Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufymic Salutare! Fetelor vedeti ca am alt ID de yahoo....e in notepad-ul de pe yahool comun....la cel vechi mi-am schimbat parola si-am facut-o atat de buna....ca acum n-o mai stie nimeni....nici macar eu! ![]() |

Am patit-o si eu o data.Mexxa - nervi de otel
Xandrutza - inc-un pic, pic, pic!
Adina - am vazut pozele voastre! Mi se pare atat de schimbat Alex! Fabi are acelasi chip angelic cum il avea de cand era bebe.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Cristina, eu tot cu indiferenta tratez crizele astea, cateodata merge si doar sa-i distrag atentia.
Pufy, parole uitate am si eu, la greu.
Intrebare: mamici cu card la Raiffeisen ati luat indemnizatia?
Alexandrina
33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
pufymic spune:
Da mai, numai faza e ca mi-am schimbat-o la ambele conturi de mail de-odata....si imediat dupa ce am schimbat-o mi-am indreptat atentia catre altceva....si-am uitat-o instant!
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la noi!
Mexxa ma bucur enorm ca Sebi e mai bine vat despre crize si eu le tratez cate o data cu indiferenta alteori distrag atentia iar alteori pur si simplu nu se poate cu nimic doar sa-l iau in brate si sa-l pup.
Mai nou cand vorbeste urat gen "potule(prostule), pitule(tampitule), kk,pipi(vocabular luat de la Dragos )" se duce singur la colt .
Pufy- tocmai ca sa nu mai uit parolele le pun pe toate la fel![]()
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
itzy-bitzy spune:
neatzaaa
Tala bine ai venit printre noi...vad ca deja esti si tu f activa!
Si inca nu ai vazut nimic pt ca e perioada vacantelor
.
Tasia nu te pripi sa iei o decizie drastica ..cantareste bine totul.
Roxana
Sandra de regula ne intalnim "par hasard"
pt ca fiind vecine avem acelasi parc toate. Dar ne mai si sunam sa vedem care pe unde este
. Putem aranja o intalnire, numai sa ne spui cand ai vrea....seara de obicei ne reunim.![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
scumpik_lui spune:
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Intrebare: mamici cu card la Raiffeisen ati luat indemnizatia? Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi Bebe |
nu a intrat, ca de sambata tot urmaresc si nik, azi nu am ajuns la bancomat, oricum sunt leftera

Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Mexxa ma bucur pentru voi ca Sebicu s-a facut bine. Multa sanatate in continuare si putere pentru a trece peste crize, ca si noi avem si e tare naspa 
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
itzy-bitzy spune:
| citat din mesajul lui Tala ...numaram degetelele si numara si el: iii, aaa, tzintzi (adica, 1.2.3.4.5) ....va fac o urare pe care o stiu de la un batranel tare simpatic (care creste 2 capre, langa casa noastra) si anume: "Bucurie!" |
Tala

Ana-maria ne-a surprins cu numaratul ...invatat de la de la tv. Noi nu o incurajam niciodata cu tv, dar seara cand ajungem acasa il deschidem, normal, si ea nu rateaza nicio reclama. Cum aude genericul de publicitate, indiferent unde este trage o fuga sa se uite.
Ziceam de numarat...ei bine de la reclama Nivea unde zice cam asa "pasul 1, demachiere, pasul doi tonifiere, pasul 3 hidratare (daca imi amintesc bine
Si apropo de reclame, preferata ei este cea de la Orange aia cu "Abadabaaaaa, abadaba, abadabaaaa".
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Apropo de alocatia pe card...am si eu nevoie de niste lamuriri, poate ma ajutati.
1. La mine vine alcatia acasa, mi-o aduce factorul postal. Intentionez sa ii trec pe card ca sa intre banii direct acolo. Am auzit ceva in presa chiar de curand, si mai demult imi aratase si Sandra un articol in ziar cum ca astia de la banca opresc nu stiu ce comision pt administrare...nu stiu exact... Voi aveti idee despre ce era vorba?
2. Dupa varsta de 2 ani tot asa vor veni - prin posta acasa sau pe card? sau este ca la elevi cu carnetele acelea?
Itzy-Bitzy
cu
scumpik_lui spune:
Itzy eu las pe card o data la 4-5 luni 10 lei, pentru comisioanele de intretinere, extras de cont...toate alea. Legat de alocatia dupa 2 ani nu stiu sigur, dar banuiesc ca banii o sa intre tot pe card pana ce vom avea carnet pt alocatie de la scoala, pentru ca eu am facut atunci actele pentru ca alocatia sa intre tot pe card, daca nu e asa sa spuna cine stie
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz