Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 8
elara spune:
Buna, Kya. 
Poavestea ta cu papanasii imi aminteste mie de alta poveste.
Eu am fost odata la o cabana pe la Busteni (cumva Gura Humorului?..nu mai tin minte) unde era ffoooarte frumos, rustic...terasa spatioasa si flori puzderie...dar am asteptat, nene, pana am mancat...cred ca vreo 2-3 ore...ca a venit comanda greu. In alte conditii am fi plecat de mult dar venisem pe jos, facusem un traseu si alta optiune decat mici sau alte minuturi de la casute nu existau.
Si daca am vazut noi asa, cand a venit papica am si comnandat desertul ca sa nu asteptam mult. Si am cerut papanasi. Nu mai stiu cum au fost la gust dar stiu ca era DOAR UNUL pe farfurie.
Si acum ma distreaza remarca unui tip care era cu noi:
"Eu stiam ca papanasii umbla cate 2" 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elara Si acum ma distreaza remarca unui tip care era cu noi: "Eu stiam ca papanasii umbla cate 2" ![]() |

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Aoleo, Kya...nasol cu papanasii...insa noi vorbeam de papanasi fierti, din branzica d evaci si gris, apoi tavaliti prin pesmet si zahar, daca vreti va scriu reteta, se dau la copilasi dupa 1 an si sunt super buni. Bine, zaharul se poate inlocui cu altceva sau nu se pune pt. cine nu vrea cu zahar.
Eu ii fac mereu lui Vlad, e fan!
Iar dupa cei prajiti sunt lesinataaaa, dar mai rarut acum, cu regimul ![]()
Blankar, sa nu te sperii de febra lui Eric, e normala dupa vaccin.
Am sunat si eu azi la dr sa intreb cu vaccinul cum sa facem...mi-a zis ca pe 20 trebuie si noi pe 21 plecam la munte...si nu stiu cum sa fac...sa i-l fac??
Inainte, pe 14 nu are cum sa-l faca, mi-a spus ca nu se face mai devreme ci doar mai tarziu fata de ultimul vaccin. Sau as putea sa-l fac pe 28, cand ma intorc d ela munte...
Voi ce ziceti?
Bine, eu o sa-mi iau de toate la mine in caz de febra...dar parca stau cu grija...
Ursulica, pe tine te-am vazut ca esti prin zona ![]()
Elara, 
Azi i-am dat lui Stefan piersicuta, cu zeama si pulpa, cam o lingura plina ca si cantitate. Doamne, ce-i place, ce se lingea pe botic si cum deschidea gurita! Trebuie sa-mi iau lingurita de silicon. Am zis sa astept pana face 4 luni, dar o sa-i mai dau de cateva ori pana atunci, asa...cate putin...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Cuscra, si-a gasit cuscru chilotii?

Ce frumos o fi acum la munte, racoare,,,,aici sunt 50 de grade
1
2
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Kya, dar pe unde umblati voi?? ca mi-a scapat...![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Bubu, felicitari pt piersicuta.
Eu as vrea sa astept pana la 4,5-5 luni daca s-o putea. Si mie imi vine sa ii dau dar ma abtin. Saptamana asta merg sa imi cumpar lingurite, castronele etc.
De abia astept, ![]()
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Kya, dar pe unde umblati voi?? ca mi-a scapat... |
La Predeal

1
2tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Elara m-am uitat prin pozele tale de pe Webshots, si amm vazut pozele de la intalnirea noastra de gravidute 
M-a apucat nostalgia!...
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Bubu eu i-as face vaccinul dupa ce veniti de la munte. Mai bine sa nu stai cu grija in vacanta. Intr-adevar se face mai tarziu decat mai devreme.
Cuscra i-a gasit!
Dar cica tot nevasta-sa e de vina, ca nu i-a pus mai multe perechi in bagaj 
Cu canicula, da, tare nasol. Vorbeam cu mama la telefon si imi spunea ca e infiorator de cald Aici acum vreo 3 ore a plouat.
Si seara s-a lasat chiar frig, cu tot cu ploaie. noi eram cu pulovere si cu haine pe noi. Pentru Sanziana uitasem caciula, si pentru ca batea vantul prea rau, iar i-am pus pantalonii in cap
I-am legat cracii pe post de mot, si voila caciulita! 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
bai, pe bune ca nu va inteleg pe niciuna cu frictiunile astea...doar ca parca nu-mi vine sa mai intru...![]()
![]()
![]()
ma culc, poate pana maine va fi mai bine...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!