Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Ramomar, uite o poza cu mine.
Am uitat sa-ti raspund, in prima instanta, ca nu pun poze cu mine pentru cu nu-mi place cum arat din cauza kg. in plus.
Tot mi-am zis ca o sa pun o poza cu mine cand o sa ajung la greutatea Lilinei. Probably never. Ever.
Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Ramomar, uite o poza cu mine. Am uitat sa-ti raspund, in prima instanta, ca nu pun poze cu mine pentru cu nu-mi place cum arat din cauza kg. in plus. Tot mi-am zis ca o sa pun o poza cu mine cand o sa ajung la greutatea Lilinei. Probably never. Ever. Asa creste Maria Diana |
mercic Gety, ma bucur ca ai pus poza cu tine, e foarte frumoasa poza, cum radeti amandoua, asa am avut ocazia sa o vad si pe Maria zambind, ca ea de obicei e tare serioasa in poze.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Gety, cu ocazia asta am vazut si eu pozele de la mare , ca le ratacisem prin capitolul trecut, Mariuca ta se face tot mai frumoasa pe zi ce trece, imi place si poza cu voi 2 zambaretze .
Lilino, cam des pomenesti tu de mancaruri si alea-alea, chiar asa te pregatesti sa ne dai vreo veste bomba ???
Sephora, sanatate lui Matteo, sper sa se rezolve pana mergetzi in concediu.
Tasia, imi pare rau ca nu mai vezi nici o solutzie, cel m ai trist intr-o astfel de situatzie e faptul ca cel mai mult sufera copilul, eu chiar nu vreau sa stiu cum ar reactziona ai mei sa-i despart asa de tata, asta insemnand sa-l vada mai rar ca pana acum. Poate totusi revenitzi la sentimente mai bune 
eu va las acum, mi-am propus sa curatz pivnitza azi, weckkk!
Pe mai tarziu!
lilina spune:
| citat din mesajul lui AdinaF Lilino, cam des pomenesti tu de mancaruri si alea-alea, chiar asa te pregatesti sa ne dai vreo veste bomba ??? |
not a chance
poate doar ca sa va zic ca m-am ingrasat la loc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Crisnemes spune:
Tasia eu aveam nevoie de un cip.Dar spune-mi si mie cine ti l-a montat si cat costa (montaj + cip).
Cat despre problema cu sotul trebuie multa rabdare din partea amandorura (stii barbatii sunt un pic mai egoisti - stii bancul - unei femei ii tb un barbat sa o satisfaca iar unui barbat ii tb toate femeile din lume si tot nu e satisfacut).
Gety- am vazut poza cu tine si sa stii ca esti tare draguta si Maria e de asemenea o scumpete.
Sephora- multa sanatate lui Matti.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
beatrix spune:
Salutareeee!
Am reveniiittttt! Gata concediu!

Am intrat cat sa va spun ca am cunosc doua mamici de bucurii implinite si fericite, Adina si Cristina! Pacat ca a fost asa scurt! Copii s-au inteles foarte bine! Multumesc fetele pentru ospitalitate! Sunteti minunate!
O sa revin mai detaliat deseara dupa ce-l adorm pe Eric si sper sa mai recuperez din urma!
Va pup pe toate,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Mirabelac spune:
Buna seara!
Am scapat definitiv de pampers, nu stiu cum, sincer nu mi-am dorit asta asa de repede
pt ca ma trezeste toata noaptea, nu stiu daca va mai amintiti dar pana la 1.6 ani copilu n-a dormit noaptea. Azi noapte s-a trezit de 2 ori pt pipi, la 2 si la 5.30, a zis ca el vrea cilotei si sa-i dau pampersul jos, in seara asta l-am fortat sa i-l pun pt siguranta si nu a vrut nicicum. Trebuie sa fug la farmacie sa-mi cumpar chestii din alea impermeabile pt pat, nu mai stiu cum se numesc.
Am aflat de HOMEOVOX pt raguseala, stiu ca unele dintre voi au dat la copii, cate se iau pe zi?
Sephora multa sanatate lui Matti, sper ca ati scapat deja.
Tasia imi pare rau ca ati ajuns in situatia asta, in orice cuplu sunt probleme mai mari sau mai mici, important este sa le evaluam cat sunt de grave si daca merita sa facem compromisuri, care sunt partile bune si cele rele ale relatiei. Sper sa iei cea mai buna decizie pt voi si pt Mario.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Eu nu am putut intra ieri deloc, nu m-am simtit bine; se pare ca azi am inviat.
Gety, frumoase sunteti; ma bucur sa te vad, dar nu stiu de ce mi te imaginam cu parul mai lung. In poza pusa de tine ati iesit super!!
Mira, felicitari pentru despartirea de pampers!
Sanatate multa lui Matti!
Va pupa Lili, nu ne-am intalnit, am facut schimb de sms-uri.
Alexandrina
32+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
| citat din mesajul lui CristinaGoji Gety - nu, ca am rugat sa mi se dea inca o data adresa si parola, ca pierdusem PM de la Itzy cu datele si nu am primit inca. daca vrei, da-mi adresa ta de e-mail si ti-l trimit. Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria |
Cristina, tocmai ti-am trimis PM.
Alexandrina
32+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
GETY spune:
Multumim pentru aprecieri
.
AdinaF, spor la
pivnita! As vrea sa am si eu o pivnita sa o curat!
Beatrix, bine ati revenit din concediu!
Mirabelac, ochii mi-s cat cepele! Are mama baiat mare!
Chestiile alea impermeabile eu le-am primit promotional cand am luat scutece Happy, ele erau tot de la firma asta, cate 5 in pachet.
Asa creste Maria Diana