Bucurii de sept-oct 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079

E si ea o bucurie doar ca nu stiu daca este incrisa. Trece prin suferinte foarte mari. Sa o ajutam!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

buna

Nu am timp ca deobicei sa intru pe forum, mai citesc in graba ce se mai intampla, dar cam atat. Acuma nu din cauza facultatii ci din cauza problemelor mele cu barbat-miu. Desi am tras de relatia asta cat am putut de mult si am cedat si unul si celalt cred ca am ajuns in punctul cand nu se mai poate face nimic. Ne certam zilnic. Si suntem pe punctul de a ne separa (nu zic divorta ca nu suntem casatoriti). In rest toate bune.

Am vazut ca are cinea neoie de cip contraceptiv. Da, am eu unul. L-am cumparat pentru cineva din Chisinau si nu a reusit nimeni sa il "instaleze" pentru ca acolo meicina e cu 50 de ani in urma,deci am ramas cu cipul. Si eu am cip,in brat, de un an si 5 luni si e OK.

In rest toate bune. L-am vazutpe Sebi, am fost la el la spital,este un scump

Va pup pe toate

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

offf, suncile mele

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Care sunci, Lilino?

Alexandrina 32+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Lilina, daca nu se prezinta Itzyshor, ma catar eu in hamacul ala, cred ca ma tine

Xandrinne pentru ca Lilina ne-a oferit 2 deja...iti cedez unul

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Da` bine-i sa fi uite asa te faci cu hamac

[b]Alexandrina 32+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Sper sa se stranga banutii necesari Alexiei, Doamne ajuta! Multa sanatate!

Tasia, imi pare rau sa aud ca aveti probleme, sper sa vi le rezolvati totusi, favorabil. Succes! Indiferent de decizia ta (voastra) eu te sustin!

Alexandrina 32+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor,

in 3 min tr sa termin de scris, ca ma asteapta toata lumea sa iesim in parc. intrasem doar sa citesc, dar am vazut ce a postat Tasia si nu ma abtin sa nu-i spun ca sunt alaturi de ea. din pacate in ziua de azi foarte rar cupluri care se inteleg ca pe vremuri. si eu am discutiile mele cu sotul peste care incercam sa trecem, si printre prieteni sau cunostinte nu am un exemplu de cuplu care sa se iubeasca asa, ca la carte. ah, gresesc, Itzy imi pare ca are casnicia perfecta! nu vreau sa-ti dau sfaturi, cu siguranta stii tu mai bine ce trebuie facut, doar nu lua decizii la nervi. atat.

Itzy, hai, fie-ti mila de mine si lasa-ma 2 ore pe hamac. ca dupa incepe Victor sa urle de foame si ti-l cedez!

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lilina, draga, zic si eu ca Alexandrina: care sunci???? Mie mi s-a parut ca arati fff bine.. Cu foamea asta...ii pregatesti ceva cu okisori lui Vladone?
Itzy, am priceput, hamacul ii luat, da un cersaf pe langa..se poate?
Tasia, imi pare extrem de rau pentru situatia ta..Din pacate, cred ca perioada in care avem copii asa mici este ff dificila.Am trecut si eu prin situatii in care credeam ca nu se va mai rezolva nimic, desi analizandu-le acum nu erau chiar asa grave. Dar erau amplificate de oboseala, de atentia acordata in permanenta copilului, apoi copiilor. Dupa ce a crescut si Toma, cam in urma cu jum de an, cred, am inceput si eu sa fiu mai relaxata cu copii, sa nu ma enervez daca nu pot respecta intocmai programul propus, am inceput sa ii acord mai multa atentie sotzului si mai ales mie. E muult mai bine acum. Inainte insa erau copii, copii, copiii, apoi sotzul pe undeva iar eu nici nu existam parca. nu zic cate frustrari s-au adunat. acum e bine, sper sa fie si la voi la fel.
Am editat ca am tastat aiurea.
Sper sa se stranga banii necesari Alexiei si sa se faca bine!
Xandruntza, gata, am fost la dintar, marti ma duc iar.
Cu bona, tb sa dau raspunsul saptamana viitoare, 95% raman la dna mai tanara. Azi colegei mele i-a cerut o bona, fosta asistenta 13 milioane
Va zic eu: lupul a luat-o razna!
Multumesc de raspunsuri.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Fetele au fost in concediu,gargarita putin bolnavioara cu niste febra dar a trecut repede.O sa intre si ea in curand.

Eu tare suparata,ieri intorcandu-ma de la dentist l-am gasit pe M cu febra 38.6,i-am dat antitermice,apoi a vomat,apoi a facut caca moale,peste noapte 39.6,azi am chemat dr eu suspectam ceva in gat,dat fiind faptul ca va spusesem ca de cand ne-am intors de la Roman era putin ragusit,dar nimic in gat,urechi,pulmonar ci o enterocolita virala de mai mare frumusetea,acum e pe tratament si regim.Azi mi-a mai vomat de cateva ori,in schimb a dormit 4 ore a baut prin somn o gramada de lichite si a transpirat foarte mult (neavand febra).Acum e mult mai bine,vad ca nici febra nu a mai facut are un 37 dar e ok.Speram sa treaca pana sambata cand plecam sa nu ma duc cu el pe drum asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Lilina, draga, zic si eu ca Alexandrina: care sunci???? Mie mi s-a parut ca arati fff bine.. Cu foamea asta...ii pregatesti ceva cu okisori lui Vladone?

da, o omleta :)))) nu iubita, nu mai face baba copii, ca nu mai poate
ii iau de-a gata, ce sa ma mai chinui eu

Tasia, subscriu si eu la ce au spus Eunice si Roxana, e foarte greu in ziua de azi sa ai o relatie care sa te multumeasca din toate punctele de vedere, mai ales cand ai si un copil mic si inevitabil exista situatii cand ganditi diferit si actionati diferit
si eu sunt de parere ca nu trebuie sa luati decizii majore la nervi, insa e greu de dat sfaturi, nu asta intentionez, si eu le stiu pe ale mele si vorbesc din proprie experienta, ca si mie imi mai vine sa-mi iau campii uneori dar incerc sa pun in balanta partile pozitive si cele negative si apoi sa gandesc la rece, si asa imi trec bazdacii
eu sunt mai vulcanica, de fel, dar de cand cu Vladone, am invatat sa fiu toleranta, mai rabdatoare, sa fac ce e bine pt.noi toti dar in primul rand pt.copil.....mult succes si mult noroc iti doresc, indiferent de ce decizie vei lua, tu sa fii multumita si linistita !

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am vazut bucuriile de la mare Patricia si Maria, niste bomboane dulci si frumoase, made in Bucuria, sigur

Sephora sanatate multa la pitic Apropo, unde aveti magazinul? ca tot ziceam sa te intreb....

Fetelor va multumesc din suflet pentru sfaturi. Asta imi spun si prietenele mele, sa nu mai fiu asa impulsiva, sa incerc s amai las de la mine. Problema mea este ca barbat-miu nu prea vrea sa stea cu asta mic, sa se joace cu el, sa iasa in parc. O mai face dar mai rar. Iar pe mine ma apuca spumele cand vine vorba de copil. Nici de mine nu prea are timp dar peste asta pot sa trec. Nici nu stiu ce sa mai zic, poate am si eu partea mea de vine, ca ma aprind imediat, nu stiu sa fiu diplomata si sa-i vorbesc frumos. O sa plec cu asta mic o saptamana de acasa, poate ne mai revenim, si se mai calmeaza spiritele.

Va pup

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput