Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 6

ramomar spune:
ramomar spune:
 Buna dimi fetele 
 -ua, fresh-ul si ceaiul sunt gata!
-ua, fresh-ul si ceaiul sunt gata!
of sephora imi pare rau ca Matteo e bolnavior. Il pupacim sa scape cat mai repede de problemute. Vad ca e in toi enterocolita.
Multumim pentru vestile despre garagrita si mamica ei. transmite-le multi pupici din partea noastra!
xandrutza multa sanatate si lui Narci 
tasia multumim de complimente, dar Patricia inca nu a fost la mare, acolo e pe malul Crisului  , dar urmeaza si marea Egee pe 29,uff ca mult mai e!
, dar urmeaza si marea Egee pe 29,uff ca mult mai e!
Imi pare rau pentru problemele voastre. Sper sa treceti cu bine peste. Incercati sa vorbiti cu calm si sa ii explici ce te deranjeaza, dar sa asculti si tu la fel de intelegatoare si parerea lui.Stiu ca e usor sa dai sfaturi si mai greu sa pui in practica, dar ai sa vezi ca daca vorbiti cu calm, fara cearta, o sa ajunget la un numitor comun.  In ziua de azi, cu agitatia si stresul de zi cu zi, daca nu se fac compromisuri din ambele parti e tare greu. Si la noi mai ies scantei, dar peste o ora doua ne bufneste rasul si ne dam seama ca ne certam pentru prostii. Eu sunt mai orgolioasa si nu prea cedez, noroc cu el ca tot el face primul pas. 
itzy draga, ce te mai rasfata lilina, numai pe plaja cu palmieri si in hamac te tine!  

Monica cum stati cu amenajarea camerei pt Cosmi? nu mai zici nimic?
Mira, felicitari multe pentru David! 
Ramo si  PATRICIA MARIA (06.09.2006)
 PATRICIA MARIA (06.09.2006) 

lilina spune:
lilina spune:
 neatza
Tasia, exact situatia asta era si la mine, in ultima vreme s-a mai dat si el pe braza in privinta implicarii in cresterea copilului. tu ai inceput serviciul ???? ca asta conteaza ff.mult pt.ca nu ai mai avea timpul necesar sa stai cu copilul si atunci obligatori se va implica el mai mult decat acum, daca stai doar tu cu el
si eu l-am luat la sentiment, cum un tata nu poate sa stea cu copilul lui, sa nu-i ofere din timpul si atentia lui si sa nu se implice in cresterea si educatia lui, cum sa nu-i fie drag de o asa fiinta superba....un copil nu se creste doar cu bani, trebuie sa-i oferi din timpul tau si sa-i arati tot timpul ca el este centrul universului tau....cam asta i-am spus si l-am facut sa se implice, bineinteles, nu dintr-o data, cu timpul, dar a inteles cat de important e sa se implice EL in viata copilului lui
oricum. cel mai important lucru este SA VORBITI, sa ii spui tot ceea ce ai pe suflet (bineinteles CU CALM) si sa ii spui cu ce anume vrei sa te ajute: el sa ii faca baie si sa il culce seara, el sa iasa cu el sambata in parc cat timp tu faci curatenia saptamanala si gatesti, el sa puna rufele la spalat si sa faca shoppingul, cam asa s-au impartit sarcinile la noi, prin negociere, eu i-am spus ce vreau sa faca el si el mi-a spus ce poate el sa faca si uite asa am ajuns sa ne planificam si sa ne impartim sarcinile si e super ok acum
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut,  site-ul

Roxana01 spune:
Roxana01 spune:
 Lilina, parca am vorbit cu tine si ne-am pus de acord cum sa facem cu sotii!!! pai, fata draga, exact asa am procedat si eu cu Tudor. negociere la sange: mergi cu copilul in parc sambata, faci baie dariei seara, il tii pe victor cand o culc eu pe daria, te joci cu ei in fiecare zi samd. la inceput au fost furtuni, dar acum se pare ca incepe sa-i placa implicarea. chiar daca, la nervi, tot spune ca el nu are timp sa faca nimic din ce fac alti barbati, ca numai el dintre toti barbatii din lume ma ajuta si nu se duce la baruri, la meciuri, la pescuit si alte alea.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Roxana01 spune:
Roxana01 spune:
 fetelor, din nou am dat de 2x acelasi mesaj. ma scuzati, eram cu victor care se agita si am avut impresia ca nu s-a trim
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

lilina spune:
lilina spune:
 rox, asa e
al meu are acum in cap ca viata e scurta si trebuie traita asa cum iti place, fapt.pt care e disperat cu sala, merge zilnic, dar ii spun ca e egoist, ca vine acasa rupt, nu mai e bun de nimic, i-am spus ca pe mine nu ma intereseaza, sa nu se mai vaite atata ca nu e bosorog, si eu am multe pe cap si nu ma vait toata ziua, asta e viata, nu putem sa facem NUMAI ce ne convine, ca altfel m-as urca eu in hamacul pregatit pt.Itzy si as bea litri de bere si cockteiluri si m-as indopa cu pizza, si alte mancaruri
vezi ca poti sa-ti stergi al doilea mesaj, cel dublat, ai optiune deasupra, langa reply si PM si celelalte
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut,  site-ul

CristinaGoji spune:
CristinaGoji spune:
 Neatza fetele mele dragi!
Tasia - imi pare rau ca ati ajuns in  impas cu relatia voastra. Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, pentru ca nu va cunosc intr-atata incat sa stiu cum ati putea proceda unul sau altul. Doar un lucru vreau sa-ti spun: incearca sa te gandesti cum ar fi sa nu-l mai vezi niciodata, dar chiar niciodata pe tatal copilului tau. Daca crezi ca nu te-ar afecta, inseamna ca asta e si nu mai merita efortul, dar daca stii ca ai suferi enorm, inseamna ca trebuie sa lupti sa redeveniti iarasi un cuplu. Desigur ca si aici, ca si la tango, ai nevoie de 2 persoane. Singur nu poti face nimic.
Sephora - multa sanatate lui Matteo!
Ramomar - mama ce vorbesti tu acolo, concediu, Marea Egee...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
Daria

GETY spune:
GETY spune:
 Neata si de la noi!
Tasia, asa zic si eu, cu rabdare si comunicare se rezolva multe din probleme. 
Am avut si eu asa o perioada, inainte de Maria, am stat de vorba cu sora-mea sa ma sfatuiesc si eu cu cineva si mi-a zis atunci s-o las eu mai moale.
Am descris asa, pe scurt.
Eu sunt tot cu ccc curatenia, tatal meu a venit de azi la treaba, in loc de luni.
Cristina, ai mai pus ghidul ala pe mail-ul comun?
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
GETY spune:
 Sephora, multa sanatate lui Matti. Maria nu a vomat cand a facut enteroviroza. Numai scaune facea "fara numar".
Da-ne de veste cum mai este Matti acum.
Asa creste Maria Diana

CristinaGoji spune:
CristinaGoji spune:
 Gety - nu, ca am rugat sa mi se dea inca o data adresa si parola, ca pierdusem PM de la Itzy cu datele si nu am primit inca. daca vrei, da-mi adresa ta de e-mail si ti-l trimit.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
Daria

GETY spune:
GETY spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui larissa_79 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079 E si ea o bucurie doar ca nu stiu daca este incrisa. Trece prin suferinte foarte mari. Sa o ajutam! Larisa si Alexia  (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! | 
Trebuie! Cat de putin, tot se aduna!
Multumim ca ne-ai spus.
Asa creste Maria Diana