Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Pentru ca se apropie ziua puiutilor nostri la ce cadou v-ati gandit?
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Hello, mamici!
Crisnemes, eu cu sotul ma gandeam sa mergem pe la vreo 2 magazine mai mari sa-i mai luam niste jucarii noi. Dar trebuie sa-i gasim niste jucarii de care sa nu se plictiseasca intr-o zi, doua.
Ultima jucarie a fost un carut din ala sa-l plimbe pe strada, dar n-are rabdare si la un moment dat nu-l mai impinge, si-l trage dupa ea.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Itzy, aici in Iasi parerile sunt impartite: acum balanta inclina spre tat-su Mariei, ca ar semana cu el.
Parul a inceput sa se onduleze, nu-i cret, dar sta mai mult infoiat, iar la spate si deasupra urechiuselor il are ondulat
.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufymic Eni si al meu pitic doarme cu mutra intre tzatze si rasuceste sfarcurile pana simt ca-mi iau foc creierii....si e intarcat de la 1 an si 2 luni.....da' acum a dat in el dorul de tzatza..... |
Pe ale mele Maria cand le vede, incepe sa chicoteasca si apasa pe "butoane". Cred ca nici nu-si aduce aminte ca a supt de acolo, candva. Noroc ca am poze, ca dovada, mai tarziu.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lilina, sper ca ti-ai revenit, dupa toate prin care ai trecut!
Itzy, eu platesc vreo 60.000 rol comisioane de administrare pentru contul in lei, si inca nu mai stiu cat pentru cel in franci.
Asa creste Maria Diana
Tala spune:
Buna intrebare, Crisnemes, noi ne-am gandit sa-i luam un tractor cu pedale, dar nu gasim pe nicaieri - are cineva idee totusi pe unde se ascund?. David e innebunit dupa tractoare si cred ca s-ar bucura tare mult. Mai avem o problema legata de ziulica lui, trebuie sa-l invat sa sufle in lumanari - cand vrea sa sufle, o face cu nasucul
(doar in fluier si la muzicuta sufla corect) dar altfel...cu nasucul.
In alta ordine de idei azi m-am certat RAU cu soacra-mea, mi-a confirmat ca e nebuna, doar ca am ajuns la concluzia ca noi suntem si mai nebuni cand am luat decizia sa-i facem si ei casa langa noi. CE MA FAC??? speram ... nu stiu ce speram, dar am incurcat-o, iar mi-amm incalcit viata...
va doresc o zi mai buna decat am avut eu. pupici
scumpik_lui spune:
Buna tuturor!
Lilina imi pare rau de incidentul vostru cu masina, bine ca nu a fost ceva mai grav, ca banii se fac ei...si mi-e mi-a agatat cineva masina chiar in fata blocului in parcare, am gasit-o intr-o dimineata zgariata tot pe bara si spoiler, dar nu e chiar tare si oricum nu stiu cine mi-a rezolvat-o.
Tala noi tot un tractor cu pedale + remorca ii luam de ziua lui, aici la noi nu am vazut, dar ia sotu din Germania.
Gety imi pare rau ca nu ai rezolvat problema cu cardul.
Copilasii vostrii papa fructe de sezon? Luca pana acu cateva zile nici nu vroia sa le vada, dar nush ce l-a apucat ca acu a dat iama la ele si nu se mai satura, iar pana aseara nici nu vroia sa se uite la pepene verde, si cand a dat de gust la fel. A mancat o felie mare mare si apoi plangea sa-i mau dau ![]()
Edit: am uitat sa va spun ca am pus cateva poze noi incepand de aici
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Mirabelac spune:
Andra demult ma chinui sa-ti spun ca si David are o reactie ciudata fata de copiii de varsta lui, imediat cum se apropie de el ridica mana la ei, cu cei mari nu are probleme. Primul pas facut este ca stam zilnic cam 5 ore in parc unde sunt f multi copii, e ca un furnicar si s-a mai obisnuit, chiar a facut progrese mari, mai ales ca noi din sept mergem la cresa.
Cristina merci mult pt. ghidul ala de cresa, foarte util. Am sa citesc si subiectul cu imunizarea, n-am avut timp sa-l parcurg tot.
Lilina imi pare rau de incident, asa e la noi!
Itzy eu am dus extrasul de cont (cel de salariu) la primarie si l-am primit pe card.
Am vazut poze cu Luca, e un simpatic, mi-a placut trenuletul, vreau si eu! Si cu Dudu cel ochios in mijlocul naturii.
Chiar nu stie nimeni nik de Homeovox/Homeogene pt raguseala? Stiu sigur ca ati dat la Bucurii.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| Chiar nu stie nimeni nik de Homeovox/Homeogene pt raguseala? Stiu sigur ca ati dat la Bucurii. |
Mirabela, eu i-am dat Adelinei Homeovox pentru raguseala, de 3 ori pe zi cate o tabletuta, o dizolvam in putina apa si apoi ii dadeam cu seringa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
mexxa spune:
Salutare si de la noi....
Am intrat un pic sa va zic ca am fost la medic ca nu se mai putea...plange non stop, mai ales noaptea si plus ca nu mananca mai nimic...parca traieste numai cu apa.Mi-a recomandat PERITOL. Vreau sa imi spuneti mamicilor daca este intr'adevar bun si daca chiar ii linisteste, doarme si creeaza pofta de mancare.
Apoi ...ce parere aveti despre siropul din muguri de brad? Un prieten de'al nostru ce sta foarte mult la munte ia facut pentru Sebicu sirop din muguri de brad...care am inteles ca fac foarte bine la gat si la cresterea imunitatii.Ce parere aveti??
Va pup revin.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )