Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am sosit si eu de la serviciu
inca nu am apucat sa citesc din urma asa ca sunt pe langa ce s-a mai intamplat, doar va cu drag. pana ajung la "zi" am o neliniste

de 2 zile Luca face kk cu usoara tenta de verde. ieri era mai pronuntat dar azi mai aproape de culoarea obisnuita. sa ma "panichez" sau nu? sa-mi sun doctorul? sa mai astept o zi? de ce fac ei kk verde?
am ajuns la varsta lui "de ce". de ce e cerul albastru, de ce miros florile, de ce zboara pasarile...

am si o suparare. s-a stricat aparatul de ascultat copilul. chicco! si cred ca de hormonica ce am fost dupa nastere am aruncat cutia si nu mai pot merge cu garantia dupa altul. si a fost o gramada de bani. plus ca nu pot sta fara ca el doarme in alta camera, singur, si de 2 nopti veghez ca ma tem sa dorm. iar la el in camera nu am cum dormi ca nu incape un pat, iar cu randunoiul in camera nu poate dormi bebe ca sforaieeeeeeeeeeeee.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vesti proaspete de la Roxana: se plimba bine mersi pe holuri!! se simte deja mai bine ca inainte!! ce ma bucur!!!!!!
zicea ca era la o plimbare pe hol ptr ca au bagat in camera la ea o tipa de religie penticostala, care incepuse sa cante de-ale lor! si e mare caterinca in rezerva pe tema asta, e bascalie, si trece timpul mai repede, iar maine seara ar putea fi externata, Doamne ajuta!!
are un tonus excelent si era vesela, asa cum bine ii sade!!
va pupa pe toate si va multumeste ptr sustinere!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nu m-am lamurit daca Roxana are hernie sau e pe masa neurochirurgului..cred ca din cauza ca am citit cam in viteza... dar salut propunerea Gudindei si ii doresc insanatosire grabnica si tin pumnii strans de tot.

Miha, nu stiu ce sa spun despre culoarea scaunului. Si fat amea face de la o vreme cu anumite parti de un verde inchis negricios chiar. Eu inca o alptez exclusiv si Capraru spune ca in acest rastimp"consistenta si culoare scaunelor nu sunt motiv de ingrijorare". Daca ii dai si altceva decat san....nu ma mai pricep...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
citat din mesajul lui aliceionescu

Am inteles: nu da nimeni cereale Humana copchiilor...ca shpaga inca nu cer, is prea mici.:))) Bai...glumesc!!! Nu mai scriu fiecareia in parte, nu am timp, mii de scuze. De spus am multe, in special la subiectul "securea razboiului", dar nu am cand. Poate daca mi-as lua o bona pe care, daca as fi suficient de draguta, as plati-o din shpaga de profesor, nu?:))))Bine, ar trebui sa gasesc una vegetariana rau, care sa manance flori, dar si pe alea de doua ori pe an: de 8 Martie si pe 15 iunie.:)))) Mai bine nu, raman aici,mamica pe crenguta, in pace si armonie desavarsita, mai ceva ca-n Rai.

Va pup cu drag, nu va fie cu suparare mesajul meu, este unul ce se vrea glumet.

Olgutza, rau imi pare ca ai decis ce-ai decis, tare draga imi mai esti si te citesc (prefer prezentul) cu placere, intotdeauna. O pup pe Sophie-Merveille, sa-i transmiti, te rog, salutari de la Buzau.

eu dau cereale humana la bebe, daca vrei sa ma intrebi ceva, raspund cu cea mai mare placere, va citesc mereu dar nu prea am postat, pupici

mamica de Bogdan Alexandru 5 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si eu tot interfon Chicco am. Cum s-a stricat?

Luny, multumim de vesti. Citisem din greseala "vesti proaste de la Roxana" si ma speriasem...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

elara, eu ii dau si/si. a scazut laptele semnificativ de cand am inceput serviciul dar inca mai e ceva de el, mai trag de el. merci de raspuns, m-am linistit.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana a ras IN HOHOTE!!!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

elara, de o luna incepuse sa faca figuri si sa piarda uneori semnalul, dar de 2 zile a fugit de tot pe paduri si piuie, cred ca de jale de dorul semnalului. iar randunoiul s-a harnicit ieri l-a desfacut si acum nici nu mai incarca acumulatorul. de regula e mester mare dar acum a dat-o in bara. ce sa-i fac, ca unul am. mai bine iau un alt interfon, ca randunoi ca el de bun pentru mine nu mai gasesc!
si eu am citit "proaste" si m-am speriat. ma bucur ca-s eu aiurita si roxana e bine. o asteptam cat de curand, ca bucurie mai mare decat sa te bucuri de puiuti greu gasesti. sa vina acasa si sa-si poata tine bucuria in brate.

Edit: scuzati repetitia, dar mi-am lasat vocabularul la serviciu.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

[quote]citat din mesajul lui Kya

Sanziana a ras IN HOHOTE!!!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Bravooooo!Acushi acushi incepe sa si cante A simtit amenintarea saracu' copil!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

pe cand mi-a venit si mie cheful de ciripeala s- a instalat greva pe aici

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput