Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramo2007 spune:
Raportez...84 cm...mancata, daca nu uit ma masor si maine dimineata.
Ramo
21+ 
Puiutul meu scump
simona_1402 spune:
Vin si eu cu vesti jumate f bune jumate nu prea
Am un super bebe - 750 g la 24 de sapt Ei, cine da mai mult??? Toata cele sunt in regula, mai puin colul care este usor deschis. asa ca maine de dimineata imi iau bocceluta si ma duc la cerclaj. Cand credeam ca am scapat
Si e baiat!!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
24+
BraveGirl spune:
Simona- felicitari pt baietel! Bafta maine la cerclaj.
==========
Corina
23+ 
My baby
Albumul meu
simona_1402 spune:
Am pus si caruciorul la semnatura!!
Fetelor care aveti acces, mai puteti pune un carucior albastru la listuta.
Multumesc, Corina. Sper sa fie totul in regula maine. Oricum sunt linistita ca e bebe in regula, la fel si cicatricile de pe uter. Mi-a facut cu mana stanga la eco, am putut sa numaram si degetelele.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
24+ 
criss703 spune:
Simona felicitari pt. baiat 
...stiai tu ce stiai
, succes maine sa fie bine si sa treaca repede
Mirtha 
Oceanborn waaaw numai 3 kg pana acum , aici cu siguranta conduci detasat 

Criss
24+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Simona multa , multa bafta maine la cerclaj ! Tinem pumnii sa decurga totul bine .Felicitari pentru super-bebe ! 
Criss nush pt. ce sunt
, nu imi aduc aminte acum , acum dar dau si eu de la mine dublu :
!
Mirtha
28+
Eva
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn inainte de sarcina aveam in jur de 68-70cm in talie...nu ma stresez prea tare pt ca am luat putine kg(3) si alea mai mult pe sani si burta cred...cred ca acum incep sa ma balenizez...atata bai sa fie!! fetelor care mai aveti copilasi, am o intrebare..dupa nastere organismul functioneaza la fel ca si inainte sau se mai da peste cap..., adica va ingrasati sau slabiti in acelasi ritm in care o faceati inainte? sau oare depinde de la pers la pers... 23+ Thomas |
Eu nu stiu cat aveam inainte de sarcina, dar blugii cu talie joasa inca ii bag pe mine, burta este sus.
Cat despre slabit dupa sarcina (ce da ingrasat nu are rost sa pomenim
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
Otiliav spune:
Ma bag sa fac capitol nou si sa pun baieteii in lista.
Madutza_bra, felicitari pentru voinicul sanatos!
Andy, eu culmea am inceput sa-l iau la 12 saptamani, dupa ce am avut scurgerile acelea maro 4 saptamani. Si cum l-am luat cum nu am mai avut scurgeri maronii, cred ca a ajutat sa se ridice placenta de pe col mai repede. Am continuat sa-l iau pana am venit la control in Ro, unde doctorita mi-a gasit colul intredeschis si mi-a dat sa iau doua pastile (eu de capul meu am luat doar 1/zi pana atunci).
Treaba este ca nu mi-a facut nimeni o analiza a progesteronului sa vada daca placenta produce suficient, asa ca servesc bombonele preventiv.
Am insa o senzatie ca fizic colul meu are un defect, eu cand nu eram gravida si ajungeam la el il simteam putin bombat intr-un locsor, nu stiu cum sa explic dar cred ca muschiul nu functioneaza pe o bucatica mica, ca un defect congenital.
Mirtha, cate luai pe zi? Ai intrerupt de la 2/zi doza normala?
Eu ma simt intre ciocan si nicovala. Aici nu pot intreba cum sa-l opresc ca fac misto de mine ca de ce il iau. Pe doctorita din Ro nu o pot intreba ca sigur imi recomanda pana la 32 de saptamani si eu cred ca este prea mult pana atunci avand in vedere experienta trecuta.
Sa traiti sefa Mirtha, ne-ai luat, e clar, poate Mav sa te concureze. Ce ma oftic ca nu mi s-a spus si mie greutatea fetei.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
Maria_K spune:
Otilia
scuze daca ti-am luat-o inainte! acum am intrat si am vazut 20 de pagini si nu am mai stat sa citesc, am facut eu capitolul. sper ca nu te-am incurcat/suparat. 
Maria
10+
vine bb!
Pozele noastre