Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 12
dianav spune:
Monica pur si simplu m-am emotionat de tot citind. Sa va fie sanatosi amandoi si sa va bucurati de ei! Clar nu sunt facuta pentru doi, mie mi s-ar rupe sufletul in doua, stiind ca unul are nevoie de atentie si eu trebuie sa ma ocup de celalalt. Fireste, nu e o tragedie, dar pe moment doare rau.
Da, da si eu sunt precum Kiki, fetele care ati inscris copiii la gradi cum v-ati obisnuit cu gandul????? Nu va macina gandul ca nu are cine sa ii stearga daca se murdaresc, cine sa ii aline daca au cazut/certat/batut?!!, daca sufera ca nu e mami la ora de somn sau mai stiu eu ce...
flore26 spune:
Am aparut si eu...scurt, ca sa nu ma uitati de tot...
Am vazut pozele AELITEI, mi/au cazut cateva lacrimi vazand cat sunt de frumosi amandoi...MONICA sa/ti traiasca TEODORA ( una din variantele de nume pt bebele nostru 2 e EMMA TEODORA sau GABRIELA ), sa ai laptic cat mai multa vreme si sa fiti toti sanatosi...Noi suntem bine...burta creste, am 61 de kg, inca bine , bebe e o zbenguita, misca aproape non/stop, mult mai mult decat Alessia, dar savurez fiecare miscare...Ne/am gandit si noi sa recoltam celule stem, asa ca am nevoie de niste pareri, pentru ca am auzit si bune si rele: Voi ati recolta celule stem? sau O sa recoltati la bebe2, daca la primul nu ati facut/o? Poate ma ajuta si fetele din alte tari cu sfaturi...ALESSIA e bine, vorbeste de toate, chiar foarte multe si foarte clar, unele, pentru varsta ei, a inceput sa faca si acorduri ( piciolu meu, mana a lu mea )...din 15 septembrie va merge la cresa...m/am hotarat cam de vreo 2 saptamani, pentru ca se schimba pe zi ce trece, si nu neaparat in bine: ma ingrijoreaza ca a inceput sa dea in copii, mai ales in cei pe care ii vede mai linistiti, nu conteaza varsta, cu Irene se joaca putin frumos, apoi incepe sa o traga de par, sa o piste, iar la final da cu picioarele...habar nu am de unde apucaturile astea, mai ales ca la noi in casa nu se tipa, nu ne batem, nici macar nu ridicam tonul unul la altul, totul i se explica frumos, nu e certata, de bataie nu mai vorbesc...i/am explicat in fel si chip...am tot mai mari emotii in ceea ce priveste bebe2...cum se va comporta atunci...Am citit sfaturile voastre in legatura cu ciupitul, muscatul, impinsul altor copii, si cred tot mai mult ca tine si de firea copilului...sunt copii linistiti, pe care ii pui intr/un loc si acolo stau si se joaca, si altii care nu stau o secunda, sunt mai energici...sunt multe de spus, eu tot mai ingrijorata, ingandurata, ea tot mai nazdravana...soacra/mea foarte mandra: seamana pe tasu, ca asa a fost si el foarte neastamparat si rau...Poate aveti idee cum as putea proceda de acum incolo, altele in afara de rabdare...cand suntem acasa sau intr/un loc unde nu cunoaste, nu avem probleme, in schimb daca suntem cu copii pe care ii cunoaste e jale: impunge, trage, le ia jucariile...asta daca nu cumva celalalt copil e mai naravas, ca atunci sunt prieteni...Nu stiu cat ati inteles, ce ati inteles, nu mai pot reciti...sper totusi sa gasesc o solutie... LAURA ...iti doresc tot binele din lume alaturi de puiul si de sotul tau Cam atat...ma pun pe pat...la 4 merg la banca sa scoatem creditul26+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
Am revenit pentru a/mi schimba semnatura...am intrat in saptamana 30 ..ce mai trece timpul...doamne!!!!...
DIANAV nu m/am obisnuit cu gandul, si nu cred ca o sa ma obisnuiesc vreodata... plang cand ma gandesc, mai ales ca, in cazul meu, as putea sa nu o dau...la mine e si un avantaj, o pot duce zilnic, sau doar uneori, o pot lasa pana la 12, sau pana la 4, eu fiind acasa toata ziua cu bebe...totul depinde insa de ea, daca ii place o mai duc, daca nu amanam...am fost in vizita la gradi de cateva ori, si de fiecare data plangea cand plecam, pentru ca vroia la copii...oricum o data si o data tot va merge la gradinita si la scoala, si la facultate, si se va marita......si noua tot greu o sa ne fie...30+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
POZE de la Sf.Ilie si de la strabunici
leyla spune:
Monica, bine ati venit acasa! Vai ce m-am emotionat citind postarea ta, bine ca ati trecut cu bine peste toate, acuma mult succes cu adaptarea in patru!
Roxanica, intr-adevar Kaan este un copil foarte cuminte, chiar spune lumea in parc, ca probabil e cel mai cumintel din grup. Si de asta si noi putem sa mergem cu el absolut oriunde. El nu impinge/loveste/musca/pisca iar daca altcineva atenteaza la jucariile lui sau vrea o jucarie de la un copil el e diplomat si ia o alta jucarie pe care o ofera insistent copilului respectiv.
Ruxandra, ma bucur ca ai aparut la orizont inainte sa scot . Ia zii, voi pe unde v-ati mai plimbat ca sa-mi faci din nou pofta. Ca doar abia ce am venit dar parca iar ma mananca talpile.
Raluca, ehei, fata mare Adinuta (si nu ma refer in sensul greutatii), felicitari pentru olita. Nu stiu ce sa zic de greutate, noi suntem la extrema aialalta, deci un cui am si eu oarecum...
Flore, chiar dimineata ma gandeam la tine, deci ai scos AMR-ul de la naftalina... Eu una as recolta la al doilea, chiar imi pare rau ca n-am insistat pe subiect, nu m-am informat suficient inainte de nasterea lui Kaan.
Si gata cu munca pe ziua de azi, ma duc acasa la puiut.
danita spune:
azi avut oaspeti de seama , va dau indicii : fulguletz din ct ! :)
super faine intalnirile astea , m-am bucurat sincer !
o zi frumo
D
kikineata spune:
Danita raspund io. Crinuta superdraguta?
Roxanica, la mine toate variantele sunt valabile inca. Sunt in cercetari gradi dar mi se pare prea mica si-mi pun muuulttt mai multe intrebari decat tine. Nu exclud nici varianta bona. Dar unde gasesc o doamna pe gustul meu? hmm...deci cum spune draga Ruxandra...vazand si facand...rezultatul il astept si io cu sufletul la gura. Dr asa a zis dar intelege si optiunea mea ca doar ea tre sa ne faca Prevenarul.
Raluca, felicitari pt. olita. Sara e pe drumul cel bun si cred ca ar tb sa o las fara pampers dar dc se scapa se joaca in pipi. Dar...azi deja a facut kk de 2 ori la oala, de vreo 4 -5 zile face zilnic. Pipi de 4-5 ori pe zi, sta pe oala rade si termina imediat. Si cere...zice pipi sau kk. Zilele astea-s calduroase voi incerca si afara. Oricum sunt incantata pana acum.
In privinta kg Adinutei spun scurt parerea mea. Da sunt de acord cu tine. Nu e exagerata greutatea dar e la limita superioara. Atentia care o acorzi acum meniului mi se pare super suficient pt. moment. La baieti ar fi o greutate f buna, medie dar la fete nu. Gandeste-te cand esti mai plinuta (cum sunt io) ce dificulati ai d emers, respiratie, apar probleme derivate de sanatate...io intotdeauna incerc sa ma pun in locul lor.
Ma Leyla ma....in poze pari ca ai burtica mica mica de graviduta, jur de nu zici ca esti insarcinata. Si io miros mai bine ca Donia ca-s mai aproape.
Dia, cum ecu vaccinu' cu Hepatita A?
A-deju mi-o fi ie dor, pe tine te doare la basca! Traiasca Regina!
Ruxandra, zi si mie ce ti se pare ca nu ne-aude nimeni!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Acu io-s la ora adevarului. Adik dc ma intrebati raspund!
Yagmur, intr-un singur mesaj ai scris de 2 ori cuvantul deprimata deci ceva adevar la mijloc este. Si nu cred ca ai nevoie de psiholog ci in momentele d eliniste revizuieste tot si vezi ce-ti scapa, ce-ti lipseste si cum poti sa te ajuti. F mult depinde de tine...ca n-are de cine!
Floricicaaaa, mai ce frumoasa esti tu insarcinata, ce iradiezi, ce lumina ai pe fatocccc!! Alessia e frumoasa tare. Si lasa-ma sa zic in legea mea ca..seamana cu tine.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Ktrinel spune:
danita, parca Lucia plecase in concediu ...hm?? Apropos, Daphna, mai jelesti dupa Deju ?...hai , scoate capul la lumina cu povesti de la malu marii ..
wow, vazut si eu poze ..pline de blonde . leyla, flore, alessia..ce frumuseti!
kiki, eu ma abtin sa fac apologia gradinitei..ca o sa sara lumea ca deh, a mea a fost abandonata acolo de la 9 luni...pare Garga micuta, dar eu am incredere in ea...e descurcareata fata...vezi sa ii faci trusou de gradi, da
Dia, te asteptam cu restanta despre gradi !
raluca, si noi facem parte din categ grea...desi habar nu am cate kile mai are..mi-e greu sa scot cantarul de sub pat dar cred ca pe la 13,5 ...