Bucurii de sept-oct 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpik_lui

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Intrebare: mamici cu card la Raiffeisen ati luat indemnizatia?

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe
[

nu a intrat, ca de sambata tot urmaresc si nik, azi nu am ajuns la bancomat, oricum sunt leftera

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mamici, alocatia mea a aterizat inca de vineri in cont. Pe bune.

Am intrat sa va citesc in mare viteza, am venit de la cresa, unde am reusit sa las rezultatele de la analize, de acum ma apuc sa fac un blid de mancare celor care munesc in apartamentul meu.

Apoi merg la politie, m-a sunat un nene comisar de la circa unde am depus eu plangere cand mi-a furat cardul si banii din cont. N-a vrut sa-mi zica mai nik, era tare secretos, asa ca trebuie sa merg personal pana acolo.
O fi de bine, o fi de rau? Chiar nu intuiesc nimic.

Va las, sper maine sa fiu mai libera un pic.

Pupici.

M-am bucurat cand am citit postari ale lui Pufymic si ale Mexxei, care ne-a dat vesti despre ea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cred ca m-am lamurit. Opresc un comision de 10% pe luna / alocatie. Despre asta cred ca era vorba.
Si voua la fel nu? cele cu banii pe card...

Beatrix bine ai revenit. Foarte frumos din partea sotului tau pt ce ti-a spus. la poze nu am apucat sa ma uit...dar in curand...

Lilico undi esti bre? treci la apel

Mexxa ma bucur din suflet ca sunteti bine. Doamne ajuta sa fie asa in continuare.

Pufy eu sunt si mai tare...mi le scriu pe biletele...post-it-uri si le pierd si pe alea

Gety sper sa primesti vesti bune. Am vazut poza cu voi 2...este izbitoare asemanarea Mariei cu tine...iti seamana leit!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, ma bucur ca sunteti mai bine! Cat despre "crizele" de nervi, cred ca sunt oricum specifice varstei. La noi apar mai ales pe fondul irascibilitatii cauzate de eruptia ultimilor dintisori; am reusit sa le combatem prin distragerea atentiei si / sau ignorarea lui Dudu.

Cristina, interesant link-ul despre imunizare. Un lucru este cert: nu intotdeauna se pot aplica cele descrise acolo, depinde foarte mult de la copil la copil.

Apropo de asta, va invit sa vedeti ce www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=407588736401_239243765209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">cura de imunizare am facut noi weekend-ul acesta (ultimele 9 poze)... Pe lange ceea ce se vede in poze, am mai avut cateva "surprize" placute: desi credeam ca nu ii place borsul (bona ne spunea ca a tot incercat, dar fara succes), a mancat copilul meu cu mare pofta din cel facut de soacra mea (acru-acru, cu taietei de casa si verdeata proaspata); iar pepenii proaspat adusi din gradina au fost deliciul culinar de la care a trebuit sa il oprim aproape cu forta, de teama sa nu i se faca rau (desi acasa de abia se atingea de ei). S-a simtit extraordinar de bine (sportul preferat fiind "alergatul" dupa gaste si dupa puii de gaina, pe care ii tot striga "Puiu', vino la Dudutzu!").

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Itzy- ca sa primesti alocatia pe card trebuie sa mergi la banca si sa-ti deschizi un cont . Eu mi-am trecut alocatia pe card inca de cand am fost la primarie dupa ce am nascut am dat nr de cont si de atunci intra direct pe card. Am fost o data la banca cu alte probleme si domnisoara de acolo m-a vazut cu Victor si m-a intrebat daca vreau sa primesc alocatia pe card- i-am raspuns ca o primesc deja asa ca daca vrei cred ca tb doar sa mergi la banca altfel vei primi si dupa 2 ani tot asa alocatia. Doar in mom in care merg la scoala vor primi pe carnet din cate stiu.

Cat despre numarat vreau sa va spun ca Victor numara pina la 10 de vreo 2 luni - il mai sare pe 7 sau pe 8 se grabeste sa ajunga la sa ajunga la 10 si sa spuna - un pahai apa ece toti tiganii sa se-nece. Mai stie si vreo 2-3 poezioare - catelus cu parul cret, O furnica duce-n spate, un arici cu tepii mici .
Am pus si niste poze .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna!
Mexxa, imi pare bine sa aud ca sunteti bine.
Si noi luam alocatia pe card, noi am trecut la masura asta pt ca postasita isi retinea cota parte din fiecare alocatie, fara sa ma intrebe nimic. Si pe mine chestia asta ma irita la culme. Las bacsis ca vreau eu, cat vreau eu..dar asa..imi lasa alocatia la un pensionar de pe scara.
Itzy, mie mi se pare cam mult 10%..dar nu stiu sa iti zic daca e asa sau nu, da procentu asta e cam mare..parerea mea.
Beatrix, bine ati revenit. Sa va fie de bine concediul!
Crisnemes, atentie la parole, ca te poti trezi cu surprize ff neplacute. Eu te sfatuiesc sa nu pui la mailul, cardurile sau fisierele cu datele tale personale parole identice cu cele pe care le folosesti pentru a accesa forumuri sau anumite siteuri. Din motive de securitate.
Gety, de regula de la politie nu ti se comunica nimic telefonic, chestie de proceduri interne, mai ales daca e vreom ancheta in derulare.
Itzy, voi de regula va intalniti numai in Titan?
Alexandrina, cum te mai simti? Cum suporti caldura? Sau e racoare pe la voi?

Am revenit aseara in Bucuresti dar miercuri plec iar la copii, stau acolo cateva zile, pana duminca seara, deci fara net. Imi iau 2 zile de concediu ca nu mai pot. Petru nu are nici o treaba ca nu e cu mine, dar Toma e ff mamos si sufera rau dupa ce plec. Nu plange, insa nu ii intra nimeni in voie. Aseara de ex. cand i-a dat bunica laptele a luat cana si a trantit-o, s-a culcat fara sa bea nici un strop ( in cdtiile in care el bea 400 ml seara), apoi s-a culcat pe hol, pe covor. De cate ori au vrut sa il ridice sa il ia in pat sau sa ii intre in voie, tipa, se enerva. Asa ca l-au lasat in ideea ca ii trece, dar el a adormit acolo..Si ma striga prin curte: mamaaa, iar soacra-mea ii raspunde da, la care el se uita urat la ea, o impinge de langa el si tipa: Eniiii.
Voiam sa va zic ca el nu a avut suzi, dar de cand l-am intarcat, adica de vreo 4 luni, cand e cu mine adoarme cu tzitzi, adica ma prinde de sfarc si asa doarme. Mai e vreo bucurie asa..tzatzoasa? Si e asa multumit cand ma poate prinde, ma gandesc ca pana se insoara ii trece acest obicei.
Cu numaratu, Toma face asa: seara se duce la gaini, le da boabe, ii manaca si curcanu din palma,curcanu fiind cat el de statura, apoi se asaza pe un scaunel si incepe sa numere gainile: tei, pate, ot, noa, dete. Pana se culca gainile, apoi ii place sa stea singurel acolo in curtea gainilor, pe scaunel si se uita la pasari, la cer si tot canta: papapa, lalaala…si sta..si sta..zici ca mediteaza ca un mosneag. Abia astept sa merg iar la ei...Am casa asa pustie..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cristina, bun subiectul cu imunizarea, dar la 18 grade in casa fi-miu nu cred ca va raci, dar eu cu siguranta da. Eu is tare friguroasa. La aerul conditionat eu fac tare urat, toata ziua prefer sa stau in casa la 28 de grade decat sa ii dau drumul ca ma doare in gat si nu mai pot sa respir. Rares nu are nimic. Cu taxu sta drept in el, ei cand nu sunt eu fac 24 de grade, iar la temp asta pe mine ma ia cu frig.
Eu momentan il imunizez cu tinctura de propolis. La toamna vom merge la cresa si vreau sa ii iau sirop cu aloe de la forever. Vom vedea daca e bun de ceva. Bineinteles ca din oct nu va lipsi oscilococcinum-ul.
Fetelor, imi pare rau ca nu pot sa fiu mai activa. Raul de dimineata nu imi da pace toata ziua. M-am ingrasat ca o purcica deja, desi am numai 13 sapt, am luat 5 kg. Ma simt deja tare greoaie. Statul in fund la calc ma oboseste peste masura si imi da stari de greata. Recunosc insa ca mai intru din cand in cand si mai citesc si incerc sa vad toate pozele anuntate. De incarcat as avea si eu cateva, dar nu am timp si nici calc nu ma mai ajuta deloc, cred ca trebuie scos la pensie. As vrea sa il vedeti pe Rares cum spune punguta cu doi bani, e mortal. Poate intr-o zi voi avea rabdare sa il filmez si sa incarc filmuletul. In rest ne laudam cu multe progrese, mai ales la vorbire. Credeam ca am un mutulica, cand colo de 2 sapt ne-a socat cat a inceput sa vorbeasca, fraze coerente nu alta. Uneori nu il inteleg nici eu, dar alte dati ma uimeste cat de corect vb.
Ce sa mai, strengarii nostri se fac mari si progresele nu intarzie sa apara.
Saptamana aceasta am programare la eco morfologica. Am mari emotii, sper sa imi spuna numai de bine. Va trebui sa merg sa fac si niste analize dar sunt cam pe spongi cu banii si mai costa si astea vreo 4-5 mil in plus mi-e teama de rezultat. Stau cu frica sa nu iasa cine stie ce virus.
In rest, Rares tot cere zilnic la cresa, ii spun mereu ca in curand mami va merge la servici si el la cresa la copii si el deja ma trimite la servici. Cand vom ajunge la perioada aia cred ca ii va pieri entuziasmul, cand va vedea el care e treaba cu cresa. Merg insa pe principiul ca e destul de sociabil si trebuie sa se acomodeze, desi multa lume incearca sa ma demoralizeze, ca e cam mic, ca ar trebui sa il mai tin acasa un an, eu nu cedez la ideea mea ca trebuie tinuti in colectivitate, ca trebuie sa ia contact cu virusii odata si odata, ca trebuie sa se rupa de mine si de familie.
Va pup si va doresc tuturor numai bine.
PS: Ma bucur ca nu am mai citit de copilasi bolnaviori, se pare ca e o perioada mai bunicica.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Apropos, fetelor, de cand cu sarcina sunt ingrozitor de nervoasa, iau magneziu si degeaba, ma enerveaza orice, imi vine sa plang din orice, ma uit la tv si plang, aud pe cineva vb pe strada de vreo problema si ma bufneste plansul, ma enervez pe rares ptr orice nimic, tip la el si apoi imi pare rau si imi vine sa plang dupa care ma enervez ca sunt atat de slaba si iar imi vine sa plang si tot asa. Ati patit asa ceva? Mai trece? Cand? Sunt satula de starile astea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Tanima, cam asa am fost si eu la a doua sarcina… Nu plangeam insa eram extrem de nervoasa, de stresata, il certam pe saracu Petru pt orice fleac. La mine toate astea au fost pe fondul stresului si oboselii: doar sotzul ma ajuta cu Petru, in casa le faceam cam eu pe toate. La serviciu toata lumea tragea de mine, la noi a fost cam nasol ca am fost trei fete gravide in birou: una a nascut pe 27 sept, eu pe 29 si cealalta fata pe 8 oct. Iti dai seama..pe cine sa protejeze sefu??
Apoi am avut si pb cu sarcina: ca aveam contractii non stop, am stat toata sarcina cu Ginipral si No Spa. Apoi mi s-a spus ca creierul lui Toma (un dr ecografist) nu e dezvoltat normal si ca se va naste cu epilepsie, retard mental si locomotor, apoi 2 dr au crezut acest diagnostic si mi-au recomnadat intrerupere la 29 saptamani de sarcina..Vai de capul nostru a fost..Dar eu am tinut cu dintii de copilul asta si s-a dovedit ca am avut dreptate: ca e perfect sanatos! Insa recunosc, ca pe fondul acestui stres permanent, la nastere..parca nici nu m-am putut bucura ca la primul copil, ma si simt vinovata pentru asta...apoi eram stresata ca nu ma voi descurca cu 2 copiii.. Asa ca te inteleg perfect. Nu stiu ce sfat sa iti dau decat sa incerci sa te relaxezi, sa il mai lasi pe Rares sa faca si prostii fara sa te superi, poate sa il mai lasi la bunici daca se poate.. Sa incerci sa te ocupi si de tine...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Hello, sunt in viteza.
Itzysor, eu am contul la Raiffeisen de cativa ani, imi vira scoala salariul pe card, si am dat IBAn-ul la primarie cand am depus actele pentru indemnizatie; merge sa primesti alocatia pe card si dupa doi ani; singurele comisioane pe care le platesc eu sunt cele de intretinere, unul e 1,5 ron iar unul 3,5 ron (asta e abonamentul la online), plus abonament mobile banking 1,77 ron. Am mai platit odata 5 ron anul asta cand mi-a expirat cardul. Altceva nu platesc, doar comisioanele aferente tranzactiilor bancare, si alea-s mici.
Tanima, iti doresc sa te simti mult mai bine, sa te lase starea de rau. In ceea ce priveste nervozitatea, am experimentat-o si eu, de cateva ori, cu mare ciuda ca nu o pot controla, din nimic "pisam" ochii si alte de astea. Cred ca starile astea trec, dupa nastere...
Eniko, tare scumpi baietii tai; Narcisa urla dupa mine sau tat`su, daca suntem amandoi plecati o ia bunica la control prin toata casa, sa-i arate ca nu suntem si se potoleste. Dar am avut si surprize, gen pazit usa cu ochii in lacrimi...
Gety, ce ai facut la politie?? Ai vreo veste buna?
Anca, Gety, mi-a intrat indemnizatia pe la 12 si ceva; nu stiu cum se face, daca data de 8 pica vineri, clar banii intra luni, marti sau miercuri
Crisnemes, aplicam si eu varianta cu parole identice pana am auzit despre multele minunatii informatice care pot avea loc; incerc sa-mi pun parole pe care sa mi le pot aminti usor, iar in ultima vreme introduc si cifre in parole, pe langa litere.
Felicitari copilasilor care stiu sa numere.

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, as, vesti bune! La (pe) naiba! M-a chemat sa-mi spuna ca nu-l gasesc pe individ, e saracu' un om obisnuit care a avut o ratacire si s-a bucurat la banii mei.

Noapte buna! Merg sa fac baita la fetita.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput