Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 9
mimonix spune:
Sa nu credeti ca ati scapat
Dar am fost la cumparaturi, am venit de curand si ma uit pe antena 3 unde va sugerez sa va uitati si voi (cele care puteti ma rog) .Acum e publicitate, peste 5 minutele...
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
si ca tot e publicitate sa zic repede pina nu uit:
Claudrum bun si ditractie cat incape!
Geckocand vine mami tau? Am tot uitat sa intreb...
A inceput, revin 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Dragut oricum, baietii aia sunt niste visatori . So am I !
Sa revenim...
In caz ca va asteptati sa zic ceva despre ziua de azi de pe forum, nope! Eu una ma dau batuta, nu mai pot, poate alta data cu placere...in plus , nu vreau sa moara de tot "sperantele" Varunei
Sa va zic despre Vladut la Cora...am uitat acasa portbebe-ul si suportul pt carut asa ca ne-am pomenit acolo in parcare cu bibiloul in brate
Am luat scoica si am pus-o fix in cos sa vedem daca tine figura si
a tinut!
Si nu oricum, a fost cu show...niste strigate de bucurie, chiuieli si bombaneli haioase de zile mari! La suportul ala de ochelari de soare am crezut ca-si ia zborul cu totul, asa dadea din picioare si se agita si chiuia 
Arielera plin de inghetata fara zahar, doar ca nu din aia Diet..aveau Nestle si Tonitto , tot fara zahar.
Cam asta facuram azi...in rest, o zi din aia cu rufe, vase...ca veni vorba de vase, aveti vreuna masina de spalat vase? Ca tare tanjesc de cand m-am "jucat" de-a gospodina in Belgia!
Stelaam vazut montajul, am ramas paf...ma , da' tu ai talent si rabdare! A iesit super!
Sigur am uitat ceva...sunt prin zona
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mimonix spune:
desigur...mi-am amintit!
am cumparat 3 borcanele de legume cu si fara carne de la Hipp, toate pt varsta de peste 4 luni...dar nu stiu cum sa fac maine.Sa-i dau legumele lui traditionale si separat vreo doua lingurite de Hipp?Si pe urma ce fac cu borcanul, tine pina poimaine daca e desfacut? Sau sa-i dau direct tot borcanul ?
Habar n-am...
Bubuciorba de ce? zici ca ai produs azi? Ce-i aia? ajutor ca vreau si eu daca-i asa de buna 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mimonix spune:
beeeeeeeeeyyyyyyy lumeeeeeeeee
dormiti???? 

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix beeeeeeeeeyyyyyyy lumeeeeeeeee dormiti???? ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

tocmai m-ai trezit
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Vladutz a fost cu ta-su la fotbal si cica s-a distrat:))))
Acum dorm amndoi si eu iar buhuiesc pe aici.
Mimo, eu zic sa ii dai tot borcanelul.
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Delph, drum bun!
Hai sa nu mai vb despre ce a fost pt ca deja este urat si nu merita nimeni.
1
2
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Sal.yo-s p''aci,mananc porumb.imi pare si mie tare rau pt ce se intampla pe aici,tare bine ne statea.Vorba Lunyei,parca nici mie nu-mi vine sa mai intru.
all.Pupic special Lunyei si lui Mufarin,pe care i-am vazut in seara asta,intamplator,si m-am bucurat mult.
mimo,mercic.Ce tare cu vladutzul in cora.
NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
o intrebi tu pe carmina te rog, cum a procedat ea? oplizopliz
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze