Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

quote:
citat din mesajul lui luny

vesti proaspete de la Roxana: se plimba bine mersi pe holuri!! se simte deja mai bine ca inainte!! ce ma bucur!!!!!!
zicea ca era la o plimbare pe hol ptr ca au bagat in camera la ea o tipa de religie penticostala, care incepuse sa cante de-ale lor! si e mare caterinca in rezerva pe tema asta, e bascalie, si trece timpul mai repede, iar maine seara ar putea fi externata, Doamne ajuta!!
are un tonus excelent si era vesela, asa cum bine ii sade!!
va pupa pe toate si va multumeste ptr sustinere!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Bravooo Roxana! Multumim Luny!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Roxana, te asteptam repede acasa

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Helllaauuuuuuuu!!! unde sunteti?????

buhuuhu pe ziua

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Eu nu inteleg faza cu PM-urile.
Adica, hai sa te fac cu ou si cu otet pe PM ca in public imi stric imaginea, sau cum???
Vad ca sunt unii care practica sportul asta cu multa "gratie"...
Rog "sportivii" sa aiba decenta sa ma jigneasca in continuare aici, nu pe PM. Se stiu ei care sunt, ca au antecedente.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vio, ai fost

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui VioletaH

Eu nu inteleg faza cu PM-urile.
Adica, hai sa te fac cu ou si cu otet pe PM ca in public imi stric imaginea, sau cum???
Vad ca sunt unii care practica sportul asta cu multa "gratie"...
Rog "sportivii" sa aiba decenta sa ma jigneasca in continuare aici, nu pe PM. Se stiu ei care sunt, ca au antecedente.

Gata, sefa, s-a facut!
PM catre VioletaH:
Tu chiar nu vrei sa incetezi?
Nu vezi ca am renuntat la tot, si la polemica si la a mai scrie orice altceva pentru ca nimeni din grup nu agreeaza asta?
Nu-ti mai rastalmaci singura vorbele, nu sunt paranoica, e evident ca nu ma inghiti si asta imi e evident dinaintea conflictului creat recent, care conflict de fapt s-a creat pentru ca mi-ati sarit pur si simplu in cap cateva, pentru niste vorbe "prost intelese". Daca esti atat de inteleapta pe cat dai impresia, inceteaza acum hartuiala asta pentru ca din pacate nu mai ai cu cine sa o duci.
Ati reusit, cateva, sa ma indepartati de un grup de care am fost extrem de atasata, cu care am trait luni de zile de emotii, bucurii si tristeti. De ce, ce v-am facut, nu stiu. Dar pe un forum pe care sunt constant facuta sa ma simt prost si acuzata pentru afirmatiile mele nu mai am ce cauta. Am incercat, vezi bine, sa trec peste. Se pare ca nu se poate, nu va puteti abtine de la rautati.
Si atunci aplic eu decalogul tacerii, ca doar in subsidiar asta este ceea ce mi se sugereaza.
Asa incat potoleste-ti si tu veninul si nu le mai necaji pe fete cu antipatia pe care mi-o porti.
Elara, spor la tavalit pe jos de ras. Ma mai vezi de cat noroi am pe fata?...
Sportiva cu antecedente

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Prietene dragi, am intrat sa-mi iau la revedere ca suntem pe picior de plecare, sigur n-o sa mai am timp sa intru. Inca n-am terminat bagajele, ma impart intre copii, alerg de colo, colo prin casa , parca n-am nici-un spor!

Elara, ma bucur ca ai aparut, mi-era dor de tine.

Ma bucur ca Roxana se plimba pe culoar, bravo, hai repede acasa la familia frumoasa!

Am citit si ca Sanziana rade in hohote! .
Rebe face asta doar daca o jughin bine, altfel nu!

Cred ca mai stau putin pe forum ca mi-am facut o cafeluta, iar Rebe tocmai s-a culcusit putin si Razvanel se uita la desene. Putina liniste in casa mea...hm! Ciudat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
citat din mesajul lui elara

Nu m-am lamurit daca Roxana are hernie sau e pe masa neurochirurgului..cred ca din cauza ca am citit cam in viteza... dar salut propunerea Gudindei si ii doresc insanatosire grabnica si tin pumnii strans de tot.

Elara,

Roxana a fost ieri pe masa neurochirurgului cand a fost operata pt hernie de disc. De fapt hernii ca au fost doua. Cel putin eu asa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am intrat doar sa-i spun lui Clau,drum bun la mare,sa aveti zile senine si copilasii cuminti!si ,pe cat posibil sa te relaxezi si tu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Unde pleci, Clau? Ups....trebuie sa recuperez din urma... Pup si eu. Oricum..iti urez drum bun si sa fie frumos si sa te simti bine unde mergi!

Naty,

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput