Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Leeloo multa sanatate sotului si recuperare cit mai rapida !
Socrii tai si atitudinea lor....fara cuvinte !
Important este sa se insanatoseasca rapid si sa nu ami aveti experiente cu spitalele .

Victo multumim pentru info. Si asa care va sa zica "ce miculut esti .."

Eu am primit deja un ...pat plin de hainute miniaturale si ne minunam si eu si soata de dimensiunile piticoandre.Caascaamm ochii la ele si nu ne vine sa credem cit pot fi de piciumani in primele zile.
Pina la hainute trebuie sa ma "scap" de cumparaturile masive.

Nu mai stiu zilele astea intreba cineva depre patut cu "zabrele"daca e cazul sa aiba pe toate laturile sau doar pe laterale.

Cred e mai mult o chestiune de optiune. Eu mi-am luat cu zabrele peste tot. Oricum pentru inceput voi folosi aparatori pentru toate laturile apoi cind va incepe sa se ridice se va putea apuca de oriunde ii convine.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Carmendu, Victo multumesc pentru sfaturi, eu am luat hainute marimea 56 pentru ca scria pe ele 0-3 luni. Si eu stiam ca bebeii au in jur de 50cm cand se nasc, dar asa sunt pe-aici. Oricum, o sa ma mai uit, am luat putine pana acum, asa ca o sa caut mai mici zilele astea.In nici un caz nu vreau ca bebele meu sa arate ca piticul Mutulica.Multumesc inca o data

Bravegirl o sa caut Bepanthen spray la farmacie, inca ma ustura rau pielea asa ca daca spray-ul face mai bine, merg sa il cumpar.

VonHelen nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in legatura cu greutatea lui bebe, eu am luat un kg in greutate in cateva zile si burta mi s-a marit de pe o zi pe alta in urma cu vreo 2-3 saptamani, iar dr mi-a zis ca bebeii au perioade cand cresc brusc, alte perioade cand iau in greutate mai lent..nu e o regula, nu trebuie sa te ingrijorezi. Atata timp cat te hranesti bine, nu e nici o problema.

Bionda, bine ai venit!

Leeloo imi pare rau ca trebuie sa teeci singura prin asta, fara ajutorul socrilor, chit ca e copilul lor si ar trebui sa fie alaturi de el.

Mirtha eu eram cu 'zabrelele', mi s-au parut mai dragute acelea, dar nu aveau toate optiunile celorlalte patuturi cu 2 parti compacte.Oricum, mai cautam.

26+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicutzelor!

In sfarsit am mai avut si eu timp sa citesc ce-ati mai facut. Noi suntem bine, am mai luat inca 5 cm intr-o sapt la circumferinta burtii si ne-am prelungit concediul pana pe 23 august ...A simtit soacra-mea miros de tigare si m-a "urecheat" un pic , am scapat doar promitand ca gata le las, dar deh! tot bag 1-2 pe zi ca altfel nu poti vorbi cu mine...

Am pus si eu 2 pozici pe webshots, uitati link-ul aici

http://good-times.webshots.com/photo/2814334580103625916FGgZQY

...................

JeGrigo felicitari pt fetita!

Jakimiha si Bionda welcome si sa aveti sarcini frumoase si usoare pana la termen.

Leeloo insanatosire grabnica sotului si multa sanatate.

Andreyutza mersi frumos! te dulce

Si cate un pe burticuta la toate mamicile!

Babyzapi fericita 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

nebunica-zapacica,cea mai recomandata este un pic de miere pe arsura...dar tb pusa imediat ca sa diminueze usturimea..

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Carmendu, ia uite aici pijama de o luna pe un bebe de trei sapt. cum statea (uita-te cat am indoit pantalonul )

.......................

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Damian 25+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Sunt in focul cumparaturilor online de pe site-ul Bimbomarket si nu stiu unde se scriu cele 3 cifre de culoare negru la casuta cu numero sau la casuta cu CW2/CVC2 ?
Aveti idee careva dintre voi ?

Mirtha, nu stiu pe bimbo unde se scriu cifrele alea, intreaba-le si tu pe fetele de la odiseea de sept. ca ele tot cumpara de acolo.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Damian 25+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Referitor la infectii e posibil sa racesc daca fac baie in mare zilnic?Si daca totusi se ntampla se poate trata?bebele va fi afectat?

20+

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nebunica la mine merge instant sprayul Oximed.Fostul Bioxiteracor. Spor la decizii.

Babyzapi eu o sa refuz sa mai uit la pozicile unora dintre voi ca intru in depresie ante-natala !
Mai putin sexoasa nu puteai fi , asa mai cu mila pentru niste burtoase suprapoderale ?
Ma bucur ca iti prieste concediul.

Diana s-a rezolvat....din googalit.Am intrebat si fetele de oct. , am deschis si subiect nou la Femina si punind cap la coada toate info. primite am reusit sa trimit comanda. Am primit confirmarea , comanda a fost acceptata iar acum astept coletul.
Uite si niste info.despre plata online: http://www.epayment.ro/suport/#bottom_2_6.

Urmeaza comanda pe site-ul laredoute. Dar trebuie sa iti spun cu dezamagire ca nu mai au produsul capot decit peste 12 sapt.Am incercat aseara sa vad care sunt pasii , eventual costuri transport iar in dreptul capotului aprea info. suplimentara prin care eram anuntata ca abia peste 12 sap. produsul va putea fi comandat. Asta e !Daca nu m-am trezit la timp , sa imi fie invatatura de minte.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Carmendu, ia uite aici pijama de o luna pe un bebe de trei sapt. cum statea (uita-te cat am indoit pantalonul )

saracuta de ea! pai exact asta vroiam sa zic. ni se par noua ca-i facem mari, da' ei sunt mititei!

24+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Leeloo, multa sanatate sotului tau si nu mai pune la suflet toate gesturile socrilor, ca nu merita atata atentie!

Carmen, sunteti tare frumosi!

Mirtha, tu singurica ai facut comanda pe site? Imi trimiti si mie nr tau de telefon, ca maine-poimaine vreau sa comand si eu... si poate voi avea nevoie de ajutor.... Pana la urma cat costa transportul? Ti-au spus si in cat timp vei primi produsele, atunci cand ai primit confirmarea (adica transportul din It in Ro dureaza doar 3-5 zile, parca asa am vazut ca scrie pe site sau in cazul nostru dureaza mai mult)? Si... ai comandat setul pe rosu (299euro) sau cel la oferta, pe orange(259euro)?

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput