Bucurii de sept-oct 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Xandrinne calculatorul nu a cedat de la caldura. Am o pb cu el careia nu ii dam de capat! Se inchide si ne apare un ecran albastru cu scris alb...zice multe acolo rintre care si ceva de memory dump...cica nu e memoria, nu e aia nu e aia..o fi de la sistem! A mai patit cineva asa ceva?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Da. Noi. E destul de nasol.
Al meu a curatat calculatorul, adica l-a desfacut, l-a sters de praf, l-a curatat bine (toate componentele) apoi i-a reinstalat windows-ul, a verificat toate programele puse, ce prostii a gasit le-a sters; de asemenea cand instalam un program avem grija de unde provine acesta, sa nu fie vreo sursa de virusei; din cand in cand stergem acele cookies, din Internet Explorer si Temporary Files (este o optiune in Internet Tools). Intr-o vreme cred ca facea asa din cauza sursei, a schimbat-o sotul si pe asta.
Oricum, dupa toti acesti pasi de o vreme nu ne-a mai sacait. Sper sa-i dati si voi de capat. Intrebare tehnica: de cate ori ati patit-o pana acum?

P.S. Nu cred ca mai incercam si a 4 a oara Si, cine stie, poate pana in septembrie reapar bilutele Eventual dau un anunt, gasitorului recompensa...

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sandra, cu placere
Beatrix, mercic
Itzyshor, mii de scuze, pupici Papusicii, sa-ti traiasca Ana Maria!
Ies afara, papam niste peste, am incropit vreo trei salate. Revin.

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pai chiar mi-a spus ieri B. ca poate mergem duminica dimi prin Herastrau. Asa ca ori vii tu maine la noi in zona, ori ramane pe duminica. Lilina pleaca din Bucuresti.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Xandrinne hai pofta buna! . Face cam de o luna asa se inchidea il resetam si apoi a picat de tot de nici nu mai sta deschis sa putem face ceva la el...om vedea

Sandra vb la telefon daca e pt duminica sau maine seara ok?

Eu v-am pupat ca iar am de rezolvat ceva...
Pe luni!

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Da Itzy vb la tel. As prefera azi sau maine pt ca duminica dimineata plecam la munte. Azi iesiti macar la voi in parc? Ca as veni...

Acusi ma apuc de subiectul nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

va multumesc ca sunteti alaturi, m-a ajutat sa va citesc. eu inca nu mi-am revenit total, inca ma mai gandesc ca se putea intampla o nenorocire, dar viata continua si trebuie sa fiu vesela si mereu in priza pt puiutii mei.

intr-adevar, simt ca cineva ne-a protejat mai presus de vointa noastra. cineva a zis sa reclam firma de reparatii. m-am gandit la asta. a doua zi a venit administratorul spasit sa-mi spuna ca a aflat si el ce s-a intamplat (noua nu ne rasp la tel, ca nu era acasa) si ca a chema firma sa repare si totul e ok, ca le pare rau ca s-a intamplat asa, bla, bla... nu mai am timp si energie sa ma cert cu ei. tot ce ne-a trecut prin cap in momentul de dupa a fost sa vindem apartam si sa ne construim o casa (avem un teren la 20 km de centrul bucurestiului, in crevedia, imediat dupa buftea). dar ne-am dat seama ca acum e f greu sa vinzi apart si s-au ieftinit, iar preturile mat de constr s-au scumpit rau de tot. asa ca nu e bine sa actionam sub imperiul impulsului de moment.

oricum, acum am o adevarata spaima sa ma urc in lift. din pacate trebie s-o fac, pt ca stau la 6. ma credeti, dupa incident, am urcat cu victor in brate si cu ditaiam geanta cu paturici si alte alea in ea pe umar si am ajuns la 6 nu stiu cum, m-a oprit soul meu, ca eu urcam in continuare, nu-mi dadeam seama ca am ajuns. nu mai judecat, nici nu mai vedeam nimic in fata ochilor, nici nu obosisem carandu-l pe victor 6 etaje.

daria a plecat azi la mare cu bunicile si deja mi-e tare dor de ea. incep sa realizez ca sunt o mama foarte posesiva, ceea ce nu e prea laudabil. trebuie sa incep sa ma controlez, sa n-o iau razna.

maine plec si eu cu sotul si cu victoras la sinaia, pt 3 zile. cam asta este de fapt concediul nostru anul asta. dar, cum spune si sora mea, care se chinuie sa aiba copii, avem 2 copii minuntati. vacante o sa tot avem toata viata, copiii au nevoie de noi acum.

Mariilor, la multi ani, multa sanatate si fericire!

Pufy, mult succes la serviciu!

weekend placut!

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

uitam un lucru important: felicitari micii englezoaice Anne Mary! (Itzy) si la multi ani si ei!

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La multi ani!" tuturor persoanelor care poarta sfantul nume Maria- si derivatelor acestora!

Beatrix si Itzy- multumesc pt parola si . Eu o aveam pe cea veche si nu mergea.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR!
Roxana groaznica experienta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, noi aici in Moldova nu sarbatorim Mariile azi. Pe aia din septembrie, da.

MamiLili, maselele mele de minte nu s-au cariat inca, dar ce m-au chinuit si pe mine ca nu au avut loc destul sa creasca si s-au impins in celelalte masele si au crescut si stramb, orientate spre exterior.

Xandrutza, eu cand click-uiesc pe "Bebe", imi apare unul mic si scrie ca mai ai peste 700 zile sarcina.

Sandra, ma bucur sa citesc ca Gargaritza e bine.

Mai avem si noi vreo 2 saptamani pana la marele eveniment.

Pufymic, bafta la noul servici! Si la sora-mea prima repartitie a fost asistent pe salvare. Acum este asistent neonatolog.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput