Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrix spune:
Salutare!
Vai ce zi plina am avut cu hartogarii! Obositor dar macar am terminat cu ele!
Mexxa, ma bucur sa aud vesti bune despre voi! Sanatate multa si sper sa ne dai numai vesti bune! cat despre crizele de personalitate trebuie sa le facem fatza, doar e varsta la care cresc cornitzele cum zice al meu tata!
Tala, chiar ca nasoala faza cu soacra! eu oricum zic sa nu-ti faci probleme cu vorbitul! fiecare copil are ritmul lui! cu sigurantza colectivitatea i-l va ajuta!
Tanima, ai grija de tine si odihneste-te! acum esti mai emotiva probbail si pt ca esti mai obosita decat la prima sarcina! rares te epuizeaza si el! Bafta si succes la echo si analize sa fie totul ok!
Eunice, ce simpatici sunt baietii tai! Te cred ca iti este greu fara ei si probabil si lor fara tine! pe de alta parte cred ca se si bucura ca sunt la tara!
Eric a fost atat de incantat cand l-am dus ca n-ar mai fi plecat de acolo! Atata a alergat niste ratze de saracele au intrat sub patul si n-au mai iesit!
...revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
lilina spune:
lasa-ma Itzyshor, ca am avut o zi de pomina
ne-a troznit un tir masina, nu am patit nimic, masina un pic zgariata
dar un pic zgariata, dar MUUUULTi nervi
va povestesc maine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
beatrix spune:
Pufy, si eu am patit-o cu o parola si asta pe vremea cand nu era Eric! asa ca la tine e tare scuzabila faza! Voi ce mai faceti? Pufisorii?
Itzy,cu alocatia cel mai bine cred ca intrebi la banca ca am inteles, deci din auzite ca sunt banci care iau comision si altele care nu!
Crisnemes, felicitari lui Victor pt poezii!
Gety, imi pare rau de faza cu politia!
Lilina, imi pare rau! Bine ca nu a fost mai grav, doamne fereste!
Noapte buna bucurii si mamici de bucurii!
xandrutza_76 spune:
Lilina, of, ce-ati putut pati si voi! Macar bine ca sunteti intregi, imi pare rau de masina. Si de eveniment![]()
Gety, imi pare rau si pentru cardul tau.
Alexandrina
33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
pufymic spune:
Beatrix suntem ok, multumim!Piticii cresc....cel mare devine tot mai intelept si mai cuminte....cel mic tot mai turbat, mai catzarator si mai crizat....dar sunt si astea niste etape normale din dezv. lor, asa ca....astept sa treaca!
Cat despre mine....o sa va zic peste ceva timp....acum sunt "prinsa" in niste chestii....sa vad si cum se vor finaliza....
Eni si al meu pitic doarme cu mutra intre tzatze si rasuceste sfarcurile pana simt ca-mi iau foc creierii....si e intarcat de la 1 an si 2 luni.....da' acum a dat in el dorul de tzatza.....
Andreea ma bucur din suflet ca e bine Sebi!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Azi avem program de
poate intru mai pe seara.
Va doresc o zi frumoasa!
Alexandrina
33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
ramomar spune:
'neatza
xandrutza
si spor la 
mexxa numai vesti bune asteptam si pe viitor! Multi pupici
lilina, imi pare tare rau pentru accident
, bine ca sunteti bine voi, caci masina se repara
beatrix bine ai revenit cu forte proaspete! ma bucur ca ati avut un concediu minunat si ca v-ati intalnit cu bucurii. Am vazut si pozicile cu Fabi, Alex si cu Eric, foarte frumosi, dar si mamicile sunt la fel de simpatice
pufy
ma bucur mult sa mai vad cate un mesaj despre voi!
Sandra

eunice concediu minunat alaturi de puisorii tai! chiar daca sunt doar cateva zile , tot va veti bucura unul de compania celuilalt. Te inteleg perfect cand zici ca e casa pustie, am simtit-o si eu cand a fost Patricia la parinti. Nici nu imi venea sa ma duc acasa, mai ales ca nu era nici sotul.
Adriana, am vazut si Dudu mic devorator de pepene
si alergand gastele![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
morning, doar morning, ca nu e good deloc, am o durere de cap de mor
sa va detaliez patzania de ieri
ieri, plecam frumusel spre centru, sa-mi iau niste rezultate de la gineco, apropo' SA MERGETI SA VA FACETI PAPANICOLAU si controlul periodic (cele care nu ati mai facut-o de mult) ca va urechez
si pe drumul de intoarcere, dupa ce ne-am certat la greu, opreste alex masina ca sa iasa un DOBITOC IDIOT CRETIN (scuzati-ma, imi vars si eu nervii) asa, sa continui, sa iasa IMBECILUL dintr-o curte, idiotul era un turc cu un tir si iesea din curte cu spatele dar vroia sa se incadreze si pe celalt sens, in fine, SUPER manevra
alt cretin in dirija DOAR din spate, noi fiind opriti inspre fata lui
am dat inapoi sa-i facenm prostului loc, l-am si claxonat, dar BOUL tot ne-a acrosat cu cabina si ne-a smuls numarul din fata si ne-a zagariat bara fata plus ornamentele si suportul numarului distruse
acuma, ne-am dat jos, ne-am varsat nervii pe el, colegii lui se dadeau mari si tari ca cica noi suntem de vina, cum adica !!! iesi dintr-o curte si nu te asiguri, ne lovesti si NOI suntem de vina
am plecat la politie, ei nu au vrut sa vina, vroiau sa spunem ca ne-a lovit o alta masina de-a lor ca sa lasam tirul sa plece din tara
la politie, politistul ne-a spus sa nu declaram ca stim numarul masini pt.ca nu rezolvam nimic, nu o sa ne intelegem cu compania de asigurari si o sa platim din buzunar toata reparatia (insemnand bara noua, care costa ceva)
asa ca tot noi am iesit in pierdere, asa e in Romania, mori cu dreptatea de gat, noi loviti, noi nervosi si cu masina noua bulita, cu timpul pierdut nu mai zic de bani, ca o sa ne costa 100 euro franshiza, pt.ca o vom face pe casco
si cireasa de pe tort.....incercand sa sun pe cumnata-mea sa vina sa-l ia pe Vladone (caci era cu noi), am scos sim-ul si l-am tot plimbat dintr-un telefon in altul (ca ramasesem fara baterie) si mi-am pierdut sim-ul de la telefonul personal
acasa alte certuri si balacareli
Vladone s-a trezit de 2-3 ori azi-noapte, m-a rupt
inca mai traiesc, ce onoare
o zi buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Crisnemes spune:
Salutare si de la noi pe la amiaz!
Tanima- cu sigurata vei avea succes cu Aloe de la Forever- stiu ca au luat nepoteii mei si le-a mers super, iar eu foloses gelul de la aloe si solutia de dezinfectat care e buna la toate.
Bafta la echo si felicitari lui Rare pt progresele facute.
Eunice- stiu ca nu e bine sa folosesti o parola comuna dar pe mail si pe forum nu-mi tb alte parole ca nu transmit nimic ce e nevoie sa fie securizat.
Eunice si Pufy- Dragos si acum tzatzaieste (dar pe tacsu ca eu nu am mai rezistat).
Lilina bine ca nu ati patit nimic si ca totul e ok.
Gety pacat ca nu ti-ai actele si ca a tb sa mergi la pol degeaba - puteau sa te anunte si la telefon.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
beatrix spune:
Lilina, chair ca nasoala faza! ca sa nu mai zic de faza de la politie ca am ramas masca! cum aidca sa nu decalri numarul masinii care te-a lovit?!!!! pai si ce declari, ca te-ai lovit singur asa ca pur si simplu nu aveai ce face cu banii si te-ai gandit sa schimbi bara de la masina???!!!! chiar ca te imbolnavesti de nervi si mori cu dreptatea in mana!
Pufy, spor si succes in tot ce faci! cand ai timp sa mai treci pe la noi si poate ne mai pui si ceva poze cu pufisorii!
Xandrutza, spor la curatenie si nu te obosi prea tare! ai grija!
Ramo,
!
Adriana, ce simpatic e Dudu mancand pepene! Mi-a facut o poftaaaa!
Fecian, de 3 zile ma tin s-ati multumesc pt imagini! am intrat pe cont si le-am coborat! merci mult!
...eu m-am reapucat de scris! incet, incet dar vad ca incepe sa prinda contur!
pe toate!