Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Roli, vii la cluj?????
cum de? esti de pe aici?
acum am vazut ca te cheama Horiana. nu e un nume prea des intilnit. am avut o colega in scoala generala care se numea asa. oare????

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ziua buna,

Am gatat plimbarea, piata, am si impartasit baiatul mic ca cel mare e la gradi si m-am adunat pe acasa ca m-asteapta treaba.

Ellenuta vai vai ce-ai mai patimit. Ai grija de tine sa nu pierzi lapticul Evei. fetele

Gatta imi pare tare rau sa aud ca micuta Sara e din nou rau. Nu stiu, dar zic si eu, nu cumva a luat e-coli din maternitate si a ramas cu sensibilitate? Sa dea Domnul sa nu fie nimic rau la analize.

Kalosalina , da bebeii tb sa pape 400-500 ml de lapte, dar asta e cantitatea minima de care au nevoie, mai mult nu le strica nicidecum.

Danonique pup micuta Vanessa, sa nu fie nimic rau, da-i sauri de rehidratare cate 1 lingurita la 5 minute, de cateva ori, sa-i opreasca varsaturile si regim (paine prajita, branzica de vaci, supa de morcovi, ceai). A avut si Marc si am tras-o o saptamana.

Virgo nu'nteleg cum zic olandezii sa nu-i dai D cand ei nu prea stau bine la capitolul zile insorite. Eu una stiu ca se da Vigantol 2 ani.

Ma intorc la ale mele. Facem bagaje multe si mari, poimaine dis de dimi dimi plecam vreo 10 zile, cateva la Cluj si restul in Parang, cu catel, cu purcel, cu baiat si baietel...asa zice tati cand ne incarcam in masina de nu ne mai vedem de bagaje.

Pupam clopoteii si mamicile.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Anca nu-s din Cluj...mi-ar fi placut, dar sunt bucuresteanca, vin la Cluj pt ca vreau sa merg cu copiii la Manastirea Nicula la Gherla si o sa fim in Cluj vineri seara si sambata pana in pranz.
Ne vedem?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta, nu am apucat sa citesc tot dar vreau sa-ti spun ca Zinnatul e o mare porcarie...niciodata nu i-a mers Ozanei...facea febra sub el si a 10 zi. Ai un medic bun? Eu am o prietena pediatru la Gr.Alexandrescu si dak ai nevoie pot vorbi cu ea (lucreaza si la Euroclinic).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

FETELOOOOR!SUNT SUPER RACITA,MI-E RAU DE MOR,DARIA NU MANANCA NU VREA LAPTE PRAF,EU NU AM DE UNDE SA II DAU CE MA FAC?
POT SA II DAU BRENAC COMBINAT CU CEAI SAU APA?
SAU CE DUMNEZEULUI SA II DAU CA MA CAPIAZA

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Of ce de-a vesti, si bune si rele...

Elenuta, ce bine ca nu te doare amigdala aia perforata! Mie mi s-a parut horror cand ai povestit, si mie mi-e frica de oase de peste, bine ca iei tratament si o sa te repari repede. Si pup-o si pe Bitzisor pe cucui :-)

Gatta, sper sa treaca repede infectia Saratelului mic. Si da, du-o la ecografie, dar eu sper sa fie doar o infectie mai incapatanata si nu o malformatie cum are Sofia.

Pupi, Antonia, bravo plimbaretilor! Ce dulci trebuie sa fie ei, cum pun pasul si se duc voiniceste inainte!

Ma uitam pe album... am vazut acolo zuzici care se pare ca ne urmaresc, dar nu mai posteaza...hm...hm... de ce oare???

La capitolul vorbe, Sofia este foarte galagioasa si ea, mai ales cand are in fata vreo carpa cu imprimeu floral (ii plac la nebunie hainele, se pare!) sau afara cand vede frunzele. Vorbeste cu ele, le intreaba, le cearta...mai inti isi tuguie buzele si pe urma incepe: uuuuu. ui-ui-ui, ooooo etc. Altfel, silabe zice clar Ni-ni cand ii e somn, chi sau ghi cand ma vede pe mine sau se bucura de ceva, si hei-hei, cand lucreaza tati la calculator si e cu spatele la ea :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu am semnalat cazul Ioanei, iti trimit datele mele pe PM?

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Am citit pe fuga si nu am retinut exact, o fata ne-a semnalat povestea unei fetite cu probleme si pt care orice mic ajutor ar fi binevenit.despre cine era vorba si cum put sa-i trimit ceva? caci incerc sa ajut si eu

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput