Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

buna dimineata !
Loren@ ,Andy08 ,Otiliav sunteti fericite ca nu transpirati asa , am incercat sa dorm si numai cu un cearceaf cu geamul deschis in fiecare noapte ...dar degeaba
Elilov ,Oceanborn ,Amalia vad ca si voi transpirati acum si erati friguroase inainte...ca si mine (chiar f. friguroasa) .De asemenea probabil ca si coincidenta vad ca toate aveti baietei numai eu fetita ...sa fie si bebelina mea ...bebeloi ??

Criss 24+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

anes,!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns je_grigo spune:

buna dimineata gravidutelor...eu tomai am fost la ecograf si am o minunatie de fetita de 910 gr si 42cm ...sarcina mea e de 26 saptamani...pana in prezent pot sa-i multumesc lui D-zeu pentru faptul ca am o sarcina fara nici un fel de probleme,lucru care l-as dori oricarei viitoare mamici si voua tuturor...

Sa aveti un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns je_grigo spune:

cris...nu esti singura mamica de fetita...si eu ma alatur tie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia, M-ai facut sa rad cu "lasa orificiul"!

Lorena, si eu trebuie sa merg maine sa imi recoltez analizele pt. trim II. Sunt la inceputul celui de-al treilea, dar este bine si asa! Ieri am uitat sa imi cumpar recipient steril si am amanat. Cat despre cei 200.000 de bacili ai tai, inca nu ai infectie urinara, dar poti interveni band ceaiuri (cele permise) si spalaturi externe cu bicarbonat.

Fetelor, mie nu mi-a recoltat niciodata secretie din col! . I-am spus ca am o sercretie abundenta, iar dr. a spus ca nu, ca este normala.

Elilov, bine ai revenit in verva!

oceanborn mie imi place numele de Mihnea, iar sotului cel de Razvan . Nu ne-am pus de acord. Am vrea doar un singur nume sa ii punem.

VonHelen si tu esti in clubul navetistelor? Vai de capul tau... gravida si naveta cu trenul...fara aer conditionat, aglomeratie...NU. Trebuie sa intri cat mai repede in concediu, de care o fi el!

27+

Mergi la inceput

Loren@ repeta-ti cu incredere analiza de urina , eu am repetat-o de 3 ori pana a iesit ceva clar si mi-au facut-o colegi de ai mei la laborator stiau ca sunt gravida si cum trebuie sa mi-o faca .Prima proba mi-a iesit dezastruos infectie cat incape , urme de sange (hematii rare) , candida...m-au pus sa o repet .Adoua a iesit mai clara dar tot cu infectie (50.000 ...tu ai doar 20.000 am vazut) si candida din nou. Am baut f. multa apa (ar fi trebuit si ceaiuri !) si a treia deja nu mai era infectie aveam 10.000 (asta in doar 2 zile!!!) dar s-a mentinut candida pe la care mi-au facut si antibiograma si mi-au recomandat sa nu iau antibiotic pastile doar eventual ceva local- ovule .In ce priveste infectia am intrebat si o colega dr. cu experienta (si in care am incredere) si mi-a spus ca in sarcina valorile analizelor sunt modificate si o usoara infectie e ceva obijnuit (sarcina apasa pe vezica ...urina nu se mai elimina cum trebuie si ramane neeliminata creind un mediu infectios aproape in permanenta ) de aceea se recomanda muuulta apa si ceaiuri pt. a curata vezica si nu neaparat antibiotice (numai daca este peste 50.000 si le recomanda medicul).Despre minunea de candida (scurgerea aceea abundenta cica e de asemena normala in sarcina dar pt. o nastere normala se recomanda tratata cu ovule in ultimul trimestru .
Sper sa fi inteles ceva ...am scris cam mult si ma grabesc

Criss 24+

Mergi la inceput

je_grigo felicitari pt. fetita ,sa ajungeti cu bine la termen ...pana in 25 august tre sa am rabdare s-o vad si eu pe a mea .Deci inteleg ca ai fetita si transpiri si tu abundent noaptea?
Anes si eu ma confrunt cu acea secretie abundenta mi-a iesit si din analiza de urina iar la control dr. gine i-a fost suficient doar sa o vada (fara a o mai trimite la analize) cum arata si mi-a spus ca e ceva des intalnit dar sa iau niste ovule MACMIROR mi-a prescris mie , vezi ca tocmai i-am scris si Lorenei despre ea ceva mai sus ....liniste-te cica e normala dar sacaitoare stiu

Criss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

sper ca nu-mi fac planuri degeaba, nu? concediul de odihna legal am voie sa-l iau , nu?

23+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

je_grigo,felicitari pt bebelina ta!Sa fie sanatoasa si voioasa si sa iti aduca numai bucurii!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jakimiha spune:

Buna gravidutelor,sunt o mammica de printesa,are doi ani si trei luni si o burtica de decembrie 2008.
Ma inscriu si eu aici la voi.
DN:16.10.1976
UM:26Martie 2008
DPN:31 Decembrie 2008

jakabmiha

Mergi la inceput