi arata o frunza de pe jos... Offf!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Danita, daca as fi vazut ca, desi parintii i-au spus sa nu loveasca, el vrea sa faca chestia asta in continuare, eu mi-as fi luat copilul in brate si i-as fi spus micului violent ca e foarte urat ce face si ca, daca va continua asa, nu se va mai juca nici un copil cu el. Fiind de varsta fulguletilor nostri, poate nu o sa priceapa el mare lucru, dar parintilor nu le va pica bine si poate se vor ocupa mai mult de problema asta.
Am mai vazut prin parc copii micuti batausi, iar parintii sau bunicii aruncau de la distanta cate un "X, nu mai lovi copiii!" si gata, ii lasau in pace. Fara explicatii, fara discutii cu ei. Bineinteles ca aia loveau din nou cum prindeau ocazia.
O fi bine, o fi rau, eu asa as fi facut. Daca Alexia a imbrancit vreun copil ca i-a luat o jucarie, de exemplu, i-am atras imediat atentia, i-am explicat ca nu e frumos si am fost atenta ca faza sa nu se mai repete, sa intervin in timp util, sa-i distrag atentia cu o alta jucarie etc.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Donia spune:
crykett, La multi ani si multa sanatate si sa te bucuri din plin de frumosii tai!
Citat: |
citat din mesajul lui Teutz Danita, daca as fi vazut ca, desi parintii i-au spus sa nu loveasca, el vrea sa faca chestia asta in continuare, eu mi-as fi luat copilul in brate si i-as fi spus micului violent ca e foarte urat ce face si ca, daca va continua asa, nu se va mai juca nici un copil cu el. Fiind de varsta fulguletilor nostri, poate nu o sa priceapa el mare lucru, dar parintilor nu le va pica bine si poate se vor ocupa mai mult de problema asta. |
Teutz, da' apriga te-ai mai facut! Nu te stiam asa
Si Cristi ne plezneste de vreo cateva zile, vine razand spre noi si JAP... una peste ochi!.. daca ai idei despre cum "ma pot ocupa mai mult de problema asta" , sunt foarte receptiva!
Da las' ca-i trag si eu un perdaf micului violent Mai, scuza-ma, da nu ma pot opri, ii si vad mutrita lui Cristi, la inceput o sa vorbeasca deodata cu mine, in acelasi ritm si pe acelasi ton, cum face cu Roxana, apoi o sa-mi traga un zambet de toata frumusetea, tare mandru de el!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
Deea,
n-ai activat PM-ul,eu cum iti dau nr meu de tel?
daca puteti maine,dupa ora 17 ne vedem in Titanii la tasnitori in fata...
Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
crykett spune:
multumesc inca o data pentru urarile de bine
KIKI-Nu pot sa maninc nici eu dim.beau doar cafeaua,apoi continui cu restu si cina o maninc mai devreme sau deloc (pe la ora aia sunt afara cu copii)despre copii care lovesc in parc,intii discut cu ei,apoi daca se repeta apelam la bunici,parinti care insotesc copilul daca nici asa nu merge,ii spun copilului meu sa nu mai vorbeasca,joace ,cu el si am rezolvat problema (valabil pentru cel mare)la cel mic inca nu am avut parte de asa ceva.
crykett spune:
dia -felicitari pentru inscrierea lui oana,ma bucur ca i-a placut.
si eu l-am incris la cresa si mi-a zis sa il aduc la 1 septembrie sa se acomodeze mai bine si ma apuca plinsul cind ma gindesc ca trebie sa il duc(mai e asa putin)
kikineata spune:
Crykett mare lucru ca poti sa mananci devreme cina. Io pe la 8 e f tarziu dar asta e. Bafta la cresa! Unde?
Dia, te rog sa povestesti cum a fost in alegerea gradinitei ca am creierii prastie. Ma hotarasc la una doua pac vine careva zice ca e naspa si tot asa. Sigur certitudinea va fi cand merge io dar nu m-am urnit! Deci cum a fost, ce-a zis Oana??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)