Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 3
dianocica spune:
de cand impartim calculatorul nu apuc deloc sa mai scriu. asa ca pe superscurt...
laura exista relatii in care copilul nu primeste suficienta atentie si afectiune, dar o primeste din plin dupa ce ii ia bataie, ca rezultat al mustrarulor de constiinta. si se ajunge la o dependenta, copilul invata a faca acele lucruri pt care primeste intr-un final afectiunea mult dorita. si da, isi iubeste parintele abuziv, pt ca ii ofera, totusi, afectiune. asta apropo de ce ziceai tu, ca dani o iubeste pe bona. asta nu e o garantie pt nimic. cat depre amenintatul cu bataia... sa ti mai spun una. ma uit la alex si la d. acum se inteleg perfect, da' perfect, d a ajuns la performanta de a sta ore intregi cu alex fara sa intrrebe de mine. si il stii pe d. si inca suge bine toata ziua. dar nu cand e cu alex. si stii cand s-a intamplat asta? cand alex nu si-a mai cautat relaxare dupa servici si dupa copil. cand a reusit sa gaseasca toata relaxarea in copil. sper ca se intelege ceva
dianav eu nu as insista deloc pe faptul ca e o domnisoara si ca domnisoarele nu se poarta asa. d facea asa cand era frustrat dar in acelasi timp cand nu primea suficienta atentiue. adica el se chinuia sa faca ceva, eu il lasam sa-si vada de treaba, dar ratam momentul in care el ar fi nevoie ca eu sa intervin. sa il ajut. din mom in care mi-am dat seama nu l-am mai scapat de sub ochi si cand vedeam ca incepe sa devina din ce in ce mai nervos ca nu reuseste, mergeam langa el si ii ofeream ajutorul. cat despre explicatii...la nivelul asta nici nu stiu daca sunt necesare, pt ca e evident si pt ea ca adca se loveste peste fata o doare. (am retinut ca sae loveste doar pe ea, nu pe ceilalti. am retinut bine? )deci nu ai ce explica, dar poti fi alaturi.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa ..mi-e greu ca n-o s-o mai vad pe Diana...,pe Ruxandra,pe Raluca...am impresia ca plecand la C-ta imi iau 'La revedere' de la forum nu stiu de ce...,parca va pierd pe toate... |
Bre, de mine nu scapi.. nici sa vrei. De fapt iti dau intalnire fix la o luna de la ziua ta.. ah, si [omulet ganditor] cred ca si la botezul lui Raducu.
Apropo.. de doua zile cine mi se jeleste pe skype.. "pleaca Dandusa, pleaca Dandusa"?! Ei? Mami de Maya.. m-a inebunit. Ai facut cuceriri serioase.. nu gluma. Ups.. ar tb sa fiu geloasa.. bi-geloasa.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
Crykett
Pupam tare raza de soare.
Ktrinel, faine poze.
dianocica spune:
problema urgenta
stie cineva nr lui a deju de la noua casutza?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
kikineata spune:
Ktrinel, mersi ca mi-ai amintit ca Duli a fost deschizatoare de drumuri la mers...Doamne dar chiar la 8 luni jumate...de necrezut. Si sa stii ca-s perfect de acord cu..."anormalitatea"
Cryckett m-ai spart cum 8 kile intr-o luna??? Zi repede? Adevarul e ca inceput am dat repede dar apoi am mai sarit calul dar nu rau adika in loc d epui la gratar , snitel si inghetata, frappe-ul isi spun cuvantul Rar o punga de pufuleti...ma innebunesc.
Madaluta....pe toate le stii...da chiar sunt mai relaxata pt. ca de ieri vad ca mereg mai bine, azi chiar binisor. Si pe biletul d eieri de la dr scrie ca e in remisiune afectiunea. Nu pot explica ce era in sufletul meu...negru tot. E rau dar cica asa e la primul copil. Nu ma pot controla absolut deloc deloc.Asta e. Dar azi nu mai avem tratament sper sa fie bine si ma rog sa fie un episod izolat, pasager.
Ha,ha, io tot cu gandul la Duli, Duli, ce misto suna!
Dianav, la Garga palma catre mine sau la ea exista doar cand o iau din panta care duce spre strada. Explicatiile chiar nu tin, cu cat zic ca nu cu atat face mai rau, in rest e OK.
Diana, dc ai sti cum e Garga acum cu tati cred ca plangi de emotie, io asa fac. Il adora. Seara plange s-o tina in brate la culcfare, nu vrea sa doarma, o duc la geam si vede o oarecare masina care pleaca si zice oftand tati, crede ca pleaca la serviciu. Cand vine seara sa ne ia din parc, alearga atat de tare ca se izbeste in pieptul lui. Dc il vede de la departare chiuie, ii face din mana, nu s euita pe unde merge, si cand se apropie arunca jucaria din mana ca semn de suparare ca unde a fost toata ziua. Seara bea laptele dupa doua guri se opreste, zice tata si ofteaza....dimineata face ochi, deschid usa, zice tata, la pranz cand plecam din parc crede ca tre sa vina tati si intreaba tata?? Sunt asa frumosi. Deja lui ii zice uneori si tati.
Si da sa stii ca tata isi gaseste relaxarea in copil si simte si Garga. Io uneori spre seara sunt daramata.
Apropo, Donia, ti-am zis ca-s obosita si ametita?, asta asa ca sa stii si tu. Si dorm 8 -9 ore pe noapte...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata ..da chiar sunt mai relaxata pt. ca de ieri vad ca mereg mai bine, azi chiar binisor. Si pe biletul d eieri de la dr scrie ca e in remisiune afectiunea. Nu pot explica ce era in sufletul meu...negru tot. E rau dar cica asa e la primul copil. Nu ma pot controla absolut deloc deloc.Asta e. Dar azi nu mai avem tratament sper sa fie bine si ma rog sa fie un episod izolat, pasager. |
Ce veste buna! Bravo garga
Si Kikineata.. e perfect normal ce simti. Si nu conteaza ca e primul, al doilea, al treilea.. mai ales ca nu a fost o simpla viroza.
crykett spune:
va multumesc din suflet pentru urarii.dau de baut avem de toate chiar si dietetice
am reusit sa imi inscriu copilul la cresa(e bataie pe locuri)suntem bine sanatosi(slava domnului)sper sa ne ocoleasca virusi de acu in colo.kiki iti trimit pm. cu regimulva pup si inca o data va multumesc pentru urari
dandusa spune:
La multi ani,Crykett,multa sanatate,multe impliniri
Ruxandra,
nu fi geloasa,tu stii ca ocupi un loc special in inima mea
Kiki,
nici nu stii cat de tare ma bucur ca santeti mai bine...se simte din postarea ta ca esti mai relaxata...,of...
Deea,
hai sa ne vedem in week-end in Titanii,vrei?
Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
kikineata spune:
Deea, io zic sa mergi la un ortoped. Deci parca stiam dar nu chiar clar ce mi-a spus dr...cand exista o afectiune oriunde copilul isi gaseste o pozitie benefica sa poata merge/functiona si de aici mersul aiurea, schiptata, interior, exterior...si ceva f imp cica tot ce e pana in 4 ani se regleaza important e sa mergi cat mai devreme si mersul final se formeaza pan la 7 ani. Cica sunt copii care au fractura, fisura parintii nu observa si au capacitatea extraordinara de a se suda/recupera singuri. Apoi cica d ecopii mai mari care vb a auzit tot felul de tampenii....imita mersul bunicii sau vecinului de la et .x cu carje sau pe nush care impuscat la desene in picior....bine sunt si aberatii dar si adevar ceva la mijloc.
Dandusa, Rux nu stiu daca e complet refacuta dar nu vedeam nici un regres jur imi sareau mintile. Acum vad ca e mai bine. Dar dau tratament si nu vedeam nik. Of sper sa fie bine.
kikineata spune:
Cryket, saru mana....da m-ai terminat..deci tu chiar mananci. Io nu pot papa dimi si stiu ca e important. Gustari rar de tot. Ai tinut exact ca acolo zilnic??
La mine e simplu.
rar dimineata sa zic 75 gr pui sau frappe :))) si cafea
pranz pe la 13 - 14 (cu o foame de lup) 150-200 carne+ salata rar legume, uneori orez + inghetata de rigoare
gustare din an in paste pe la ora 17-18 fructe sau cremvusti (cand n-am carne)
seara iar carne cu salata sau un fagaras(unoeri 2) + inghetata :)))
Nu pot renunta la inghetata, pot dar nu vreau. Unoeri sear in loc d einghetata bag pufuleti. Si carn inseamna chiar si snitel, adik rau.
La 2 sapt asa o sarma cu mamaliga si smantana, o ciorba :)))
Naspa n'est pas?? Dar merge bine asa la mine ...as vrea sa merg pe 2 -3 kg pe luna dar sa nu ma-nnec la mal...