Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

ariel_7000
Ca sa fiu sincera am dat 404 E - sejur - 2 persoane (cazare + demipensiune).
Cineva imi zice: "Ei si ce ai fi vrut la banii astia?!"
Pai as fi vrut cel putin curatenie si igena, mai multa liniste in intervalul 13.00-16.00, personalul putin mai amabil!
Acum nu vreau sa par rautacioasa, insa anu trecut am fost in statiunea Cap Aurora la hotel Safir**. Conditii mai bune, f. curat in camera, priveliste superba, liniste, nu ma deranja nimeni la pranz!
Sincer, din cate am mai citit pe net, tind sa cred ca nr de stele de la bulgari nu echivaleaza cu nr de stele de la romani; au stele in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

ariel_7000
Ca sa fiu sincera am dat 404 E - sejur - 2 persoane (cazare + demipensiune).
Cineva imi zice: "Ei si ce ai fi vrut la banii astia?!"
Pai as fi vrut cel putin curatenie si igena, mai multa liniste in intervalul 13.00-16.00, personalul putin mai amabil!
Acum nu vreau sa par rautacioasa, insa anu trecut am fost in statiunea Cap Aurora la hotel Safir**. Conditii mai bune, f. curat in camera, priveliste superba, liniste, nu ma deranja nimeni la pranz!
Sincer, din cate am mai citit pe net, tind sa cred ca nr de stele de la bulgari nu echivaleaza cu nr de stele de la romani; au stele in plus!

cred ca e vb si de noroc...pacat. si cu stele sunt de acord. noi am fost la 5 stele, dar...hotelul era cam de 4...
cu toate ca, am vazut hotel de 4 stele, muuuult mai fain...cred ca si la ei pilele hotarasc...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumipruna spune:

Mai fetelor, va citesc in fiecare zi pentru ca am fost si noi la nisipuri anul acesta si ne-a placut tare mult si am vrea sa mergem si la anul dar la Albena si la un hotel care sa fie pe plaja dar nu Kaliakra c-am auzit ca-i plin de romani si ca personalul e scirbit si nu foarte amabil cu noi.C-am asa a fost si la Madara dar pentru ca nu am avut prea mare nevoie de ei nu am simtit foarte mult, doar ca o vedeam pe sefa de la sala de mese cum statea si se uita in farfuria omului ca-ti pierea pofta daca erai mai sensibil.
Eu va rog sa-mi spuneti daca a fost cineva la Elene si cum s-au desfasurat lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

sumipruna, daca te referi la Elenite..vezi ca am scris mai sus experienta noastra

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetele,

m-am intors si eu de la Melia. Am prins vreme super. Hotelul foarte frumos, luxos, impunator, mancarea un pic cam pretentioasa, nu prea am avut ce alege pentru picea mea. Noi am avut "the level", cam slabe serviciile. Apartamentul foarte frumos, din pacate o camera foarte spatioasa, as fi preferat 2 camere. Am apreciat ca aveam mini bucatarie in camera, ca balconul avea protectie pentru pici a mea, vedere splendida la mare. Din pacate aveam o usa de trecere cu vecinul, deci nici un pic de intimitate. Desi usa era incuiata, puteam conversa linistiti in spatele usii. Mi s-a parut cam aiurea pentru serviciile platite. In inima mea ramane tot GHV tocmai pentru liniste, pentru apartament care este compus din 2 camere, ptr terasa mare, pentru gradina imensa, pentru mancarea excelenta. Cateva hibe are si el, insa nici un hotel nu este perfect. De ex la Melia bateau la usa si ziceau "maid sau mini bar" si gata ma trezeam cu ei in camera. Nu asteptau macar sa vin sa le deschid eu usa. La capitolul servicii sunt destul de slabi. De ziua mea am organizat o masa in unul din restaurantele lor, a fost frumos, mancare buna, un pic cam de fitze, dar a fost ok. Am primit si cadou din parte ahotelului o sticla de vin, o farfurie cu prajituri si fructe si o felicitare. Nici un hotel de la Nisipuri nu dispune de atata spatiu verde cum au hotelurile de la Sf Constantin. Ca si Ariel si eu prefer statiunea SF Constantin pentru linistea pe care mi-o ofera. La Nisipuri inca era agitatie mare. La Albena nu am fost si nici nu am sa merg foarte curand. Ma enerveaz ala culme monopolul pe care il detine Albena Jsco si porcariile pe care le face in full sezon. Foarte multi turisti sunt mutati la conditii inferioare fata de ceea ce au platit. La anul am zis ca o sa merg si eu la Nessebar. Mi-a placut la nebunie statiunea, am fost anul trecut cateva ore cu treaba. Pana si marea mi s-a parut ca avea alta culoare. Prieteni de ai mei au fost la Sozopol vara asta. La fel am auzit numai lucruri bune. Sper ca voi ajunge si la Balchik sa vizitez castelul, dar cu pitica e un pic mai greu.

Acum joi plecam iarasi, ultimul weekend pe vara asta. De data asta vom sta la Lti Berlin Golden Beach, hotel situat in nordul statiunii Nisipurile de Aur, in zona linistita, din hotel iesi direct pe plaja, nu are nici o constructie in fata. Sper sa avem parte de vreme buna. Pana sambata am facut baie si plaja. Apoi vremea s-a stricat. Am venit cu frigul acasa. Poate ne mai ajuta un pic cel de Sus si ne mai da cateva raze de soare. Pentru pici a mea iesirile la mare au fost sanatate curata, sistemul ei imunitar s-a imbunatatit vizibil, nu imi mai raceste atat de des, iar ea se simte extraordinar la mare, am alt copil, care doarme si mananca, se joaca si e fericit.

Sabina

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui sumipruna

Mai fetelor, va citesc in fiecare zi pentru ca am fost si noi la nisipuri anul acesta si ne-a placut tare mult si am vrea sa mergem si la anul dar la Albena si la un hotel care sa fie pe plaja dar nu Kaliakra c-am auzit ca-i plin de romani si ca personalul e scirbit si nu foarte amabil cu noi.

Cine ti-a spus ca personalul nu-i amabil la Kaliakra nu stiu la ce se astepta, vroia sa faca plecaciuni ? Eu am fost si a fost ok( poate ca din cauza ca-i personalul scarbit de noi nu se mai gaseau locuri din primavara).
Iar in ceeace priveste faptul ca-i plin de romani....care-i problema? Oricum toata Albena cred ca-i plina de romani.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumipruna spune:

kRISS79,MERSI DE RASPUNS AM VAZUT SI EU HOTELUL ANDALUSIA LA ELENITE DAR NU PREA STIU CAT ESTE DE MERS DE LA GRANITA PANA ACOLO,PLAJA E SUFICIENTA.......aM CITIT MESAJUL TAU DAR POATE NE PUI SI NISTE POZE.EU AM VRUT SA INTREB INITIAL DE HOTEL ELENA DAR AM GRESIT LA SCIS SI A IESIT ALTCEVA.TOT RAUL SPRE BINE CA DEJA MA GANDESC SA MERG LA ELENIFE.aSTEPE VESTI DE LA TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

sumipruna, complexul acela are in cadrul lui mai multe hoteluri: royal park, royal bay, andalusia si atrium.Fiecararuia ii coresp.o culoare de bratara. in general poti merge peste tot, dar mai sunt si pub-uri, terase unde beneficiaza cei cu o anumita culoare, deoarece este in cadrul hotelului respectiv.Plaja insa poate fi folosita de toti, piscinele la fel, precum si aqua parkul din interiorul complexului, numai ca acolo se platesc paturile si umbrela. Daca ai copil/i sunt f bune conditii:trotuare ajutatoare,scaune de masa,gradinita,piscina speciala,programe si spectacole pt. copii, mini discoteca pt. ei, aqua park-ul pt. cei mai marisori si chiar mini golf/tenis.
Poze Bulgaria 2008

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Ioana5255 - salutare,

"De ex la Melia bateau la usa si ziceau "maid sau mini bar" si gata ma trezeam cu ei in camera"

Nu-mi vine sa cred ca la Melia, care daca nu ma insel se vrea a fi cel mai luxos Hotel din Nisipurile de Aur, se pote intampla asemenea nepolitete!
As fi curioasa cat te-a costat, si de ce alegi Bulgaria?!
Despre Nessebar pot zice ca am auzit si eu numai lucruri frumoase, insa mi-e cam frica sa risc! Daca aude puiul meu ca vreau tot Bulgaria cred ca ma !
In Castelul din Balcik nu ai ce sa vezi! Trei icoane, o chiuveta veche si o cada, astea in 4 incaperi! Iti trimit poze in particular daca vrei! E mult spus castel!
Insa gradina botanica merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Ioana5255 - salutare,

"De ex la Melia bateau la usa si ziceau "maid sau mini bar" si gata ma trezeam cu ei in camera"

Nu-mi vine sa cred ca la Melia, care daca nu ma insel se vrea a fi cel mai luxos Hotel din Nisipurile de Aur, se pote intampla asemenea nepolitete!
As fi curioasa cat te-a costat, si de ce alegi Bulgaria?!
Despre Nessebar pot zice ca am auzit si eu numai lucruri frumoase, insa mi-e cam frica sa risc! Daca aude puiul meu ca vreau tot Bulgaria cred ca ma !
In Castelul din Balcik nu ai ce sa vezi! Trei icoane, o chiuveta veche si o cada, astea in 4 incaperi! Iti trimit poze in particular daca vrei! E mult spus castel!
Insa gradina botanica merita!

Alinutza Deluxe Suite ne-a costat o caruta de bani. Aleg Bulgaria din simplul motiv ca este foarte aproape de Romania, servicile sunt cu mult superioare celor de la noi. Pentru pici a mea marea este sfanta si de cate ori am ocazia o duc. Drumul este relativ scurt cam 3-4 ore pe varianta Ruse, am facut chiar si 2 ore jumate in conditii perfecte de trafic.

Melia este intr-adevar un hotel foarte luxos, se zice ca este cel mai exclusivist hotel de la Nisipuri, la dotari este super, la aspect. Din pacate la servicii mai au de lucrat destul de mult. Nu prea este indicat pentru copii, nu au nici un fel de facilitate pentru ei, decat o echipa de animatie cam plictisita. Fii-meaa suferit mult dupa leagane, sunt convinsa ca le-ar fi preferat pe cele de la GHV asa inghesuite cum erau. Si teatrul de pe plaja seara ei i-a placut enorm. Piscina pentru copii de la Melia in schimb mi-a placut mult, de fapt lui Alex.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput