Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
oanasm spune:
marina felicitari!!!! sanatate maxima tie si Anei! refacere rapida si laptic pt pruncuta!
dana 
care mai e situatia!?? cum sunt contractiile?
crisule asteptam cu nerabdare sa descare tati pozele cu bb Mihaita
..cum stai cu lapticul ?
pupici la pepenasii draguti de-ti vine sa-i halesti!
ma tot benoclez la pozele cu ei si zau daca ma satur!!!!
dia hop s-asa si fruntea sus!
las' kilele in plus ca se duc ele...ca doara bia ce-ai nascut! la multe saptamani/luni/ani fericiti Mirunei!
ruxule brr..urata patanie cea de ieri!!!!! mda..spitale romanesti 

..si apropos de statistici la odiseea noastra...va anunt cu drag niste "scoruri":
37% dintre printese s-au nascut la 39 sapt (31% la 40 de sapt)
47% dintre cavaleri s-au nascut la 38 de sapt (26% la 39 sapt si abia 14% s-au nascut la 40 de sapt )
na ca le-am dat statistica peste cap! ![]()
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
oanasm spune:
na bun..rezultatele statisticii sunt cu pepenashii copti pana vineri! cu ce m-am ocupat..dar deh...eram tare curioasa sa vedem cum stam ![]()
am fost si noi azi la dr...tensiunea mare
asa ca a marit un pic doza de medicament..am facut ceva test de urina..si a iesit ok..ca altfel a zis dr ca trebuia sa raman acolo
..bb e bine..asa zice monitorizarea..si in rest ne vedem luni din nou!
va
cu drag!
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
dana81 spune:
MARINA FELICITARI, SA FIE SANATOASA ANA SOFIA SI SA VA UMPLE DE FERICIRE!!!
...La mine tot la 7 minute...si doare rauuuuuuuuuuuuu, noroc ca tin fff putin, parca as vrea sa prind dimineata acasa, si la 7-8 sa plec la maternitate...uff ce se apropie...
40 si 
CLARA ANDREEA
The big day...
Carmenela spune:
MARINA FELICITARI,SA-TI TRAIASCA BEBELOANA!!! DANA ITI TINEM PUMNII!!!! Nastere usoara si bebe sanatos!!!
Diarux....noroc ca eu stiam deja povestea...ca sincer....nu stiu daca sa rad cu lacrimi sau sa ma ingrijorez la cum povestesti....Mai, mama, mai...dar tu te mai faci bine??? La poezica mea lucri?

Pai, sor-mia...se pare ca tre' sa ma apuc si io de poezica ta...ca am asaaaa....o senzatiune ca nasti inaintea mea....Mai baga doctoreasa ta doua deshte...si gata...il scoate de par... Ce mai dunga-dunga, ti-am zis io...Asta tot inducere naturala e, nu?..Mamaaaaaaaaa...cred ca o omoram daca eram acolo!
Eu sunt bine, nu mai am nici o intepatura pe nicaieri...As vrea sa am una.....dar nu vrea barbacmiu....

Dupa ce depasesc 38 de saptamani...nici nu mai iau nimic...las corpul sa se pregateasca cum o vrea...nu-i mai dau la cap.... Unde pui ca bonus o sa fie sa imi folosesc si parteneru'.....la greu...

No, va pup acuma pe toate.
Mada, esti un fenomen cu facultatea aia...
Marturisesc ca am facut 2 facultati, insa numai la marketing am dat licenta...la psihologie mi-a fost lene.....si nu eram nici insarcinata, nici cu copii, nici cu nimic...Am fost doar o putoare infioratoare.... Asa ca chiar te admnir pentru vointa ta!
Gata, va pup pa toatile
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
Tecky spune:
Cristina ce scumpel este bb Mihaita,este foarte frumos,sa-ti traiasca!Tu cum te simti dupa cezariana?
Marina sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa!
Dia ce bine e ca ai atatea ajutoare.
Mada mi-ar tb perna antisufocare pt atunci cand ii dau sa manance cu biberonul ca sa nu o mai tin in brate ca sta cate 2 ore ca mananca greu.Acum nu stiu cat de indicata este perna dar am zis sa ma documentez.
Ma bucur ca te vei apuca sa studiezi sa-ti realizezi visul.Esti foarte ambitioasa.
Noi azi am fost in parc cu niste prieteni care au o fetita de 1 an si 3 luni si ne-am simtit foarte bine.Raluca a dormit tot timpul,afara doarme si in casa este treaza.![]()
V-am pupat!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ladymina77 spune:
Dana tin pumnii sa fie bine si sa ai o nastere usoara.Daca au inceput pe la 5 min ar fi cazul sa te duci la spital mai ales daca mergi sa des la wc .
Noi acum am venit de la spital de la Cami,am stat cu ea vreo 3 ore si am povestit multe si marunte.E totul ok,bebe e stabil ,sapt viitoare il opereaza daca ramane asa.
M-a invitat o doamna sa merg sus la nastere ,intrebanadu-ma cate sapt am:).I-am zis ca as vrea eu dar bebelusa inca nu.Oricum m-a cuprins parca asa un sentiment de teamaa,....pfffu.
In rest ,printesa parca un pic mai agitata,probabil de la atata stat in fund pe banca.In rest nimic.
Maine e o zi frumoasa sa nasc,daca nu VINERI.Doamne ajuta!
Noapte buna!
40+2
mina
scumpi spune:
Fete am pus si eu poze cu bebe Sebastian pe picasa.
Oanasm multumesc pt. mesaj
Eu-s cam obosita, seara asta mic vrea sa pape f. des, i se face fomita repede, in rest, in timpul zilei si noptii se trezeste cam la 4 ore.
Marina felicitari pt. bebe! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Recuperare usoara!
Dana, nastere usoara! 
Gata, mi-a venit sotul si fug sa papam!
Va pupic
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
diarux spune:
am revenit si io de la ultima injectie. acum am descoperit ca am burta rosie ! oare de ce? barbacmiu zice ca de la soare ca ne-am plimbat si ca m-a prins prin bluza mea rosie (!!!!???)
ma gandesc sa fie vreun efect secundar de la injectiile astea???
nu ma mai gandesc si la asta. ca vad ca am ziua sio stresul de cand se apropie data . mi-e o frica de ma urc pe pereti.
si va mai rog sa imi suportati si piticul cu nr 9 milioane 4 sute cincizeci si trei din odiseea asta. SUN, NARCISA, stiu ca s-a vb aici, da nu stiu dacaa m inteles eu bine. cum e cu ruperea membranelor???. Ca de cand cu patania mea la dr...m,a intreb si io acum. daca nu imi dau seama ca se rup? ca am inteles ca nu e acelasi lucru cu ruperea apei...deci???acum ma tot pipai pe burtik si ma rog de bebe sa mishte mai des sa ma linistesc si fac crize cand nu il simt...of...ce ti-e si cu piticii astia! de acum paerac vad ca nu imi mai pot tine paranoia in frau!
CARMENELA, soro!
!!!
Parca vad ca tu prinzi 40!

da, stiu parerea ta apropo de patania mea...si bine ca nu ai fost cu mine, ca faceai crima acolo cu dr mea./....
Cat despre partea cu barbactu'...perseverenta soro! asa m-am capatat si io!
OANA deci am avut dreptate eu cu baieteii la 38 si fetitele mai tarziu. hmmm...oare bebe al meu ce o avea de gand???
Ma duc sa vad ce pot face cu poezica MARINEI.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
narcisa.s spune:
Marina!!!!!Felicitari si bun venit Ana Sofia!!!Sa fiti sanatoase si sa va refaceti repede repede repede!!!!
Dana, fac si eu galerie!!!Hai ca mai e umpic...O sa fie bine o sa vezi!!!Mai ales cand o sa-ti ti minunea in bratze!!!
Diarux puiule pai cu ruperea membranelor e cam asa - ai senzatia ca te scapa pipi si nu poti sa tzii...Dar e cate umpic asa, nu mult...Si tamponul e ud...La mine n-a avut miros (de obicei are miros de bicarbonat), a fost incolor...asa, un fel de apa chioara.Dar nu e pipi, asta poti scapa o data de doua ori dar daca vezi ca se repeta de mai multe ori intr-o zi (sau in 7-8 ore) da fugutza la maternitate...Chiar daca e pipi n-ai ce sa pierzi.Dar daca e lichid amniotic se complica umpic treaba...Acu te intreb si eu cum ma intreba Sun - da de ce intrebi de ruperea membranelor??Ca si eu am intrebat si in doua zile am nascut...Sun la fel...
Mey da aveti un stil, tu si rorta Carmenela...Ceva de coma!!De abia astept sa va citesc!!!Comici vestiti ai marelui ecran
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

de Mihai Daniel (30.07.2008)