Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 23
Lala_D spune:
Saru' mana pentru raspunsuri ![]()
deci Andrei se incadreaza in normal cu vorbitul doar frate-su fu mai exceptie asa .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
Elle, merci mult. de ceaiul de la HIPP am auzit si eu ca este acceptat de toti copii tocmai pt ca este dulce, din cauza asta eu inca ezit sa-i dau.
Roli, vacanta placuta! o sa fie super in Parang. noi am fost iarna dar vrem sa ajung si vara, sa mai creasca Daria.
Lala, multi pupici si din partea mea. si eu bag la cap toate sfaturile tale, chiar daca nu avem problema respectiva. 
Ereena, sa ne spui cand vii in Buc, luni sau marti, sa o punem de o intalnire.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
anca.b spune:
Roli, vii la cluj?????
cum de? esti de pe aici?
acum am vazut ca te cheama Horiana. nu e un nume prea des intilnit. am avut o colega in scoala generala care se numea asa. oare????
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Ziua buna, Am gatat plimbarea, piata, am si impartasit baiatul mic ca cel mare e la gradi si m-am adunat pe acasa ca m-asteapta treaba. Ellenuta vai vai ce-ai mai patimit. Ai grija de tine sa nu pierzi lapticul Evei. feteleGatta imi pare tare rau sa aud ca micuta Sara e din nou rau. Nu stiu, dar zic si eu, nu cumva a luat e-coli din maternitate si a ramas cu sensibilitate? Sa dea Domnul sa nu fie nimic rau la analize. Kalosalina , da bebeii tb sa pape 400-500 ml de lapte, dar asta e cantitatea minima de care au nevoie, mai mult nu le strica nicidecum. Danonique pup micuta Vanessa, sa nu fie nimic rau, da-i sauri de rehidratare cate 1 lingurita la 5 minute, de cateva ori, sa-i opreasca varsaturile si regim (paine prajita, branzica de vaci, supa de morcovi, ceai). A avut si Marc si am tras-o o saptamana. Virgo nu'nteleg cum zic olandezii sa nu-i dai D cand ei nu prea stau bine la capitolul zile insorite. Eu una stiu ca se da Vigantol 2 ani. Ma intorc la ale mele. Facem bagaje multe si mari, poimaine dis de dimi dimi plecam vreo 10 zile, cateva la Cluj si restul in Parang, cu catel, cu purcel, cu baiat si baietel...asa zice tati cand ne incarcam in masina de nu ne mai vedem de bagaje. Pupam clopoteii si mamicile. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ereena spune:
| citat din mesajul lui nemary Elle, merci mult. de ceaiul de la HIPP am auzit si eu ca este acceptat de toti copii tocmai pt ca este dulce, din cauza asta eu inca ezit sa-i dau. Roli, vacanta placuta! o sa fie super in Parang. noi am fost iarna dar vrem sa ajung si vara, sa mai creasca Daria. Lala, multi pupici si din partea mea. si eu bag la cap toate sfaturile tale, chiar daca nu avem problema respectiva. ![]() Ereena, sa ne spui cand vii in Buc, luni sau marti, sa o punem de o intalnire. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina botez Daria POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
...ti-ai amintit ca vin....luni, mai am o intalnire cu domn doftor
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
cristacoman spune:
citat din mesajul lui virgo![]() ![]() Voi va laudati cu mers in piciorushe iar al meu nu sta nici macar in fund ! Fetelor , nu stiu daca am facut bine , dar de cand ii dau lui Caz formula exclusiv nu i-am mai dat Vitamina D , e ok ? Fontanela pare destul de inchisa , dar piciorushele tot cracanel sunt . Mami de Matei Cazimir |
Vigantolul (vit D) se da pana la 2 ani fara pauza, apoi doar in lunile reci.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
NataliaS spune:
Fetelor, io-s tuta rau!!!! ieri n-am mai scris pe motiv ca mi-am pierdut un mesaj lung, lung...acum am pierdut altul...ufffffff naiba stie ce fac, ori calc meu are vreo pb...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Felicitari Pupi si Antonia cei plimbareti, si lui Andreiut pentru mersul in 4 labe!
Gatta - multa sanatate Sarei si tie multa putere
fetele!
Doculetz - condoleante! Cat despre Dl. inginer...eu zic sa-i urmaresti scaunele dupa ce mananca lactate. N-as vrea sa cobesc, dar la Ana asta a fost primul simptom al alergiei la laptele de vaca, nu mai asimila bine alimentele => nu lua bine in greutate.
Honey - bafta la urmatorul interviu si pupici speciali pt Andrew cel cumintel!
LalaD - si pe mine ma enerveaza de mor scamele...si imagineaza-ti ca eu am covor Shaggy...toata ziua tre sa o spal pe maini pe ghindutza.
Cat despre copii, si eu sunt posesoarea unei fetitze mai mari care m-a obisnuit cu un "normal" mai putin obisnuit; la 1 an spunea cum o cheama, cati ani are, unde locuieste, numea partile corpului, la 1,5 ani spunea multe poezii...pot sa sper doar ca si Stefanitza va fi harnicutza. Ca si dezvoltare motrica ele se dezvolta identic, iar primele silabe le-au spus ambele la 6 luni. Acum Stefi spune: mamamam, tatatata, anana, adadada, bababa, brrrr si tzipa...dar tzipa tata, nu se joaca
ma capiaza, nu alta!
Cu papa - azi a papat totusi 1/2 dintr-o piersica cruda, dupa ce ieri mi-a scuipat tot si am cedat si i-am dat borcanel, tot cu piersica, dar ala i-a placut si la mancat tot. Azi nu i-am mai dat borcanel. La pranz - 110g de legume cu carnitza si 2 min supt la san...mi se pare putzin , dar daca atata vrea , atata sa pape!
Dupa amiaza eu ii dau cereale cu laptele meu...si Anei i-am dat mereu si numai pofoshica nu e...
cristacoman spune:
Fetele, eu va
si va multumesc pt. felicitari. Sincer fiti fericite ca mai stau bebeii un pic locului, ca apoi o sa vedeti voi.
De vorbit , nu vorbim, adik exceptand faptul ca mie imi zice MEME de pe la 2 luni, atunci cand ii e foame, sete, nu-i convine sau vrea ceva, in rest a,e,i,o cantat si strigat de rasuna blocul....A, da si mai face ceva ce-i place mult de tot....ei bine, scuipa....asta este....
Va pup dulce, ca vine sotul si ne duce la Sinaia sa ne racorim.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
NataliaS spune:
Hai ca daca tot vb singura...macar sa umplu pagina ![]()
Roli - pe cand in Cluj si cat stai?Poate ne vedem daca sunt prin zona!
Mai , ma innebuneste fiica-mea cat poate sa chitaie, am pus-o de o ora la somn, si inca nu doarme!!!
In alta ordine de idei, ieri mi-am tras un "tonic" pentru psihic: mi-am luat o pereche de sandale aurii GNT si un plic frumos, simplu, tot auriu, o pereche de pantofi negri si un plic negru - ambele pentru zi...pentru intalnirea mea de 10 ani ...hihihi am avut si motivul potrivit sa-mi iau mai multe ![]()
Lala_D spune:
Natalia ca capitolul vorbit Stefania se aseamana cu Bogdan ca si Ana. Andrei inca nu a atins acest nivel ...il mai astept o luna ...poate, poate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

(16 ianuarie 2008) si Marc