Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
neata fetele
sunt in craiova in fata unui cal. mai batran cred decat bunica...
va multumesc de incurajari 
si acuma vestile...pai pe la 03.10 m-am trezit sa merg la baie...si sotul era pe wc...dar era intuneric bezna si deodata aud...maule... va dati seama ca imi sari si somn, ihhhh
..in sfarsit ce sa mai adorm nimic...ma trezi pregati micul dejun..ajunsaram la gara si hop in tren..pe coridor eu lasam urme si nu stia sotul ce miroase cand colo calcasem intr-un dansull.ca de la tg-jiu lumina pe peron lipsa...frate...noroc ca am avut si niste papuce la mine de schimb ca de calcai sanatos...
ajunsaram la spital...si asteptaram..si asteptaram...si hop doca...nu trebuie sa imi spuneti cine sunteti va cunosc perfect...no comment...am mers la eho toate bune si frumoasa..am vazut fetisoara lui bebitza care durmea cu capsorul pe mana stanga [ca tasu] un grasut 870 si ceva de grame...colul meu drag lung si frumos si cicatricea la fel...ah col marime 3,6 cm
....in concluzie raman pana maine sa merg la cabinet la doca sa il vada pe bb mai bine...si evident sa decartam neste bani
...te mai vaiti bine ca e totul ok 
otilia bafta la echo 
mirtha mama draga vezi ca si tu ai pm ..acuma intru sa il citesc pe al tau 
26+
Dimitrie
criss703 spune:
andreyutza am terminat cu bilantul (cu bilanturile 15 la nr pt. ca avem unitati/spitale din subordine + cel propriu )am terminat si cu bugetetle si proiectele de buget pe 2009 (tot 16 buc. normal
) vaaai a fost o perioada de vre-o luna groaaaaznica , asa ca te inteleg ...o sa termini si tu in curand si te mai linistesti 

Criss
24+
http://community.webshots.com/user/criss703
BraveGirl spune:
Eli- ai vazut ca totul e bine...ti-ai facut griji degeaba.
Fetele care vreti in listuta/ vreti modificari, anuntati-ma.
Azi, in urma unu imbold dat de pozele Alexei si lui Babyzapi mi-am facut si eu poze pe plaja. Ce, numai ele sa fie sexy? Dar va mai tin in suspans pana ajung acasa la Bucuresti sa le descarc
.
==========
Corina
23+ 
My baby
Albumul meu
monicus spune:
Salutare Mada,
Da si eu sunt la Moisa Marcel. Nu stiu sincer cand ai intrebat
, imi pare rau ca nu am vazut intrebarea ta, dar si eu am mai intrebat pe forum daca mai este cineva care va naste
la Giulesti si poate cu dr. Moisa. Dar din pacate nu mi-a raspuns nimeni.
Eu la fiecare consultatie m-am dus la cabinet. Pana acum a fost bine cu sarcina. vad ca esti aproape cu varsta mea de gestatie, deci prespun ca o sa ne vedem intamplator pe al cabinetul domnului doctor. Eu sunt in a
20 saptamana de sarcina.
Ce bine imi pare ca vb frumos despre dl doctor.
La consultatie dansul este f rezumativ, este bine ca intreb eu, dar sunt incantata de dansul, pentru ca are raspuns la fiecare intrebare pusa de mine.
Acum astept sa fac ecografia morfologica fetala care se face dupa 21 saptamani, asa m-a sfatuit dl doctor si dupa acea ma voi duce la dansul dupa ce fac asta.
Tu de duci in fiecare luna pentru consultatie? Deci dupa vorbele tale, esti incantat de dansul.
Mai povesteste-mi despre dansul. Eu nu il cunosc asa de bine, in sensul sa mi-l recomandat cineva, m-am dus la el, pentru ca am am avut un feeling ca este bun si ce am citit despre dansul pe net.
Astept vesti...![]()
![]()
![]()
Imi pare bine ca imi vb de bine despe el. 

Spune-mi cum va fi la nastere
sau cum a fost la tine......
20+
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada buna fetele, monicus, da eu sunt la Moisa Marcel cu el am nascut si prima data, eun om si dr exceptional. si tu esti la el? eu am mai intrebat odata aici daca mai e cineva la el cum nu a zis nimeni nimic... te duci la cabinet sau te vede in spital? otilia am venit de la mare direct in spital m-am oprit cu coontractii si colul deschis, acum 3 saptamani, am scris si asta, dar e vara asa ca va inteleg, acum sunt in medical pana saptamana viitoare, stau relativ cuminte. pupici pe burtici Mada 19+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 Ilinca |
mamiseli_11 spune:
Mamiseli raspunde la apel: Prezent!!
Eu n-am patit nimic dar am fost internata in spital 3 zile ca sa pot lua concediu medical. Imi trebuie cam o luna jumate de CM pana intru in prenatal. Bebele meu e bine, la 23 saptamani si 4 zile (joia trecuta) avea 570 g si nu mai stiu restul de masuratori ca am lasat buletinul ecografic la medicul de familie la fisa.
Eli incep cu tine ca abia ti-am citit mesajul. Imi pare rau ca ai parte numai de belele dar iti spun sincer ca m-am distrat copios. Ai fost asa simpatica
Vei vedea ca totul va fi bine, bebe Dimitrie e sanatos.
Bun venit gravidutelor noi. Eu inca sufer de uitucenie 
, abia am citit mesajele voastre dar nu mai stiu sa va nominalizeze in parte asa ca va urez sarcina usoara si la termen in grup.
Nu mai stiu cine intreba de concediul medical dar sustin parerea Mirthei si anume ca daca esti gravi esti in concediu de sarcina si lehuzie dar daca esti gravi si patesti altceva trebuie sa iti dea concediu medical pt acel ceva. Cine refuza sa spuna conform carei legi face asa ceva sa stim si noi. In ceea ce priveste baza de calcul la concediul mdical, ea variaza din mai multe motive. Unul din ele ar fi daca CM este initial sau in continuare. Daca e initial, se iau ultimele 6 luni lucrate sau 6 luni din ultimele 12 lucrate sau chiar o sg luna, fiecare dupa care a lucrat. Se face media dintre salariul brut adunat din cele 6 luni si nr de zile lucratoare adunate din cele 6 luni si se obtine o suma bruta pe zi. Acea suma bruta se inmulteste cu nr de zile lucratoare din concediul medical apoi se aplica procentul concediului medical (100 %, 75 %, 85 %). Asta reprezinta suma bruta pt perioada concediului medical. Daca ai un alt concediu medical dar pt alta afectiune, se calculeaza alta baza de calcul. Daca ai concediu medical in contnuare, baza de calcul ramane aceeasi.
Hai ca v-am plictisit de acum cu atatea calcule.
Leeloo sanatate multa sotului.
Mav si cine se mai plangea de dureri pubiene, si pe mine ma doare ingrozitor, mai ales noaptea. In unele nopti ma ajuta sotul de ma intorc de pe o parte pe alta. Ligamentele mele se intind de zor ca daca merg 20 de metri sau cobor 2 etaje, ma doare in partea dreapta ca la apendicita dar dr m-a asigurat ca nu e. Dupa ce ma odihnesc, imi trece. Ah, si am uitat sa va spun faza cea mai tare, am 63 KG la 24 de saptamani. Am luat de la inceputul sarcinii numai 7 Kg.
Hai ca daca nu am scris de atata timp, am acum un mesaj kilometric. Va pup.
Mihaela
23+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
babyzapi spune:
Neatza mami!
Azi am fost cu soacra si mi-am cumparat vopsea de par...dupa pranz trecem la actiune si mi-e asa o teama ca poate nu-mi iese cum trebe
...nu m-am mai facut acasa de vreo 5 ani...sper sa iasa bine.
Si dupa aia mergem la niste prieteni acasa sa ne balacim in piscina
ce marfa...vreau si eu o piscina la mine acasa...dar raman cu visatul. Mey fetelor pe mine m-au disperat cosmarurile astea, nu mai pot...seara de seara de vreo 2 luni visez numai monstruozitati...d-alea grave
.
Mirtha, Diamisha, Criss, Otilia, Elilov, Mav, Andy, Andreyutza va multumesc frumos
. Toate suntem frumoase, fara exceptii, iar in plus dupa parerea mea cele mai frumoase si stralucitoare femei sunt cele insarcinate
.
Criss data trecuta aveai 77 cm la burtica la fel ca mine
, vezi, e bine ca mai tin eu minte
. Deocamdata mai avem treburi de rezolvat prin Romania si desi e foarte frumos in Franta, daca e sa ne mutam in alta tara o sa alegem Spania, in Barcelona. Franta e prea conservatoare si cu prea multe taxe.
Elilov ai avut un drum cu peripetii
, ma bucur tare mult ca Bebe Dimitrie e voinic si sanatos
.
BraveGirl asteptam pozicile. sa nu ne tii totusi prea mult in suspans, da?
Cherie lady si Wendy girl nu mai ziceti nimic fetelor? nu mai am cu cine si de cine sa mai rad si eu un pic? hai ca va astept cu sufletul la gura cu alte nebunii d-ale voastre.
Babyzapi
fericita 24+ cu 
babyzapi spune:
Fetelor mai am si eu o mare nedumerire :
Pt a sta in concediu medical 20 de zile am fost la dr aici pt a-mi da o scrisoare medicala cum ca am nevoie de repaus total si este contraindicata orice fel de deplasare. I-am trimis adeverinta asta medicala sora-mii pt a merge la medicul de familie sa-mi dea medical 20 de zile. La care medicul de familie cica nu poate sa-mi dea mai mult de 14 zile pe luna.
Pai cum dracu e posibil asta? Daca dr zice ca tre sa stau la pat toata sarcina, ea imi da medical doar 2 sapt?????
Cum e fetelor, n-am dreptate?
Babyzapi
fericita 24+ cu 
simona_1402 spune:
Salutare burtici!
Mergem si noi dupa masa la doca, mai facem un ecograf!!! Abia astept. de doua zile tot il visez pe bebe - ca deja l-am nascut, il tin in brate si sunt tare dezamagita cand ma trezesc. Aaa, si ori de cate ori am visat, chiar si inainte de a ramane gravida, totdeauna a fost baietel. Astazi vom sti cu siguranta ce e (sper).
Elilov, te pupam dulce si pe tine si pe Dimitrie. Ai vazut ca intamplarea de dimineata a fost cu noroc?!?! ![]()
![]()
Ca tot a venit vorba de burtici - 77 de cm?????? Oare cum este posibil??? eu am 92 deja, in curand va fi muuuuult mai usor sa ma sari decat sa ma ocolesti.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
spiridusul spune:
fetele vin si eu cu o rugaminte off topic.
stiti pe cineva care e in stare sa faca injectii la puiut de 1 an jumate in zona dr. taberei?
ma doare sufletul dar cred ca asta e singura noastra sansa. il am pe alexandru cu infectie in gat de 3 sapt
simona_1402 spune:
Uitasem sa schimb semnaturaaaa!!!! Avem deja 24!!!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
24+