Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Nici eu nu am simtit la kaliakra ca am fi priviti urat la bulgari. La pranz si seara erau cite 2 chelneri in capul scarilor la restaurant si uram "buna ziua/seara, pofta buna", in toate limbile. Pe noi ne auzeau vorbind romaneste si ne spuneau in romana. La bar erau toti la fel, mai amabili sau mai grabiti in functie de cat de aglomerat era. Eu nu fac comparatie cu alte tari, eu fac doar cu Romania. Si, din pacate mi se pare mult peste nivelul nostru litoralul bulgaresc. Bineinteles ca sunt si hoteluri cu probleme, dar daca studiezi putin si alegi o agentie buna care sa stie ce sa-ti recomande nu cred ca sunt probleme.

Pe mine m-a costat sejurul fix 3000 ron (2 adulti+2 copii), drumul inca 300 ron si acolo am cheltuit doar niste bani pentru suveniruri. Ma indoiesc, si puteti sa ma contraziceti, ca pe litoralul romanesc as fi gasit aceeasi calitate la acesti bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

a fost super la kaliakra; noi am fost f multumiti de tot;
doar viespile nu ne dadeau pace, dar cum s-a mai spus, nu era vina hotelului;
la anul tot acolo mergem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumipruna spune:

kiss79,mersi de poze, am mai cautat si eu pe net informatii si m-am hotarat, la anul merg la Elenite mai ramane sa-mi aleg hotelul si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sumipruna

kiss79,mersi de poze, am mai cautat si eu pe net informatii si m-am hotarat, la anul merg la Elenite mai ramane sa-mi aleg hotelul si cam atat.

eu ti-as recomanda hotelul Paradise Beach , e superb si conditiile sint bune si plaja si piscina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumipruna spune:

flory1974 mersi de recomandari.M-am uitat pe net si am vazut hotelul, este foarte frumos si sper sa ajung acolo la anul viitor.
Apropo este cineva inscrisa la facultate la Spiru Haret din Brasov la profilul contabilitate si informatica de gestiune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

La multi ani, sa aveti un an mai bun decat 2008.
A fost cineva in Duni?
Din ce am gasit eu, e un sat de vacanta, intins pe cateva hectare cu un hotel de 5*, vreo 3 de 4* plus vile( parca tot de 4*). E cineva care a fost acolo sau care stie mai mult decat am reusit eu sa aflu?

Am inceput sa caut oferte ptr la vara si am gasit, dar mai scumpe bine decat anul trecut. De ex: la Kaliakra standard anul trecut gasisem oferta cu 400eur/pers, iar anul asta n-am gasit mai jos de 540 eur. Ptr Kaliakra superior anul trecut era in jur de 500 eur, acum e 630. ( ma refer la 7 nopti in perioada de varf)
Pe langa asta, n-au apartamente, si nu pot lua o singura camera, din cauza familionului mare- 2 adulti si 3 copii- asa ca am impresia ca voi renunta la Kaliakra(sotul spunea din vara sa nu mergem in acelasi loc 2 ani la rand)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Nimeni n-a fost la Duni? Si nici pe la prieteni, rude,cunostinte... n-ati auzit nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxana,

Am asteptat poate iti raspunde cineva din propria experienta. Eu stiu o familie care a fost anul trecut in august la Duni unde li s-a parut "neasteptat de bine". Asta a fost opinia doamnei, familia avand doi copii pana in 4 ani. Sunt genul de persoane care isi permit sa calatoreasca oriunde in lume insa pentru copii li s-a parut mai comod la bulgari.

Nu am insa cum sa obtin si alte informatii sau nu in timp util intrucat ne intalnim foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Foarte tare la Duni. Uite un link http://www.aatravel.ro/statiuni/sejur-duni-resort.html
Mi se pare acceptabil la pret si la 5 stele si e si f frumos. E o optiune f buna. Daca mai are cineva informatii chiar d ela fata locului i-am fi recunoscatori sa ne spuna care e realitatea.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Lyada,unde anume in Duni a stat familia aceea, mai stii?

Crinutz,pe supereva.ro am gasit o singura postare,( de bine) dar respectivul a fost anul trecut, de Paste. In schimb pe tripadvisor sunt si nemultumiri, n-am avut timp sa citesc ce nu le-a convenit, dar i se da 1 sau 2 pcte din 5, ceea ce ma pune putin pe ganduri. Cand am timp caut si pe hollidaycheck.

Mergi la inceput