Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
itzy-bitzy spune:
Beatrix am omis sa spun ca am vazut pozele de la intalnirea cu Adina si gemeneii. Foarte frumoase! Este una in care sunteti voi 2 cu copiii si pinguinul acela...e ssuuuuper haioasa! ce prietenii a legat forumul asta intre noi...peste mari si tari!...Chiar vorbeam odata cu Lilina despre asta.
Eu personal va marturisesc ca va indragesc foarte tare pe toate si imi este tare dor de voi cand nu am ocazia sa ne conversam. Distantele dintre noi vad ca nu conteaza/exista...as spune mai multe dar ...oricum voiam sa stiti ca toate imi sunteti tare dragi si va simt aproape.
Ramo...ce simpatica Patri! Mi-o si inchipui pt ca asa face si papusica noastra...
Tala...cu intarziere iti urez si eu sotul! sa fiti fericiti ani multi imreuna! tu in ce zona stai in Bucuresti?...asa ma amuzi cu batranelul de care spuneai...Bucurie!![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
beatrix spune:
La multi ani bucuriilor Maria si tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica!
Xandrutza, cu sau fara bilutze important e sa fiti cu totii sanatosi! 
Pufi, felicitari pt noul job! acomodare usoara si mult succes!
Lili, refacere rapida! ce ai patit?
Itzy, ce mai distrat! asa va sa zica, voi ati inceput petrecerea la prima ora! 
Mira, Sandra, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! multa sanatate!
noi am inceput iar imunizarea! dupa 2 zile de cresa au aparut mucii, am dormit rau din cauza de nas infundat si azi ca sa completam tacamul avem si febra!
pe toate si distractie faina azi!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
Itzy, acelasi sentiment am si eu! parca va cunosc pe toate, imi sunteti dragi si sper ca incet incet sa va cunosc pe toate! oricum, am deja un sentiment ca ne cunoastem de cand lumea! si poate cel mai important e sentimentul ca stii ca indiferent daca e bucurie sau necaz, exista cineva caruia ii pasa sau care se bucura sincer fara vreun interes anume! 

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
itzy-bitzy spune:
Hai sa va spun una alta si despre noi:
Am avut prima lectie de engleza cu papusica noastra zilele astea. Intr-o zi mama a plecat dimineata cu ea in parc si la plecarea mi-a spus "Bye-bye" Ea desigur a repetat ca maimutzica si seara am zis:
-Mami, stii tu cum se spune in engleza "pa-pa"?
Copila se uita nedumerita la mine si eu am continuat:
- Bye-bye se spune.
ea: Babaaaaii!!! si face cu mana in semn de Pa.
-Dar la catel stii cum se spune in engleza?
-ham-ham!
- Nu mami, se spune Dog.
-Dog!
Ei bine, si tot asa vreau sa va spun ca stie acum cand o intrebam sa spuna pig, doll, babaaai (bye-bye), tiec (cat)
, Haaai (hi). Sunt foarte mandra de ea
.
Am renuntat si la pampersul de la somnul de pranz de vreo saptamana si acum, de vreo 2 zile se trezeste noaptea si ne striga "piiiipiiiiiiii"
. Ma duc chioara de somn o pun la olita mai bea o gura de apa si se culca la loc. Pana dimineata pampersul e uscat-uscat. Dar i-l mai las totusi o perioada ca la asta de noapte nu ma grabesc.
Itzy-Bitzy
cu
microbu spune:
La Multi Ani de SF. MARIA !!!
Pufy, felicitari multeeee. Inainte lucrai in spital, nu? E interesanta munca de teren, dar si obositoare. Mult succes, e clar ca-ti doreai mult asta
.
Itzy, multumim ca ai intrebat de noi. Chiar ma intrebam daca te-am suparat cu ceva
.
Cat despre prieteniile legate pe DC...ai mare dreptate
.
Lilina, urata intamplare cu accidentul. Acum 3-4ani a intrat o vaca in aripa drepata spate si am umblat aprox 2sapt pe la soc. de asigurari unde avea ea RCA si tot pe CASCO am facut masina. Inca nu era valabila faza cu 100euro, etc...ma gandesc ce nebunie e acum.
Beatrix, am ratat eu pozele cu marea iubirea dintre Eric si nepotica Daria? Vreau sa le vad, please.
Sephora cum dau de tine, sorooo? Ai zis ca ma suni, nu am nr tau din italia. Pup frumosul print care sigur e vedeta familiei si sper ca v-ati facut bine, noi v-am luat-o constiincioase pe urme
. Am fost la cresa, e ok
.
Multumim
tuturor pt grija.
itzy-bitzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui microbu Itzy, multumim ca ai intrebat de noi. Chiar ma intrebam daca te-am suparat cu ceva Cat despre prieteniile legate pe DC...ai mare dreptate . |
Tu vrei sa te fugaresc? Pai de ce sa fiu suparata?
. Chiar ti-am raspuns la mesajul in care ne intrebai cum facem s ane intalnim aici in Titan. Mai vii sau nu? ca nu mi-ai raspuns.Eu am tot lipsit si de pe forum ...v-am scris ca am multe chestii de rezolvat acum...
Itzy-Bitzy
cu
microbu spune:
Roxana, este groaznic ce vi s-a intamplat. Eu am mare frica si oroare de lifturi. Si daca sunt singura (sa nu mai zic cand e Ruxa cu mine) tot incerc de 2-3ori cu piciorul inainte sa ma urc. Sunt periculoase pt ca sunt f vechi.
Itzy, felicitari pt prima lectie de engleza. Si pt pampersul de pranz. Ma intrebai ce fac?! Ete ma pregatesc solemn sa fac un subiect nou
, sa modific listuta draga.
Eloise, cum am aparut eu ai disparut tu? Hai vino
,sa fie 2Andra care scriu cu verde, nu-i bai si fetele nu ne incurca
.
Mamilili, sper ca nu e ceva grav. Nu ai pomenit nik de vrreo afectiune ce urma operata. Unde mergeti in concediu? Da-mi si mie un PM cu nr tau de tel. Mereu zic sa te sun sau sa scriu sms cand vii cu vesti de-astea si mi-amintesc ca nu am nr tau...
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina MAMILILI, CE OPERATIE? CE OPERATIE? EU NU STIU NIMIC SPER CA ESHTI BINE, DE PLECI IN CO Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Lili si-a scos 2 masele de minte.
Alexandrina
33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
microbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui itzy-bitzy
Tu vrei sa te fugaresc? Pai de ce sa fiu suparata? . Chiar ti-am raspuns la mesajul in care ne intrebai cum facem sa ne intalnim aici in Titan. Mai vii sau nu? ca nu mi-ai raspuns.Eu am tot lipsit si de pe forum ...v-am scris ca am multe chestii de rezolvat acum... |
Exact asta scriam acum. Da, vreau sa ne vedem azi-maine intr-un parc. Ori la voi in Titan, ori in Herastrau la Insula copiilor ma gandeam (asta pt maine, desi e cam cald afara). Sau daca stiti voi vreun loc de joaca acoperit, sa zburde in voie bucuriile indiferent de canicula? Eu sunt PRO, Ruxa e ceva mai bine.
microbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xandrutza_76
Lili si-a scos 2 masele de minte. |
Multumim