Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KtRINEL-incercam si eu o explicatie cu gerul dar nu tine
nu m-am gandit pana acum,sa fim ipohondri,noi romanii ??? adevarul e ca in jur am cateva

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KIKINEAtA-e normal ca inca are pampers,sub 2 ani ,nu iti fa probleme.nu inteleg de ce la gradinita cer sa i se scoata pampersul. ca e la fel de greu sa o duci la wc sau sa o schimbi..
nu mai zic ca majoritatea fac pe ei la varsta asta..

ROXANICA-asa e,daca va creste David ,va va fi greu sa va reacomodati cu un bebe..
acum,pana nu va treziti

la voi merg paginile forumului naspa ??? de cate ori intru aici,e vai si amar !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

kiki, roxanico, pe bune ca eram total aiurea inainte, bolnava rau...na, si traiul in Bucuresti, ca provincial ..te afecteaza..ignoranta m-am intitulat prin comparatie cu mamicile ca voi, care se intereseaza in cele mai mici amanunte despre gradinita, de ex....e bine, nu zic nu, sa poti tine totul sub control...dar ce pot face eu aici, unde totul imi e strain, cu cine m-as putea lupta ? cu morile de vant ? si-apoi am vazut ca nici nu e asa rau...

ar fi super daca ai putea ca si mama, sa suplinesti toate chestiile pe care le-ar face la gradi ..si sa ai si rezultate...de ex pot eu sa cant «in casuta din padure» pana ragusesc...ceea ce am si facut , va jur...dar tot nu m-a imitat..dup-aia am observat ca e mai receptiva la activitatile in grup...gaseste ca e mai fun sa cante si sa dansesez cu toti copiii..asa ca eu sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aelita, nu, nu mi-au cerut la gardi asta. S-au mirat ca sta pe oala in casa si face kk si pipi chiar. Au zis ca-i dezvata ei. Dar dc tot am inceput procesul sa continui. Si ziceam ca e inca cu pampers, nu ca tre sa renunte acu la el, in sensul ca dc face la oala io tot pun pampersul ca intr-o zi afara fara el am schimbat 4 randuri de haine...in casa nu-mi place ca face pe jos si s ejoaca in el, aluneca...asta zic ca inca pun pampers si poate nu ar tb. dar nu da semne ca o deranjeaza cand face pe ea....

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

kiki, io nu stiu ce sa zic de pampers..si aici ma cataloghez ignoranta , leit-motivul zilei ..i-am facut cunostinta cu olita, dar nu prezinta interes...si nu pot insista pt ca la grupa la care e nu ii pune ...tie ti-au cerut sa o duci fara pampers ? atentie, nu insista daca nu e 100% pregatita..deja va fi o mare schimbare pt ea si ar putea regresa inantrenament, ceea ce ar fi normal ..pe mine nu ma deranjaza ca poarta inca pampers..cred ca m-ar deranja daca ar avea 3 ani...dar deocamdata nu are nici 2..so, mai incape o tzara de ignoranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am scris un kilometru de mesaj si s-a dus.... pe apa sambetii. Sper sa mai am timp sa mai scriu iar............

Teutz, multumesc. Ce scumpica e Alexia...

deeaA, multumesc. Norocul meu ca apa era calda, ca altfel nu stiu ce ma faceam cu ea....

aelita, nu stiu de unde apar astfel de oameni, ca am si eu o vecina, care vinde tot felul de chestii naturiste si mereu incearca sa-i dea ceva Stefaniei. Zilele trecute voia sa-i dea nu stiu ce ciocolata calda, ca e medicament... bla, bla. am luat Gaza frumos de manuta si am plecat, ca m-am enervat. Daca eu am spus nu, pai nu ramane. Eu decid ce ii dau si ce nu. Te inteleg si te sustin

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dianav, daca nu suna ceasul dimineata... nu stiu daca m-as fi trezit, dar noi la mare, pentru aerosoli ne-am dus. Insa la pranz si eu picam langa Stfey....acasa nu pot dormi la pranz.

madaluta, nu pot decat sa-ti spun ca te admir si ca iti doresc sa-ti dea DD putere sa treci peste perioada asta. Mai tarziu Darius cand va mai creste va fi mai intelegator si o sa fie bine.

asiza, nu mai vreau sa aud de chistoace, ca ecologista mea si pe plaja si in parc are grija sa le adune, apoi vine si ma i-a de mana si zice cos-cos, adica s-o ridic sa le puna in cos. Nu stiu de ce nu se face ceva...e crunt... pe unde te invarti sunt numai chistoace si coji de seminte.
Iti multumesc si tie ca te-ai gandit la mine azi. N-a fost chiar cum mi-am dorit, dar am reusit sa obtin un program asa cum am vrut eu si dupa discutia din mai, mi-a dat de facut, cam ce mi-as fi dorit. E mult de munca, trebuie s-o iau de la zero, dar nu de munca mi-e mie frica. Sa dea DD sa fie bine Stefy sa ma pot duce si sa nu tb sa stau pe acasa.

Kiki, si Stefy e la cresa. Cred ca am mai povestit acomodarea, Cel mai greu a fost acomodarea mea... si ea cred ca a simtit asta.
Am sa va povestesc cum a fost cu olita pe drum...in masina...ca ea cerea si sotul nu putea opri si apoi statea cu ea in brate.... dar in scutec n-a vrut sa faca.
Faza cea mai tare a fost in Constanta unde se circula bara la bara si ea a facut kk si l-am plimbat jumate de oras, pina am intrat la un Peco.... a fost... criminala si ea spunea "cat-cat" si se repezea la olita sa-l i-a sa mi-l arate, ca poate nu l-am vazut. Am zis ca ma duc in lumea mea.... Nu puteai frate sa opresti, si chiar daca opream, unde era sa-l arunc. Daca era un pish, hai... ca mai merge....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

iulia-stefy, vai, rasu-plansu cu olita aia..acomodare usoara si tie la job! sa nu uitam de mamici, ca si pt ele o schimbare !

hai ca eu ma retrag pt azi, ca nu vreau sa monopolizez, sigur vor si altii sa zica ceva..si nu au loc de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

au dormit mai bine asta noapte, nu m-au trezit decat de vreo 3-4 ori...
cu burtica sunt ok amandoua si nici febra nu mai face isabelle
peste o ora plecam la summer party la un hipodrom aici in toronto
poze mai am de pus, dar nu prea am timp acasa...
lacramioara adaptare rapida la job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai ca daca s-a retras Ktrinel am eu loc
Multe as scrie, dar sa vad cat apuc, ca mi-e un somn... iar copiii mei sunt in verva, ba pe mine, ba sub mine, ba pe langa mine... si pe unde se mai poate. Eu inca mai beau cafea si sper sa ma trezesc la un moment dat.

madaluta, o sa vina si vremuri mai bune, o sa inveti sa te organizezi, sa stabilesti prioritati... Acum la noi e bine, dar au fost multe momente ca alea pe care le-ai povestit tu... chiar daca Roxana era mai mare, tot trebuia sa ii dau atentie, la spalat, dat mancare, lectii, activitati, iubit, si tot erau momente in care mi-ar fi trebuit patru maini pe putin, nu doua. Si ma apuca apoi plansul ca nu am reusit sa ma ocup cum trebuie de ei, ca ba pe unul, ba pe altul mi se parea ca il neglijez.
Dar eu cred ca solutiile le vei gasi doar tu, la un moment dat, cand o sa treceti de faza de rodaj... Eu vreau doar sa iti spun sa faci doar atat cat poti! Nu trage de tine, ca nici resursele tale nu sunt nelimitate, oricat de mare iti e dragostea. Jucariile si acum am momente in care le imping cu piciorul ca sa nu imi stea in drum si le strang de regula doar seara... si nu mereu, ca uneori pic seara, asa ca raman claie peste gramada pana a doua zi. Uneori reusesc sa fiu organizata si sa fac totul intr-o zi, dar sunt alte zile in care rufele zac pe te miri unde, pana le vine si lor vremea de strans. In unele zile nu am timp de gatit, asa ca cumpar o pizza, sau comand ceva mancare...
Ai mare grija de tine, ca a creste doi copii inseamna mai mult decat o slujba full time. Sper sa fii bine cu stomacul, bine ca n-a fost mai rau!

aelita, mare rabdare ai avut cu cucoana aia si cu mama-sa! Niste demente! La cum ma simt acum, cred ca le-as fi tras vreo doua!

Si inainte de a ma retrage si eu ca poate mai are Ktrinel ceva de zis , va anunt ca azi Cristi a zis cel mai complex cuvant din viata lui: pa-pu-tii = papucii!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput